Fotbollsupporters rök ihop på Retrobar i Stockholm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 oktober 2015
- NewsVoice redaktion
Fotbollsupporters vid Retrobar-Hornsg 136 - 25 okt 2015 - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Retrobar på Hornsgatan 136 i Stockholm hade påhälsning av Malmösupporters och Hammarbysupporters. Det uppstod konfrontation och en glasruta krossades. Två ambulanser sågs fara från platsen med blåljus på, men enligt personal på restaurangen skadades ingen.

Text, video och foto: Torbjörn Sassersson | Klippet är oredigerat och taget med en mobiltelefon. Det är fritt att använda om källan NewsVoice.se uppges.

Polisuppbådet var relativt omfattande och bestod uppskattningsvis av ett 30-tal poliser, ett antal polisfordon inkl två civila polisbilar och piketer.

Expressen uppger att två personer förts till sjukhus efter att de misshandlats.

“Totalt handlar det om nära 150 personer som varit inblandade i slagsmålet. Polisen har nu upprättat en anmälan om misshandel, skadegörelse och våldsamt upplopp. En person har gripits misstänkt som anförare av våldsamt upplopp.” – 147 bortförda efter slagsmål – Två till sjukhus – “Full kalabalik” – Misshandel och våldsamt upplopp

ArcanumSkolan 2024

Fotbollsupporters vid Retrobar-Hornsg 136 - 25 okt 2015 - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *