Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Tyskland övermannas av kriminella och aggressiva immigranter – Tyska polisen chanslös

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 oktober 2015
- NewsVoice redaktion

Immigration-Tyskland-media-2015

Tankesmedjan “The Gatestone Institute” (GI) i New York har sammanställt en mycket oroande utveckling i Tyskland angående immigrationen till landet. Brotten ökar markant och polisen klarar inte av att hantera kriminella gäng som tar över på gator och torg. GI har kritiserats för att vara antimuslimskt.

Sammanställning: NewsVoice

Tyska tidningar har kommit över hemligstämplade dokument som visar att immigranterna till stor del består av mycket aggressiva och kriminella individer som arbetar i  gäng. Brottsvåger sköljer nu över flera stora tyska städer och polisen ger upp eller tvingas backa. På grund av nedskärningar är många poliser inte ens beväpnade. De kriminella gängen beskrivs som utpräglat aggressiva, respektlösa och gränslösa.

På en svensk version av The Gatestone Institute har Maria Celander översatt en artikel författad av Soeren Kern (Soerenkern.com), som är expert inom politisk vetenskap specialiserad på europeisk och amerikansk säkerhets- och försvarspolicy.

NewsVoice sammanställer delar av Maria Celanders översättning från den omfattande artikeln: “Tyskland: Brottsvåg bland migranter, polisen kapitulerar”.

“Enligt ett hemligstämplat dokument som tidningen Bild har tagit del av, uppskattar regeringen att Tyskland kommer att ta emot 1,5 miljoner asylsökande under 2015, varav 920 000 under årets sista kvartal. Denna siffra är nästan dubbelt så hög som den tidigare uppskattningen, från augusti, då man trodde på 800 000 under hela 2015. Som jämförelse kan sägas att Tyskland tog emot 202 000 asylsökande under hela 2014.”

“I dokumentet varnas det för att med familjeåterföreningar kan det faktiska antalet asylsökande bli över sju miljoner, om man antar att de som får sina ansökningar godkända tar med sig mellan fyra och åtta familjemedlemmar var till Tyskland.”

“En konfidentiell polisrapport som läckt till en tysk tidning avslöjar att rekordmånga 38 000 asylsökande misstänktes ha begått brott under 2014. Analytiker tror att denna siffra – som motsvarar över 100 brott om dagen – bara är toppen på isberget, eftersom många brott antingen inte klaras upp eller anmäls.”

“Den pågående brottsvågen – inklusive våldtäkter, sexuella och fysiska överfall, knivdåd, hemfridsbrott, rån, inbrott och droghandel – kommer mitt i ett rekordstort inflöde av flyktingar från Afrika, Asien, Mellanöstern och västra Balkan.”

“Dessa höggradigt kriminella ungdomar uppvisar ett beteende gentemot polisen som kan karaktäriseras som aggressivt, respektlöst och nedlåtande. … När de grips gör de motstånd och överfaller [polismännen]. Ungdomarna har ingen respekt för statliga institutioner.” – Konfidentiell rapport, läckt till Die Welt.

Den minsta incident kan snabbt leda till aggressivt offensivt och defensivt beteende. Ungdomarna går samman i grupper, som ibland stöttar och ibland bekämpar varandra …

I förhållande till andra är ungdomarna ofta vanvördiga och i avsaknad av respekt för lokala sedvänjor och normer.”

“En hemligstämplad polisrapport avslöjar att ett dussin arabiska klaner styr Berlins kriminella undre värld. I rapporten kan man läsa att klanerna ägnar sig åt droghandel, bankrån och inbrott på varuhus, och att de har ett eget “parallellt rättsystem”, inom vilket de löser interna konflikter med hjälp av medlare från andra kriminella familjer.”

“En annan politiskt inkorrekt polisrapport som läckt till tidningen Der Tagesspiegel, avslöjar att över 80 procent av alla våldsbrott som begås i Berlin, begås av icke-tyskar.”

“Samtidigt får tusentals polismän i Berlin inte bära vapen, på grund av nedskärningar i budgeten för obligatorisk vapenträning.”

Enligt Der Spiegel:

“Det finns distrikt där invandrargäng tar över hela tunnelbanetåg. Boende och affärsidkare skräms och tystas. Folk som åker spårvagn på kvällar och nätter beskriver upplevelsen som ‘en mardröm’. Poliser, särskilt kvinnliga, är föremål för ‘höga nivåer av aggressivitet och respektlöshet’.

På medellång sikt kommer ingenting att förändras, enligt rapporten. Anledning: hög arbetslöshet, få jobbmöjligheter för invandrare som är okvalificerade för den tyska arbetsmarknaden, och etniska spänningar mellan migranter. Polisen i Duisburg vill nu stärka sin närvaro på gatorna och övervaka kriminella mer konsekvent.

Experter har en längre tid varnat för att problemområden var potentiella no go-zoner. Ordföranden för tyska polisfacket, Rainer Wendt, sa för flera år sedan tillSpiegel Online: ‘I Berlin eller i norra Duisburg finns det områden där kollegerna knappt vågar stanna bilen – för att de vet att de kommer att omringas av 40-50 män.’ Dessa attacker är en ‘medveten utmaning av statens auktoritet – attacker genom vilka förövarna uttrycker sitt förakt för vårt samhälle’.”

Sammanställning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq