Moderaterna vill stoppa inflödet av flyktingar innan systemkollaps sker i Sverige

publicerad 10 november 2015
- av NewsVoice

Moderaterna höll en presskonferens om hur flykingkatstrofen inte ska leda till en systemkollaps i Sverige. Boendeplatserna börjar ta slut och nu måste kraftiga åtgärder genomföras för att upprätthålla ordningen i landet. Tre åtgärder föreslås.

 1. Regeringen måste införa bättre gränskontroller. Vissa personer ska inte få möjlighet att komma in alls.
 2. Återvändandeprocessen måste effektiviseras genom att polisen får möjligheter att avvisa fler.
 3. Sverige bör kräva en lägre EU-avgift som kompensation eftersom Sverige tar emot ett oproportionellt antal flyktingar.

Anna Kinberg Batra och Elisabeth Svantesson från Moderaterna tar intryck från Tyskland där man nu tar hårdare tag för att stoppa inflödet av flyktingar. Ett stort problem är att gränspolisen i Sverige inte ens vet vilka det är som kommer som flyktingar.

Text: NewsVoice | Video: Aftonbladet


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ditt räkneexempel är bara ett bevis på de märkliga teorierna som växer igen i skallarna på vissa individer.

  Få av mänskligheten skulle glädjas åt Zoros tricks men det gör tyvärr de som räknar som du. I fria tidningen och i många andra liknande skrifter står det att Åsa R grät. Det är synnerligen tydligt att humanismen redan är död om man kan förakta människor för att de ger upp sin humanism.

  Om två miljarder människor kom hit skulle jag inte ge upp min humanism. Det är ju intressant att du inte behöver en bråkdel ens. Du har förmodligen ingen haft och det är väl därför ditt grumliga förakt lyckas lysa igenom ditt svenska demokratiska språkbruk..

  Om viljan att krossa vår ekonomi av liberaler och medlöparna SD skriver du inte en enda rad, inte ett ord.

  En av dina s.k. pärlor. “Socialism/kommunism maskerar förtrycket som arbetarparadis medan en ren högerdiktatur är mer rättfram med järnnäven, men det är precis samma sorts förtryck.”

  Kan du inte skilja de två har du onekligen problem med perceptionen. Förtryck är förtryck är förtryck och själv låter du i ditt personligt laddade hat mot min person som förtryck.. Du är tydligen mer vän med det än jag.. Det brukar alla av din kaliber vara. De tål inte att man känner dem på pulsen och du var inget undantag..

 • @castor

  Det finns ca 1 miljard fattiga människor på vår planet och om 1 procent av dessa lyckas ta sig hit till Sverige, får vi 10 miljoner nya invånare. Det spelar ju ingen roll var dessa människor kommer ifrån. Hade det vällt in en massa norrmän i Sverige, så vi riskerade en systemkollaps skulle jag skrivit precis samma sak. Jag bryr mig inte om människors härkomst, då det mer verkar vara en fixering hos dig. Du kanske är en liten “röding” som ännu inte vågat ta steget fullt ut ur den “bruna garderoben”.

 • @Sture B. “När européer protesterar mot denna skadliga invandring skriker mans-, kvinno- och barnmördarnas marionetter ”rasist” samtidigt som de försöker lyfta fram falskklingande humanitära skäl, ivrigt påhejade av en massa hjärndöda nyttiga idioter som arbetar för sin egen undergång.”

  Blind tro är en sak och inte särskilt fördelaktig, men det du ger uttryck för gör alla inkommande till kusligt förfärliga människor. Dessutom buntar du ihop humanism, med kramandet av jihadister, ******-mördare så är det du som borde titta på dig själv i spegeln och fundera på om det är nyttigt att sitta på avpixlat och få blodtransfusioner för länge. Att det fungerar som en drog råder ingen tvekan om.

  Det är ingen som kallar någon rasist för att individer beter sig bestialiskt och förtjänar kritik. Rasist är man med fog när alla människor buntas ihop utan logiska metoder. Det är du som lyckas slå ihop humanism med vanliga människor som försöker komma undan våldet, svärden, makterna och det på ett sätt som effektivt få trettitalet att få färg ur sin bleka tillvaro.

  Jag är glad att du är ett av de bästa exemplen på att SD-retorik får den här effekten på “europeer”.. Det är ingen hejd på desperationens försök att befria logiken från alla landmärken och ge sig ut tyckarträsket med stilfulla magplask.

