Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Annons: Föredrag med Jens Jerndal – Det kosmiska paradigmets innebörd – 14 oktober 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 oktober 2015
- NewsVoice redaktion
Dualitet, mikro- och makrokosmos. Foto: Josiel Miranda

Vi befinner oss redan långt inne i det mest omvälvande kosmiska paradigmskiftet någonsin i mänsklighetens hela kända historia. Det innebär en djup transformation på många plan, både materiellt och andligt. Min föreläsning handlar om de olika aspekterna av detta paradigmskifte och dess många olika konsekvenser för både samhället som helhet och för var och en av oss som enskild individ.

Mitt fullsatta föredrag den 8 april i år på samma ställe blev föremål för mycket entusiastiska omdömen. Därför vill jag rekommendera Dig att komma en kvart tidigare – kl. 18.30 – för att vara säker på att få en bra plats.

All synlig verklighet kommer ur den osynliga verkligheten, dvs. skapas genom information och energi, eller tankar och känslor, och det var det sammanhanget jag talade mest om i mitt förra föredrag. Den här gången anlägger jag ett lite annorlunda perspektiv på paradigmskiftet, där dess yttre manifestationer på olika plan kommer i förgrunden.

Plats: Kammakargatan 56, Stockholm (mellan Upplandsgatan och Drottninggatan – närmaste T-bana: Rådmansgatan)

Tid: 18:45-21:45

Inträde: 200 kr


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq