Bloggportalen.se läggs ner den 30 oktober 2015

0
1118

Bloggportalen.se - 24 okt 2015 Bloggportalen.se som startade för drygt 10 år sedan var till en början en katalog över bloggar som utveklades till en slags marknadsföringskanal för bloggare. Över 137, 000 bloggar har kanaliserats via portalen.

Bloggportalen grundades 2005 av Sigge Eklund och köptes 2006 av Aftonbladet Nya Medier,  men ägandet gick 2012 över till Twingly som är en svensk och engelskspråkig webbplats och sökmotor för bloggar. Twingly grundades år 2006.

Förklaringen till att Bloggportalen läggs ned bedöms bero på att bla Facebook tagit över scenen och att bloggandet minskat i Sverige. Dessutom bygger Bloggportalen på en förlegad teknik och det skulle kosta mycket att bygga om portalen på en modernare plattform.

Bloggportalens administratörer rekommenderar i fortsättningen: Bloglovin, NouwDevoteBlogg.se, My Showroom, Vi med barn eller Loppi.

Relaterat

Bloggportalen.se

Skärmdump av Bloggportalen taget den 24 okt 2015

Bloggportalen Blogg: Det har varit en lång resa…


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer