Tyskland övermannas av kriminella och aggressiva immigranter – Tyska polisen chanslös

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 oktober 2015
- NewsVoice redaktion

Immigration-Tyskland-media-2015

Tankesmedjan “The Gatestone Institute” (GI) i New York har sammanställt en mycket oroande utveckling i Tyskland angående immigrationen till landet. Brotten ökar markant och polisen klarar inte av att hantera kriminella gäng som tar över på gator och torg. GI har kritiserats för att vara antimuslimskt.

Sammanställning: NewsVoice

Tyska tidningar har kommit över hemligstämplade dokument som visar att immigranterna till stor del består av mycket aggressiva och kriminella individer som arbetar i  gäng. Brottsvåger sköljer nu över flera stora tyska städer och polisen ger upp eller tvingas backa. På grund av nedskärningar är många poliser inte ens beväpnade. De kriminella gängen beskrivs som utpräglat aggressiva, respektlösa och gränslösa.

På en svensk version av The Gatestone Institute har Maria Celander översatt en artikel författad av Soeren Kern (Soerenkern.com), som är expert inom politisk vetenskap specialiserad på europeisk och amerikansk säkerhets- och försvarspolicy.

NewsVoice sammanställer delar av Maria Celanders översättning från den omfattande artikeln: “Tyskland: Brottsvåg bland migranter, polisen kapitulerar”.

“Enligt ett hemligstämplat dokument som tidningen Bild har tagit del av, uppskattar regeringen att Tyskland kommer att ta emot 1,5 miljoner asylsökande under 2015, varav 920 000 under årets sista kvartal. Denna siffra är nästan dubbelt så hög som den tidigare uppskattningen, från augusti, då man trodde på 800 000 under hela 2015. Som jämförelse kan sägas att Tyskland tog emot 202 000 asylsökande under hela 2014.”

“I dokumentet varnas det för att med familjeåterföreningar kan det faktiska antalet asylsökande bli över sju miljoner, om man antar att de som får sina ansökningar godkända tar med sig mellan fyra och åtta familjemedlemmar var till Tyskland.”

“En konfidentiell polisrapport som läckt till en tysk tidning avslöjar att rekordmånga 38 000 asylsökande misstänktes ha begått brott under 2014. Analytiker tror att denna siffra – som motsvarar över 100 brott om dagen – bara är toppen på isberget, eftersom många brott antingen inte klaras upp eller anmäls.”

“Den pågående brottsvågen – inklusive våldtäkter, sexuella och fysiska överfall, knivdåd, hemfridsbrott, rån, inbrott och droghandel – kommer mitt i ett rekordstort inflöde av flyktingar från Afrika, Asien, Mellanöstern och västra Balkan.”

“Dessa höggradigt kriminella ungdomar uppvisar ett beteende gentemot polisen som kan karaktäriseras som aggressivt, respektlöst och nedlåtande. … När de grips gör de motstånd och överfaller [polismännen]. Ungdomarna har ingen respekt för statliga institutioner.” – Konfidentiell rapport, läckt till Die Welt.

Den minsta incident kan snabbt leda till aggressivt offensivt och defensivt beteende. Ungdomarna går samman i grupper, som ibland stöttar och ibland bekämpar varandra …

I förhållande till andra är ungdomarna ofta vanvördiga och i avsaknad av respekt för lokala sedvänjor och normer.”

“En hemligstämplad polisrapport avslöjar att ett dussin arabiska klaner styr Berlins kriminella undre värld. I rapporten kan man läsa att klanerna ägnar sig åt droghandel, bankrån och inbrott på varuhus, och att de har ett eget “parallellt rättsystem”, inom vilket de löser interna konflikter med hjälp av medlare från andra kriminella familjer.”

“En annan politiskt inkorrekt polisrapport som läckt till tidningen Der Tagesspiegel, avslöjar att över 80 procent av alla våldsbrott som begås i Berlin, begås av icke-tyskar.”

“Samtidigt får tusentals polismän i Berlin inte bära vapen, på grund av nedskärningar i budgeten för obligatorisk vapenträning.”

Enligt Der Spiegel:

“Det finns distrikt där invandrargäng tar över hela tunnelbanetåg. Boende och affärsidkare skräms och tystas. Folk som åker spårvagn på kvällar och nätter beskriver upplevelsen som ‘en mardröm’. Poliser, särskilt kvinnliga, är föremål för ‘höga nivåer av aggressivitet och respektlöshet’.

På medellång sikt kommer ingenting att förändras, enligt rapporten. Anledning: hög arbetslöshet, få jobbmöjligheter för invandrare som är okvalificerade för den tyska arbetsmarknaden, och etniska spänningar mellan migranter. Polisen i Duisburg vill nu stärka sin närvaro på gatorna och övervaka kriminella mer konsekvent.

Experter har en längre tid varnat för att problemområden var potentiella no go-zoner. Ordföranden för tyska polisfacket, Rainer Wendt, sa för flera år sedan tillSpiegel Online: ‘I Berlin eller i norra Duisburg finns det områden där kollegerna knappt vågar stanna bilen – för att de vet att de kommer att omringas av 40-50 män.’ Dessa attacker är en ‘medveten utmaning av statens auktoritet – attacker genom vilka förövarna uttrycker sitt förakt för vårt samhälle’.”

Sammanställning: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Tack Ivan Björn för denna insiktsfulla faktavideo! Om SD säger att himlen är blå, måste de andra partierna säga att den är grön. Jag har alltid tänkt att SD har rätt i att man hjälper effektivast genom att ge hjälpen till flyktingläger i närområden. Vår invandringspolitik, uppmuntrar till ett riskabelt death-race med ett möjligt vinnarpris, som vi aldrig kommer ha möjlighet att uppfylla. Äkta krigsflyktingar är så låg procent i immigrantströmmarna.

 • Johnny Andersson. Klart är att SD kommer att växa till sig rejält för varje vecka allt efter som tältlägren slås upp utanför våra gräsmattor. Behöver man undra varför Sverige är intresserade av en Nato-styrka på svensk mark? Ryssofobin kan ses som en slags cover för att rättfärdiga installationen av amerikanare på vårt territorium för att försvara kulturmarxisternas förkärlek för multikulti en masse som, på nolltid, ska spränga sönder allt som har med tradition och hederliga värderingar att göra.

 • Anvisa alla migranter till UNHCR-läger i närområdet. Inför gränskontroller. Utvisa alla illegala migranter. Tillåt enbart kvalificerad arbetskraftinvandring med min lön på 50.000 kr/mån och investorsinvandring min 10 miljoner i kapital.

  Om det finns 100 äpplen och 100 barn så är regeringens politik att ge 99 äpplen till ett barn i Sverige och ett äpple till 99 barn utomlands att dela på. SD vill ge alla barn var sitt äpple.

  Regeringen inkl riksdagen sju massinvandringspartier anser att deras politik är human och generös som grundar sig i god värdegrund och fin människosyn som allas lika värde. SD’s politik är däremot ond och fruktansvärd, främlingsfientlig, rasidtisk, fascistisk, nazistisk och islamofobisk. När det är precis tvärtom. Kulturmarxismen genomsyrar det kapitalistiska, politiska och mediala etablissemanget i Sverige.

  Att importera konsumenter som efterfrågar bostäder, mat, kläder, möbler, bilar, mobiler, elektronik, infrastruktur, krediter, etc är lönsamt för näringslivet men betalas av svenska skattebetalare med blod och pengar. Politiker och medias uppgift är att hålla ruljansen igång för att fortsätta den lönsamma plundringen av skattebetalarna, därför skönmålar de migrationen och svartmålar dess kritiker som rasister. Stenkastarvänstern är bara nyttiga idioter för kapitalet. Det är därför etablissemanget vill att migranterna skall hjälpas i Sverige till svindyra kostnader och inte utomlands i UNHCR- läger för då tjänar näringslivet inga pengar på politiken. Det är därför alla skall hata SD för deras politik tjänar näringslivet inga pengar på. Kan alla 87% politiska idioter som inte röstade på SD 2014 ta sig samman och göra det 2018 så kan problemet lösas på demokratisk väg, annars blir det ekonomisk, social och kulturell ruin samt inbördeskrig. Bara att välja.

 • Till Europa har det kommit ca 300 000 flyktingar i år (och nej, alla har faktiskt inte kommit till Sverige trots påståenden om “hundratusentals flyktingar” hit).. Jämför detta med Turkiet, Libanon, Jordanien och Egypten som tillsammans har tagit emot över 4 miljoner flyktingar och vars flyktingläger nu är överfulla. Europa med sina 44 länder gnäller och protesterar som rika, bortskämda barnungar, medan 4 länder i Mellanöstern har tagit emot över 4 miljoner. Som vanligt så är de fattigaste de som är de mest generösa och medmänskliga. Är det inte dags att ändra på det nu? Turkiet har tagit emot nästan 2 miljoner. Den dagen då Sverige har visat sig lika generösa som fattiga Turkiet, då först har Sverige och svenskarna rätt att gnälla – det är min åsikt. Jag tycker helt enkelt det är ynkligt och bortskämt på att klaga på att hjälpa utsatta människor, det är småaktiga rikemansfasoner som jag trodde vi inte hade i Sverige.

 • De senaste 20 dagarna så har Rysslands bombplan mördat 300 civila, se detta från en oberoende människorättsorganisation i Syrien:
  http://www.syriahr.com/en/2015/10/more-than-300-people-killed-in-hundreds-of-russian-airstrikes-over-20-days/

  Ryssland bombar inte enbart ISIS utan de bombar alla motståndare till Al-Assads diktatur. Självfallet måste vi ta emot och hjälpa människor som flyr, det är vår medmänskliga skyldighet och hela Europa måste öppna sina gränser på vid gavel och hjälpa till. Det är klart att det finns traumatiserade ungdomar, tänk dig själv hur du mår när du och din familj bombas. Det finns också stort utanförskap och segregation, mycket rasism och diskriminering som gör att de inte får komma in i samhället. Och ju fler som hatar muslimer desto mer radikaliseras ungdomar och skapar motreaktioner. ISIS är en motreaktion på hat mot muslimer, det är svar på västvärldens rasism och hat mot muslimer. Ett tydligt exempel på att våld föder våld och hat föder hat!

  Det är inte religioner och kulturer som gör att människor begår brott i samhället, utan det är utanförskap och dåliga socioekonomiska förhållanden. Det visar samhällsvetenskaplig forskning. I Europa växer klassklyftorna mellan fattiga och rika och på grund av det ökar konflikter, våld och brott.

  Flyktingar flyr inte för att de tycker att det är kul, utan för att de måste. De vill rädda sina liv. Förutom Syrien så finns blodiga konflikter i Afghanistan och Jemen. Märkligt att ingen, inte ens NewsVoice, rapporterar om världens blodigaste konflikt Kongo-Kinshasa. Och varför? Jo för att de är kristna och därmed bryter den västerländska PK-bilden av muslimer som terrorister och förbrytare som vill ta över Europa och införa Sharia.

  Flyktinglägren i Mellanöstern är överfulla, hela Europa måste öppna gränserna!

 • Vad gäller beskrivning om hur det ser ut även i svenska orter så målas det upp att invandrare går fyra-fem i bredd och skräms, att det skriks här och där. Men i verkligheten är det hur lugnt som helst. Är det mardrömmar rädda personer har? Verkligheten är en helt annan och mycket lugnare. Jag har trots att jag intresserat försökt kontrollera hur mycket av alla påståenden som stämmer. Ute synligt och hörbart är det lugnt, Var kommer alla märkliga påståenden ifrån??

  Det går inte för sig att skriva och sprida strunt. Har man något att rapportera så får tydliga källor anges. Märkligt att denna smörja publiceras, bland annat här.

 • Jag har gått omkring sena kvällar, även mitt i natten i Berlin, även långt från centrum; Alltid lugnt.
  Apropå flyktingar bör vi kanske i första hand se till att inte Nato-länder orsakar strömmarna.

 • Sverige närmar sig med stormsteg en total kollaps. Allt fler kommuner slår nu larm om att de med nuvarande migrantström inte längre kan garantera normal service till sina medborgare.
  Att läget är extremt allvarligt framgår också av högt uppsatta politikers och tjänstemäns uttalanden. 1 oktober sa inrikesminister Anders Ygeman att dagens flyktingmottagande kan “medföra enorma ekonomiska påfrestningar”, och några dagar senare förklarade Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson att “inom ramen för det system alla är bekanta med börjar vi närma oss vägs ände”. Citat från
  http://sv.gatestoneinstitute.org/6705/sverige-kollaps

  Enligt Tino Sanandaji så finns det ingen ände på flyktingströmmen. Så länge den uppmuntras (av oss) så kommer den att fortsätta eftersom det finns många miljoner som vill komma till “ett bättre land”, ekonomiskt sett.
  http://www.tino.us/2015/10/inspelat-foredrag-for-den-nya-valfarden/

  Frågan är väl om de kommer att tycka att det är så jättebra att tälta i snöstorm. Och leva på färdigmat, pulvermos och limpmackor.

  ISIS är en annan historia. Flyktingströmmen fungerar som en trojansk häst för dem och de har för avsikt att “ta över” och en metod är att skapa “pockets of anarchy into which it can step” och de har “a menu of sorces for it”. Graeme Wood har närmare studerat deras intentioner.

  Många kan vara lurade att komma hit (av dem, som säljer resor).
  Några romer i Sthlm berättade att det hade sagts dem att “i Sverige kan man plocka apelsiner och bananer och sedan är det jättelätt att sälja dem”.

 • NU SKA JAG BERÄTTA HUR DET GICK TILL NÄR PAPPA KOM TILL SVERIGE
  @Tomas Wijk säger hurtigt att det var tur att det fanns någonstans att fly för pappa och att ungerska flyktingar har varit delaktiga i vårt välfärdsbygge. Och fortsätter lika hurtigt “Nu fixar vi även detta och hjälper dagens flyktingar att bli en del av det fortsatta välfärdsbygget. De behövs precis nu som då”

  Men innan Thomas Wijk gör flera hurtfriska påståenden bör han veta att ungerska flyktingar blev handplockade. Jag vet inte om det gällde alla, men pappa blev i alla fall det. Svenska tjänstemän åkte till Kroatien (tror jag det var) dit pappa hade flytt och fick honom att följa med till Sverige. Egentligen hade han tänkt fly vidare till Amerika, men hamnade i Sverige. Han placerades i Norrtälje och fick arbete direkt på Gjuteriet, för de behövde arbetskraft. Han var ung och stark och passade bra, ansåg de, att arbeta på Norrtälje Gjuteri. Och på den tiden fanns både jobb och bostad och pappa och hans vänner hade inga problem att komma in i det svenska samhället.

  Det går inte att jämföra 1956 års kontrollerade insläpp av flyktingar, med senare års och i synnerhet dagens okontrollerade invandringspolitik.

 • @Tomas Wijk

  Tack för att du upplyser oss om propagandan som vi redan känner till.

  Men berätta istället någonting som vi INTE vet;

  Utöver de segregerade migrantghetton som redan finns runt om i landet, hur ska vi ta hand om inflödet av runt 10.000 migranter i veckan? Inser du att det innebär runt 520.000 migranter om året, d.v.s. motsvarande en stad storlek Göteborg (544.000 invånare) om året?

  Hur vill du finansiera byggandet av motsvarande ett nytt Göteborg om året, med alla nödiga samhällsfunktioner som polis, skolor, socialkontor etc. samt försörjning av dess invånare?

  Har du någon tidplan för när den “det fortsatta välfärdsbygget” ska gynnas av alla redan etablerade migrantghetton med runt 70% arbetslöshet?

  Vi har redan bostadsbrist, överbelastade socialhandläggare, på sjukhusen placeras patienter i korridorerna, vi har lärarbrist p.g.a. för låga löner, och den totala arbetslösheten är väl ungefär 400.000? Tror du att det underlättas av den pågående migrantkatastrofen?

  Kan arbetslösheten (ytterligare hundratusentals) fixas genom att de rikaste får slavarbetare som jobbar för mat och husrum? “Swimmingpool-rengörare” och städ/hemhjälp?

  Vill du fortsätta expropiera bort välfärden från dem som arbetat ihop den (och deras barn)?

  Du jämför med för 40-50 år sedan lyckad arbetskraftsinvandring och integration. Behövde det byggas tältläger på den tiden? Kom det 10.000 i veckan..?

  Tror du på att alla av dessa 10.000/vecka “flyr för sitt liv, med sin dotter i famnen”?
  Hur blir stämningen i sagda tältläger när migranterna börjar fråga efter lägenhet, bil och pengar de blivit förespeglade bara de tog sig in i Sverige eller Tyskland?
  https://www.youtube.com/watch?v=9obLL81WcSc

  Vad tycker de riktiga flyktingarna, de som drabbas hårdast av massinvandringen?

  Jättebra att “vi fixar även detta”, men vänligen berätta, hur?

 • Apropå flyktingströmmen. Det råder stor osäkerhet betr vilka grunder som portarna står öppna. Bland nationalekonomer diskuteras huruvida flyktinginvandringen är för deras eller vår skull – det senare för att klara “jobben”. “Om målet med invandringen är att vi i Sverige ska klara den framtida välfärden bör vi framförallt satsa på arbetskraftsinvandring”.

  http://ekonomistas.se/2015/10/19/flyktinginvandring-for-var-eller-flyktingarnas-skull/

 • Med tanke på Birgittas ord…

  “Statsvetare Lars Trädgård m fl diskuterar i boken ”Är svensken människa?” hur konstruktionen av ett nytt, mentalt stukat, folk har gått till.”

  — så är det än tydligare att — “..vi har förlorat vår mänsklighet genom framodling av ett helt nytt folk med hjälp av en ideologi som byggt på extrem individualism kryddat med puritanism.”

  Sverige har förändrats mycket sedan 70-talet – speciellt betr. medmänsklighet verkar det.. 🙁

 • Marina Szöges – Du skriver kloka och sanna ord. Våra media har gått in för att demonisera Putin och Ryssland, och de glömmer (gömmer) avsiktligt det faktum att det är USA:s krigshets och addiction till vapenindustrins miljardvinster som är orsak till alla de sönderbombade muslimska länderna och till miljonförlusterna i människoliv. Och likaså till krisen i Ukraina. Och så vill de förstås vidga sin globala makt och kontrollera alla andra länders politik och ekonomi.

 • Tomas Wijk. Välfärdsbygge? Sverige välfärdsbygge var färdigt på 70-talet. Sedan dess har byggstenar undan för undan tagits bort, vilket instabiliserat välfärden. Välfärdslandet är numera förpassat till historien och i en nära framtid finns det bara ruiner att skåda. Det här är enkel matematik.Det fortsatt välfärdsbygge som du talar för kommer aldrig att äga rum.

  Det sociala ingenjörsbygget har kostat folket stora psykiska umbäranden. Ingenjörerna har gett oss materiell standardhöjning för att sminka över den själsliga tomhet som bygget skapat. Att vara människa är förenat med att vara en social varelse och det är naturligt att vi är beroende av andra människor. Staten har sett till att vi har förlorat vår mänsklighet genom framodling av ett helt nytt folk med hjälp av en ideologi som byggt på extrem individualism kryddat med puritanism.

  Statsvetare Lars Trädgård m fl diskuterar i boken “Är svensken människa?” hur konstruktionen av ett nytt, mentalt stukat, folk har gått till.

 • Marina Szöges, vilken tur att det fanns någonstans att fly då. Ungerska flyktingar från 1956 har varit delaktiga i vårt välfärdsbygge. Det har sedan även flyktingar från Chile, Palestina, Iran, balkanländerna, Vietnam m.fl. varit. Det är det som är det unika och fina med vårt land. Ett land att vara stolt över. Nu fixar vi även detta och hjälper dagens flyktingar att bli en del av det fortsatta välfärdsbygget. De behövs precis nu som då.

 • Marina Szöges 2015-10-19 12:35, då tror jag att du uppskattar mitt «upprop» i dag på Dagens Juridik:

  LegeNet mån, 2015-10-19 13:47

  JR 2015-10-19 13:19:  “Det har dock inte gått upp för det officiella juridiska Sverige att incitamenten för ett fungerande rättssystem saknas i landet.  Sverige är således en diktatur enligt internationella normer.

  Ang. den rättsliga bananrepubliken så la jag ut “Rättvisa” i förrgår (länk).  Jag skulle dock föredra det, om de som föreger sig för att syssla med ‘rättvisa’ faktiskt också gjorde det, för det finns ju en hel massa ämnen som verkligen skulle behöva äkta rättvisa.  Som Max Igan säger, vi MÅSTE använda rättssystemet, trots att det är konstruerat som förtryckarinstrument, för att desarmera det större förtryckarsystemet.  De som på pappret sysslar med rättvisa har här sin stora chans att göra en verklig insats för mänskligheten.

  SLUT CITAT.  Max Igan förordar f.ö. att vi fokuserar på Palestina- / Greater Israel – frågan.  Ja, tar vi itu folkrättsligt med detta, då löser sig nog resten som konsekvens av det.

 • Dockduckgo “ThreeWorldWars” så finns programmet nedtecknat för utplånandet av de abrahamiska religionerna.

 • Ja, USA gör allt vad de kan för att destabilisera Tyskland och Europa. Och att låta IS härja och skapa massflykt till Europa är en av metoderna som USA använder för att skapa kaos. När så har skett räknar kommer de erbjuda att hjälpa oss. Allt för att vi ska fortsätta inbilla oss att USA är vår trogna vän. USA:s agenda är att behålla oss på sin sida i propagandakriget mot Ryssland och fortsätta bygga NATO-baser i Europa och Skandinavien. Därigenom räknar Washington med att kunna hålla kriget med Ryssland borta från hemmaplan – Europa blir krigsskådeplatsen, inte USA.

 • Henki! Jag förstår dej inte. Varför skulle någon tro att flyktingarna vill vara kvar i sina länder, när bomberna viner och IS härjar. Det är ju varför kriget pågår som folk flyr, men de hade nog helst stannat kvar om fred och lugn funnits i deras eget land.
  Religions eller nationstillhörighet är utan betydelse, brott är brott. Det är inte oskyldiga krigsoffer som med automatik blir brottslingar för att de går över en nationsgräns.
  Som sagt, flyktingströmmen kan vara en önskvärd effekt från USA-krafter, som vill försvaga EU att bl.a. skriva på TTIP och locka fram andra handelsavtal och därför stödjer de och uppehåller kriget? Om det fortsätter resignerar nog många nato-motståndare i Sverige också, så opinionen vänder för Nato-medlemsskap pga. man känner större risk för sin nationella säkerhet. Men det behöver inte betyda att det blir så.

 • Hur många av tyckarna ovan har nyligen varit i de områden i Tyskland som utpekas ?
  Är Ni tillräckligt kunniga i Tyska för att själva läsa de publikationer som citeras?

  Jag sökte hos Die Welt och Bild och fick väl ungefär samma intryck som av Svenska tidningar: Har vi råd, var skall de bo, gangsterskjutning, nedbränd förläggning,bortkörda Zigenare osv osv.

  Inte f-n pågår det ett gangsterkrig mot en uppgiven polis !

  Näe detta var gammal skåpmat, främlingsrädsla, muslimskräck, samma som vi ser här nu när man bränner gamla skolor på löpande band.

 • (Tack Marina S.!)

  Skatteförsörjd Pamp till ortsbor som tvingas inhysa och försörja oidentifierade utlänningar: “Om ni inte gillar läget – flytta härifrån”!!!

 • @Henki,
  NU SKA JAG BERÄTTA GRUNDORSAKEN VARFÖR PAPPA FLYDDE FRÅN UNGERN!!!
  Pappa gjorde militärtjänstgöring under ungerska revolutionen 1956. Soldaterna och troligen också andra lyssnade på Amerikansk radio, där de fick veta att om de gjorde uppror, skulle Amerika komma och hjälpa dem.

  Ungrarna gjorde uppror……men Amerika kom inte och hjälpte. Istället fick många ungrare fly sitt land. Pappa var en av dessa flyktingar som sedan kom till Sverige.

  Sug på det, Henki, USA uppviglade ungrarna, men sedan när det gällde, så lämnades de i sticket. Gör sedan en koppling till det som sker idag. USA skapar konflikter krigar och förstör i Mellanöstern, med flera länder. Vad använder USA för ljusskygga metoder idag, för att spela ut sin agenda?

 • Det var väntat att detta inlägg kunde väcka en del aversioner. Notera att NewsVoice inte uttrycker någon särskild åsikt än mindre blivit en kanal för muslimhat eller att NewsVoice håller på att bli ett nytt Avpixlat. Inlägget redovisar endast vad en amerikansk tankesmedja återger från tysk press. Inlägget är inte en debattartikel.

  När jag innan publicering testade innehållet som Gatestone Institute återger från tysk press på en politiskt insatt immigrant fick jag ingen reaktion på att det handlar om utlännings- eller muslimhat. Reaktionen handlade istället om att svenska politiker inte har en aning om vad de givit sig in på när vi öppnar slussarna för 100 000-tals individer som vi vet nästan ingenting om.

  Det kan i övrigt tänkas att Gatestone Institute är en spelare i ett amerikanskt handelskrig mot Tyskland och att krafter i USA gör allt vad de kan för att destabilisera Tyskland och Europa. Vad tror du?

  Inkom gärna med en debattartikel om du som läsare vill fördjupa dina tankegångar.

 • Att som i rubriken hävda att ett helt land har övermannats av invandrare ÄR inte förenligt med den sanning ni säger er vilja värna. Det stämmer ju inte med verkligheten.

  @Marina: Menar du att någon extern part stå för en omflyttning av folk? Att dessa egentligen skulle ha det bättre i Syrien hukandes för Assads bomber och IS halshuggningar? Vad fick din pappa att fly egentligen?

 • Sanningar får inte döljas eller gömmas undan i värderingar. EU – politiker måste agera på verkligheten inte på önskningar.

 • Delar inte du Henki denna åsikt att Europa kriminaliseras avsiktligt och regeringar gör ingenting för att stoppa detta? Dessa individer kommer använda islam som sitt vapen som ISIS gör, som givetvisst har ingenting med islam att göra! Kunde lika gärna vara kristna fundamentalister! Dessa flöder av agressiva unga män finansieras av någon makt, hörde att hälften av ensamkommande “barn” försvinner från sina hänvisade boplatser! Vart tar dessa individer vägen och vilka medel har dem för överlevnad? Det finns påstående att nykommade pratar i dyra mobiltelefonen och hämtar pengar från bankomater? Hela ISIS består av legosoldater från världens alla hörn! Dem krigar mot betalning! Nu kommer dem till Europa som stödjer ISIS tilsammans med allierade USA! ISIS är USA irregulära arme! Nu får kanske Europa uppleva det terror som dem länderna dem bombade fått uppleva!? Öga för öga , tand för tand! Vad vet jag!? Bara resonerar!

 • Det jag tycker är bra, att NewsVoice rakt av berättar det som inte får berättas i vanliga tidningar och TV. Det är styrkan hos NewsVoice. Och skulle NewsVoice lyssna på Henki och andra som vill dölja vissa saker och inte berätta det som bör berättas, har ytterligare en kanal fallit offer för konstig självcensur, som är väldigt osund och en tillbakagång.

  Var tog yttrandefriheten vägen? Vad pågår egentligen, när det finns krafter som försöker tabubelägga och skuldbelägga? T ex nu när jag skrev det här inlägget hade jag jättesvårt att få till det, för hela tiden är jag rädd för att skriva någonting fel som gör att jag blir en klassad som rasist. För rasist vill ju ingen vara. Jag är ingen rasist. Jag tycker att Sverige ska hjälpa dem med flyktingstatus, precis som Sverige hjälpte min pappa när han kom 1956, som flykting från Ungern. Men jag anser att en ohämmad invandring är dåligt, för samhället och inverkar negativt på både svenskar och invandrare. Invandrarna behöver få hjälp och stöd, men resurser räcker inte till hundratusentals invandrare. Och att ta in så många människor så det inte ens finns tak över huvudet, de måste kanske t o m bo i tältläger, är ju rent fruktansvärt. Var de inte arga innan, så lär de bli jättearga den dagen när de inser att de har bytt tältläger till ett annat tältläger, dessutom från varmare klimat till tältboende i svensk vinterkyla.

  Men, det som behöver göras, är att ställa frågan; Varför pågår denna omflyttning av folk? Varför anser de sig tvungna att fly sina länder? Att människor flyttar och byter land, riskerar att skapa otrygghet. (Pappa som flydde från Ungern till Sverige, han var nog aldrig riktigt lycklig) De allra flesta vill bo kvar i sina länder, där de är födda. Och om det meningslösa krigandet och skapandet av konflikter i Mellanöstern med flera länder, får ett slut, kan människor istället bo kvar och trivas i sina egna hemländer.

 • Låt inte Newsvoice bli ett nytt Avpixlat! Googla gärna lite på vilka krafter som står bakom Gatestone och Soeren Kern. De delar världsbild med Breivik om ett Europa under belägring på väg att fullständigt islamiseras.

  Skall Newsvoice nu också börja redovisa alla brott begångna av muslimer?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *