Mäns och kvinnors olika relation till vithajar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 september 2015
- NewsVoice redaktion
Ocean Ramsey with white shark - Photo: Oceanramsey.com

Ocean Ramsey with white shark - Photo: Oceanramsey.com

När män handskas med vithajar är det alltid stor dramatik. Vi har fått se ett otal exempel på TV och YouTube med upphetsade män i hajburar och de tuffaste männen av dem alla är de som vågar sticka ut en arm genom gallret under skrämmande musik och ljudeffekter. Pulsen stiger. Ta nu en titt på denna unga “Avatar-kvinna”, Ocean Ramsey, som graciöst och utan dramatik simmar ut till en enorm vithaj med vilken hon liftar.

Text: Torbjörn Sassersson | Ocean Ramsey med vithaj – Foto: Oceanramsey.com

Kvinnor och vithajar

Män och vithajar


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Rubriken är vilseledande. Män har gjort samma saker flera ggr innan, och simmat utan skydd bland vithajar bland annat.

    En sydafrikansk snubbe var en banbrytare i detta.

  • Många djur känner instinktivt på sig om de är hotade. Denne vithaj känner sig inte hotad av de tre kvinnorna, trots att de är närgångna.
    Studera även t.ex. katter, vilka också är instiktivt känsliga djur, de går inte självmant till vem som helst. De ser mer på människor än vi alltid kan förstå. De är känsliga för de energier. som vi utstrålar.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *