Fotbollsupporters rök ihop på Retrobar i Stockholm

1
551

Retrobar på Hornsgatan 136 i Stockholm hade påhälsning av Malmösupporters och Hammarbysupporters. Det uppstod konfrontation och en glasruta krossades. Två ambulanser sågs fara från platsen med blåljus på, men enligt personal på restaurangen skadades ingen.

Text, video och foto: Torbjörn Sassersson | Klippet är oredigerat och taget med en mobiltelefon. Det är fritt att använda om källan NewsVoice.se uppges.

Polisuppbådet var relativt omfattande och bestod uppskattningsvis av ett 30-tal poliser, ett antal polisfordon inkl två civila polisbilar och piketer.

Expressen uppger att två personer förts till sjukhus efter att de misshandlats.

“Totalt handlar det om nära 150 personer som varit inblandade i slagsmålet. Polisen har nu upprättat en anmälan om misshandel, skadegörelse och våldsamt upplopp. En person har gripits misstänkt som anförare av våldsamt upplopp.” – 147 bortförda efter slagsmål – Två till sjukhus – “Full kalabalik” – Misshandel och våldsamt upplopp

Fotbollsupporters vid Retrobar-Hornsg 136 - 25 okt 2015 - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Tege Tornvall
Gäst
25 oktober 2015 kl 21:50

Att hänga upp sitt liv på ett fotbolls- eller hockeylag är klart begränsande. Bättre vore om de ägnade mer tid och kraft åt sina egna liv i stället!