Annons: Föredrag med Jens Jerndal – Det kosmiska paradigmets innebörd – 14 oktober 2015

publicerad 13 oktober 2015
- av NewsVoice
Dualitet, mikro- och makrokosmos. Foto: Josiel Miranda

Vi befinner oss redan långt inne i det mest omvälvande kosmiska paradigmskiftet någonsin i mänsklighetens hela kända historia. Det innebär en djup transformation på många plan, både materiellt och andligt. Min föreläsning handlar om de olika aspekterna av detta paradigmskifte och dess många olika konsekvenser för både samhället som helhet och för var och en av oss som enskild individ.

Mitt fullsatta föredrag den 8 april i år på samma ställe blev föremål för mycket entusiastiska omdömen. Därför vill jag rekommendera Dig att komma en kvart tidigare – kl. 18.30 – för att vara säker på att få en bra plats.

All synlig verklighet kommer ur den osynliga verkligheten, dvs. skapas genom information och energi, eller tankar och känslor, och det var det sammanhanget jag talade mest om i mitt förra föredrag. Den här gången anlägger jag ett lite annorlunda perspektiv på paradigmskiftet, där dess yttre manifestationer på olika plan kommer i förgrunden.

Plats: Kammakargatan 56, Stockholm (mellan Upplandsgatan och Drottninggatan – närmaste T-bana: Rådmansgatan)

Tid: 18:45-21:45

Inträde: 200 kr


Så här kan du stötta Newsvoice