Föredrag med Jens Jerndal – Det kosmiska paradigmets innebörd – 14 oktober 2015

  11

  ANNONS


  Jens Jerndal - Foto: Partiet Enhet,  pressbildVi befinner oss redan långt inne i det mest omvälvande kosmiska paradigmskiftet någonsin i mänsklighetens hela kända historia. Det innebär en djup transformation på många plan, både materiellt och andligt. Min föreläsning handlar om de olika aspekterna av detta paradigmskifte och dess många olika konsekvenser för både samhället som helhet och för var och en av oss som enskild individ.

  Mitt fullsatta föredrag den 8 april i år på samma ställe blev föremål för mycket entusiastiska omdömen. Därför vill jag rekommendera Dig att komma en kvart tidigare – kl. 18.30 – för att vara säker på att få en bra plats.

  All synlig verklighet kommer ur den osynliga verkligheten, dvs. skapas genom information och energi, eller tankar och känslor, och det var det sammanhanget jag talade mest om i mitt förra föredrag. Den här gången anlägger jag ett lite annorlunda perspektiv på paradigmskiftet, där dess yttre manifestationer på olika plan kommer i förgrunden.

  Plats: Kammakargatan 56, Stockholm (mellan Upplandsgatan och Drottninggatan – närmaste T-bana: Rådmansgatan)

  Tid: 18:45-21:45

  Inträde: 200 kr

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  11 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Jens Jerndal
  Gäst
  15 oktober 2015 kl 12:55

  Tack Dolme för visa och kloka ord. Och för citatet från Einstein, som jag inte sett förr.

  castoropollux
  Gäst
  15 oktober 2015 kl 09:15

  Ända sedan Reinfeldt införde “den sovande svensken” har landet mer och mer formerats som en mardröm. Vinstintressen som likt eteriska oljor flyktar skatter för vinden. Våra rikaste flyktingar överger skeppet som råttor och lämnar landet åt förödelsens styggelse fascismen.. Vi har fått ett robbin hood på halsen och jobbskatteavdraget som ett ok om halsen på det nya slaveriets väg… SD ser sig som en vinstlott och uppträder som en joker. Gruppvåldtäkten av moder svea, förlustandet, skamgreppen och njutningen en uppvisning i folkligt förakt.. Det är något djävulusiskt att likna befrielsen vid ett paradis..

  dolme
  dolme
  Gäst
  15 oktober 2015 kl 00:49

  ovetenskapliga partiet skrev:

  “Astrologi är ingen vetenskap…”

  Bestämmer du det?

  Du har också skrivit att homeopati inte fungerar – gör det det så är det placebo, och vad du nu skrev…

  Vem bryr sig vad någon kallar det?

  De med vetenskapstro står 180 grader i motsatsförhållande till verklig vetenskap, och är naturligtvis inte de som ska bedöma det som är så mycket mer än de små kontrollorganen i den lilla boxen som kallas vetenskap.

  Astrologi är den enda sanna Vetenskapen. Allt annat är småsaker som på sluttampen dyker upp under mänsklighetes degenerering inför att den feta damen harklar sig.

  Varje kultur eller grupp har alltid vetat det – det var det enda som fanns, om jag får uttrycka mig så. Enligt “som ovan så nedan”. Man visste att vi hade härkomst “från ovan”, det större, den partikeln, eller kalla det Lagen eller Gud.

  Även om man senare kallade olika synsätt/inriktingar som man hade förr, för lite olika “vetenskaper”, så var det egentligen bara EN Vetenskap, men kunde bli som olika “trådar”, beroende av vad man talade om. Kanske det var mer lite åt filosifi – då fick det senare just det ordet, filosofi. Eller det kom matematik. Men allt finns inom Astrologin – eftersom den är som vägen ser ut. Solen och de gasformiga planeterna är bibelns skapande gudar Elohim. Allt därovan så att säga reflekteras, tas ned, återges via Elohim – och allt i vårt tidsrum består av vad Elohim skapar ger ut – de fem EL-ementen.

  Ledare har alltid velat följa det ovan – harmoniera med det – följa “himlens dekret”, som man sa i Kina – de som hade mer insikt då, de kallades för halvgudar, av folket.

  ”Astrology is a science in itself and contains an illuminating body of knowledge. It taught me many things and I am greatly indebted to it.”

  Einstein

  dolme
  dolme
  Gäst
  14 oktober 2015 kl 23:09

  Visst Ivanbjorn, varje människa är unik – men allt har samma “natur” – det är oneness, men idag tramsar folk med “energier” och att hänga med i transformation – det finns inget sådant. Det som kan transformera en är samma som att man kultiverar sig, återvänder, eller söker bättra sig, att återfå/upplysas till det vi förlorat i “fallet”, Devolution. New Age-are lurar varandra med sitt prat om “energier” och uppstigningar/transformeringar – ja trans det är vad de är inom. De som inte vill att ens egen bubbla av illusion ska spricka (ens egobyggande) är måna om att man inte “pekar” mot andra eller sätter “etiketter”, så alla kan få frizon av falsk trygghet. Snart är det väl bara D Trump som kan säga att en spade är en spade. Får se hur länge han kan det. Hela den grupperingen kring Oprah W, med då S-Tolle är bara en del i raden av vad satanisterna för ut. Eckhart Trolle är tomma ord, plattityder och retorisk BS och inte ens han själv. Zombifierar andra. Etiketter… i slutändan kommer ingen att kunna skilja på rätt och fel – det får ju inte finnas i den onda agendan som New Age-are och dess promotare som Ophrah > S-tolle…, inget kommer att rätt VÄRDERAS, får inte värderas, ingen ska ha ha urskiljningsförmågan kvar. Det är att förinta och alienera det som varit människa, så hon helt blir något annat – inte att hon gick andra vägen, att vilja följa meningen med livet: att återvända (uppåt, till sin sanna natur). Naturligtvis är det då så att man lanserar ord som rasist och annat som en del av arrangemangen för att förstöra och nollifiera mänsklighetens olika raser och i förlängningen alla individers ursprung, sanna historia och härkomst – för det är samma sak som att förstöra folks framtid. Det är vad Tolle är inom. Allt från deras “A course in miracles” till “The law of attraction” syftar allt till att folk ska gå vilse. Tar man del av deras strunt så blir man sådan. Man ska inte ens se på Tolle. Man ska göra övningar och studera… tycker dom, utifrån att det finns inget rätt och fel, för det går ut på att bli “lycklig”, må bra… så det är allt att lura sig själva, spilla sin dyrbara tid och fås till att programmera sig till att INTE bättra sig, efter sin sanna natur, inte söka inom… Read more »

  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
  Gäst
  14 oktober 2015 kl 23:08

  Astrologi är ingen vetenskap, men en upplevelse att kittla sitt ego med, kanske att berika livet med, göra det mer intressant och sprudlande. Begreppet https://sv.wikipedia.org/wiki/Sj%C3%A4lvf%C3%B6rverkligande är ett intressant ord här.

  Men tror man verkligen på astrologi som en vetenskap bör man kanske undersöka sin tro med med hjälp av ordet https://sv.wikipedia.org/wiki/Konfirmeringsbias som kan vara oerhört upplysande och leda till uppvaknande.

  ivanbjorn
  Gäst
  14 oktober 2015 kl 09:11

  När man ger etikett åt något slutar man se eller höra. Tolle beskriver detta att ett barn ser fåglar, ser deras egenheter och olikheter som individer även om det handlar om samma sort. Så fort man namnger fåglarna som t.ex. sparvar så ser man inte längre fåglar och deras olikheter man ser sparvar, eller skog och inte de enskilda individer som bildar detta.

  På liknande sätt är det med människor. Så fort man klistrar en etikett på människorna så lyssnar man inte längre på ved de har att säga. Det är inte lönt. Den där rasisten, eller utlänning, eller New Agerare, eller…

  Varje människa är unik och har sitt eget förhållningssätt till livet och det p.g.a. sina unika erfarenheter.

  Vår sanna historia är förtigit till oss vilket bevisar tusentals föremål som är undangömda och ovilja att undersöka dem. De synliga kvarlevorna av vår civilisation som pyramider t.ex. byggdes av slavar till överheten enligt de officiella versionerna…

  Allt som bidrar till att höja medvetande är därför välkommet = utan etiketter!

  dolme
  dolme
  Gäst
  14 oktober 2015 kl 00:52

  Allt det där med transformation, medvetandehöjning, nästa steg, ascenscion, komma in i nästa dimension… oneness och liknande tjosan är allt New Age, och en förlängning av att i vår tid är allt upp och ned, folk hjärntvättade och man har materialistiskt tänk – fast man tror man är andlig…

  På länken pseudovetenskaparen gav jag kan man läsa:

  “Det nu pågående stora paradigmskiftet är i färd med att drastiskt höja mänsklighetens medvetandenivå”.

  Nonsens. Klart att det är som Jens säger astronomiska skeenden – allt här bestäms av de skeendena där ovan (men vetenskapare, kommunister och andra new Age-are tror oftast att man kan bestämma skeenden nedifrån…)

  Man hittar inget sådant i denna eller tidigare mänskligheters, eller jordars… historia, att medvetande “höjs”. Man hittar bara att allting går under när folket blivit för dåligt, omedvetet – inte medvetet MED sig själv/sanna natur/skaparen/det högre, det ovan/därute – och sedan börjas det på ny kula

  Hela tänket som florerar därute från nittiotalet och som accellererade inför 2012 är som regel att saker och ting “höjs”, bara man hänger med… – det utgår alltså från bakvändhet, osanning, och är allt inom evolutionstänk – att vi inget hade från början… det fanns inte ens… det var inte ens liv, utan så småningom blev det levande, men ack så omedvetet… – men vi “utvecklades”, fick tänder som fiskfjäll, och hur mycket pseudostrunt och pseudoscience som helst. Det är inte vetenskap och inte enligt all traditionell andlig förståelse. Det är tvärtom vad man förr alltid vetat – att vi från början hade allt, men i takt med att man inte kan följa sin/kosmos sanna natur/egenskap/kriterier, lagen – så “faller” man “nedåt”. Till sist kom vi hit, till det Einstein, greker och andra har benämnt fängelse, karantän och plats för universums dårar etc – här är man alltå fast i återfödelsens hjul. Det är en sådan extrem plats, låg. Vilka intagna i fängelse tror sig plötsligt bara kunna vara som det därutanför, utan att man blivit som det genom att förändra/förbättra sig själv?

  ruben
  ruben
  Gäst
  13 oktober 2015 kl 23:55

  Tycker också det låter intressant men kan inte heller komma. För lång resa tur o retur.

  ivanbjorn
  Gäst
  13 oktober 2015 kl 21:37

  Det är på sin plats att kolla igenom Nassim Haramein föredrag i sex delar plus bonus del och sedan finns det 3 delar till från ett annat tillfälle vilka man kan hitta på följande länk:

  https://youtu.be/W7UOCw-FsIc

  Jens Jerndals föredrag är säkert intressanta även om jag inte har möjlighet att komma på sådana event i Stockholm så är det viktig att prata om det nya paradigmet!

  Den som har den riktiga insikten förstår att handling består i att vända uppmärksamhet inåt. D.v.s. in i sig själv. Letar man i det yttre och försöker ständigt justera eller ändra det yttre utan den inre insikten så skapar man ännu större kaos och obalans.

  Händer det plötsligt en kollaps och människor blir oförberedda så kan det få mycket tråkiga konsekvenser.

  Det är enligt min mening viktigt att läsa och prata “om de olika aspekterna av detta paradigmskifte ” som Jens Jerndal skriver…

  Därför blir jag alltid glad när jag ser sådana event. Sist har jag varit och lyssnat på fredsdagar i Hudiksvall där även Torbjörn Sasserson var en av föredragshållarna.

  Tummen upp för Jens Jerndals initiativ.

  Det är bra att Vetenskapliga Partiet lägger till en kommentar att föredraget inte är helt vetenskaplig. Frågan är vad är det som är vetenskapligt?

  Är t.ex. Nassim Harameins arbete vetenskaplig? Det intressanta är i alla fall att dessa ”ovetenskapliga” företeelser och arbete trakasseras ofta av CIA eller andra organ som vaktar mycket noga att det inte kommer till människors kännedom annan information än den korrekt ”vetenskapliga”.

  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
  Gäst
  13 oktober 2015 kl 16:47

  Citat från Jens Jerndal från det politiska partiet Enhets blogg:

  Och det var så jag kom till slutsatsen att vi redan befinner oss i ett avancerat stadium av skiftet från Fiskarnas Tidsålder till Vattumannens Tidsålder. Eller Vattumannaparadigmet som jag föredrar att säga. Och var så säkra: Detta är inga fantasier, utan en faktisk astronomisk och kosmisk verklighet som påverkar allt och alla på en mängd olika sätt.”

  ..bara så att ni som besöker seminariet vet att detta inte kan betraktas som helt vetenskapligt, men kanske mer som en upplevelse utöver det vanliga för endast 200kr … 😉

  pelle
  pelle
  Gäst
  13 oktober 2015 kl 16:06

  Detta har varit känt i decennier. Böcker har skrivits om det.
  Jag har berättat om den otaliga gånger på Newsvoice.
  Men, vad betyder “insikten” om den inte följs av handling?
  kanske räcker det med att tjäna pengar på den?

  Ingen på newsvoice debattinlägg tycks den minsta intresserad
  av att göra, bara prata.

  Avgrunden för dig, inte för mig.