  Jag kan inte se annat än att humanismen försöker hålla flaggan i topp trots att vargarna ylar blodtörstigt i krisen de själva skapat och drevet de satt ihop.. Det är ju lätt att glömma att vi alla är människor särskilt om man med naturnödvändighet känner ett ansvar att ge rasismen inte bara rätt utan ett eget litet paradis..

  Det är du som arbetar på din och vår undergång.

 • @castoropollux

  Jag är fullt medveten om mina egna begränsningar och vi; utan någon som helst arrogans från min sida; kan båda liknas vid två barn som diskuterar julafton; med den enda skillnaden att jag vet att det är mamma och pappa som kommer med julklapparna, medans du fortfarande tror på tomten. Så vi skippar det här.

  • Om tomten ska in i resonemanget så är det blott SD med alliansen som den otäcka svans de utgör.. De kan gärna få byta roller med varann. Drabbar storhetsvansinnet denne figur tror denne tydligen si snart vara större än allt annat.. och till det utgjorde misstroende vota ett mästerskott i foten.
   Det finns trots allt ett vänster höger tom i S och Wallenberg har ju verkat här i hundra år utan att göra så mycket väsen. Är det de som trasar sönder Sverige menar du? Det kan jag inte tro, så tomten och spökena som hånfull arrogant modell är väl mer din..

   Allt detta ekonomiska vansinne började med fallskärmar och våra, i EU och omvärlden “skamligt låga direktörslöner”. De vart ju hånade av feta direktörer i svullna avtal från den stora världen. Det var inget verk av Wallenberg. På tal om missköta sig och behandla sina arbetare illa här och än värre utomlands så står väl IKEA ut med hela sitt lager av ituplockade hjulklappar som arrogans åt och mot arbetarklassen.. Inte ens en avtalad bonus unnade ståljåpen sitt blågula fotfolk.. Skattesmitaren hyllas av de flesta rasister eftersom de inte förstå sitt eget bästa.. Eller hur hans skatteflykt drabbar dem och gör oket än värre..

   Å andra sidan ha SD hjälpt till att kasta ljus på allt förskräckligt som legat dolt i vår kultur av självförakt, missunnsamhet och avundsjuka.. Partiet har inte gått igenom någon katarsis om du vill mena att kriserna och skandalerna skulle representera något sådant. Det är blott en fråga om att hålla masken, bita ihop om bara så mycket värre åsikter än de andra visat sig omhulda och lyckas spy ur sig när de tror att micken inte är på..

   SD enda uppgift skiljer sig inte historiskt från Shitlers. Att hela tiden måla ut vänstern, solidariteten och arbetarklassen som syndabock.. Trots att de alls inte bär något ansvar för krisen, men inte bara sjuklövern och SD är ett intelligenstest de flesta förlorar sitt förstånd i den förtätade krumma retoriken. Allt är ju vänster av de partier som befinner sig på fel sida om moderaterna.. SD gör som sina sponsorer vill och arbetar på låglöneparadiset, så röstar de blott på försämringar för de svårast drabbade..

   • Solidariteten var inte den självmordstaktik som nu tillämpas. Det gamla gardet inom S hade mycket mer samsyn med SD än dess belackare nu hävdar. Och det var sunt förnuft och väl förankrat i befolkningen. Det är därför SD växt fram.
    Under Hitlers karriär var både han och vänsterkrafterna fjärrstyrda. Vänsterns roll var att försvaga nationell sammanhållning och försämra konkurrenskraften gentemot sina sponsorer angloamerikanerna. Alla radikala politiska aktörer var manipulerade. Det var de tyska socialdemokraterna som satte in militären mot kommunisternas kuppförsök. Inte Hitler, han assisterade bolshevikerna i det tidiga skedet även om det var i en perifer roll. Senare var politikerna mutade att ständigt låta regeringar falla för att underlätta för en stark ledare. Det fanns ingen bra sida, bara angofinansens kaos. Likartat nu och SD har fått så mycket stryk att man kan förstå om de gjort kompromisser om vad som har prioritet.
    Med fungerande medier vore läget ett annat.

    • @Peter G. Som satiriker gör du ingen nytta. Var Shitler inte kommunist? Nej han förbjöd i Tysklands historia för andra gången kommunistiska partiet att verka och vad syftet var med det kan du alltså inte räkna ut. Eller åtminstone försöker du dölja det i historisk dimma och töcken..

     Vänsterns roll så länge de fick utöva den var att försöka få drägliga löner och vettiga arbetsförhållanden. De fick arbetslöshet, stagnation och svält som belöning, precis som i USA. Din roll som historieförfalskare är pinsamt förvriden.

     Jag såg att du länkade till Miles Mathis om Una-bombaren. Svt-dokumentär gjorde klart att de flesta av dennes offer var de inom universitetsvärlden som krossade honom och hans lovande karriär i den finare universitetsvärlden. Ett Lundsberg 2 x nollning om man säger. Underbarnet från fattigkvarteren med en iq långt över det vanliga skulle inte lära den finare ruskigare världen om socialism och allas lika värde eller möjligheter.. Därifrån är du långt också..

     • Miles Mathis är ingen säker källa om än ibland rätt skarpsynt, men info om unabombaren kom från ett ögonvittne som bevittnade den man som hade tillgång till manifestet långt innan, 3 år, det publicerades i september 1995, och också tycktes vara författaren till det. Han var sf-författare och var lierad med Usas myndigheter, FBI, Cia. Manifestet är ett underligt hopkok som inte är ngt hot mot myndigheterna. Men den sf-författaren uppträdde ungefär som om han var en våldsinriktad individ liksom unabombaren. Diskuterade liknande bomber. Ögonvittnet försökte upprepade ggr att bli förhörd av FBI men de var inte intresserade. 15 år senare tycktes ögonvittnet ha fått barnporr installerat på datorn och myndigheterna stormade in och fick honom dömd till fängelse.
      Ted Kazcynski arresterades lagom i tid inför offentliga vittnesmål 1996 från offer för ofrivilliga experiment och förföljelse av den typ som då i mitten av 1990 talet var på tapeten. Mind control och andra typer av psykologisk krigföring. Ted påstås ju i sina attentat ha dödat ett antal rätt obetydliga individer men det gemensamma draget var att de var ingenjörer. Men man bör inte ta för givet att det inträffade attentat i verkligheten. Medierna kan sprida bluffhistorier på Cias uppdrag.
      Min personliga misstanke är att motivet var att få tekniker och ingenjörer att sluta leden och inte avslöja såna tekniska finesser som kan användas för att spionera tex på såna som Una.
      Frågan är om Ted suttit av sitt fängelsestraff. Han fick isoleringscell, vilket betyder att få personer vet om han befunnit sig där. Var Ted en regeringsagent som spelade en roll verkar det troligt att han inte behövde sitta av straffet.
      Saken är den att dessförinnan, hösten 1994, intervjuades en ingenjör som berättade om cybernetiska implantat som enligt Cia skulle ha inplanterats i ett stort antal individer 1988/89. Det stämmer väl in på de vittnesmål som kommit upp tidigare från ovan nämnda offer. Enligt offren rörde det sig om över 300 personer from 1989.
      Gripandet och profilen för Una kom väl till pass för dem som inte ville att ngt skulle avslöjas.
      Mathis nämnde att de ställen Ted var på och hela hans profil passar ihop med bilden av en intelligence asset. Man kan misstänka antingen rekryterad agent eller utnyttjad syndabock. Det är under alla förhållanden skäl att vara skeptisk mot den officiella versionen.

      • “Den officiella versionen” ?? Hade utredarna vetat om hur det går till på etablissemangets skolor hade de hittat attentatsmannen efter två eller tre händelser.

       Manifestet behöver alls inget ha med gärningsmannen att göra. “copycats” är vanligt i det desperata kärret som USA inre socialpolitik utgör. Att spinna på konceptet förskräcklig terror kan ju locka mindre nogräknade individer, dessutom kan det ju utmana makten att stärka sitt fäste också.. Är den inte så nogräknad utan godtycklig och repressiv ska ju ingen förvånas över att sättet växer lavinartat neråt i samhällsskikten.. Få samhällen har väl skapat så mycket våld och desperation som det amerikanska.. Bygger man bara tillräckligt med fängelser ser det ju ok ut…

       Det är väl klart att en individ som kanske kan säga något förfärligt om samhället man beskriver som fritt måste isoleras.. Dina rader tar ju fullständigt udden av förtryckets oskicklighet.. Mindcontrol kräver inga andra mekanismer än en föreställningsvärld som låter sig bedras…

       Det är ju inte Sc-Fi att säga “frihet används mer som en jingle” som i Cloud Atlas. Murarna finns ju och är både höga och verkliga i samhället som skrutit med sin fria hållning. Det enda som var fritt var att inte ifrågasätta maktens strukturer och metoder. Men sett till hur man agerat i hemlighet och i verkligheten, utom som inom riket, så är de lika mycket “kommunister” som andra.. Kanske till och med mer eftersom de måste ställföreträda för både terrorn och förtrycket när de verkligen behöver ursäkter…. Plantera bevis blir en barnlek. Maktmissbrukets alla ingredienser från minsta lilla korn till en fullt utvecklad skog finns där, för att ingen ska kunna se de verkliga sammanhangen..

      • Castropollux
       Sf författaren utnyttjades av Cia/Fbi och sf och teknikkritik hur naturligt samman eftersom man extrapolerar tendenser. Texten var fö även delvis ett plagiat av en annan författare. Eftersom det var en elitkomplott fanns det inget att ta reda på om hans eventuella person motsättningar, snarare var det isf en del av manus. De hade inte för lite kunskap om Ted utan snarare full insyn i hela karriären. Hans vistelser var på ställen starkt associerade med agentrekrytering.
       Jmf med terroristattacker i Europa. Underrättelsetjänsterna/Nato har dem under uppsikt i flera år men låtsas lämna dem ifred just när de slår till.
       Måste en individ isoleras som säger förfärliga saker om samhället isoleras?
       Då skulle vi som skriver här sättas i isoleringscell varenda en. Manifestet var inte särskilt originellt och kritiserade miljörörelsen och vänstern.
       De som måste isoleras är dom som vet för mycket om nånting (jfr Rudolf Hess)eller som är dubbelagenter och inte skall avtjäna straffet.

       SD tar upp det som är enkelt att begripa och nå ut med. Mot sig har de en tyrannisk diktatur av Usas medhjälpare i medierna. Näringslivet försöker alla realister samsas med.
       Om SD skulle låta mer likt vänstern skulle möjligheterna för dem krympa ytterligare. Men SD har flera ggr tidigare upprepat att de har samsyn med den gamla socialdemokratin.
       Eftersom det nuvarande S är ngt helt annat och samarbetar med mp finns inte det alternativet och då måste de söka det samförståndet så brett som möjligt.
       Jag är själv en cynisk betraktare av hela det mediokra politiska spektaklet men jag vill vara rättvis och SD har mer sunt förnuft än de övriga.

      • Varför det är så svårt att se liberalismen krig mot välfärden i europa lyckats så till den grad att ingen har råd att ta emot flyktingar är ingen gåta. Borta bra men hemma bäst och här ser ingen fulspelet heller utan tror att SD är något i närheten av opposition. Att Alliansen kan ta upp en smutsig rustning och nu iklä sig rollen som ansvariga riddare mot det ekonomiska moraset säger väl det mesta om vad politik lyckats bli i nedskärningarnas tidsålder och kriget mot välfärden.

       Att SD-retorik inte handlar de som står för försämringarna och den minskande kakan utan istället blott ställer vård, skola, omsorg mot flyktingar, invandring lovar att logiken snart gjort alla röster de utpressar fyrkantiga.. Tydligen har många Svenskar inget emot den svarta världsbilden och det ger väl Reinfeldts vision om ett sovande folk den dignitet det inte borde haft och svaret på hur man kunde drömma om ett fattigare land och fåtalets stigande rikedom, över och på de olyckligt lottades bekostnad..

       Lyckades finans o kapital då genom Shitler är det inget svårt med inhemska förmågor att peka ut andra syndabockar än de verkliga. Men man tog ju effektivt död på humaniteten då och vaknade först långt senare..

      • Du borde se svt-dokumentären istället. Det skulle faktiskt hjälpa. Anfall är definitivt inte alltid bästa försvar.

       Det vet du väl att den muslimska våren lockade fram alla dem man sedermera fängslade och anklagade, fällde för brott de aldrig begått. Nog ha vi webbsidor vars enda syfte är spåra och registrera politisk motstånd. Till det tjäna ju wordpress och disqus som utmärkta källor. Vartill facebook lyckas göra a…en av snart sagt alla sina aningslösa kontohavare. Profilering går som en dans.. Fast makaber förstås.

       SD är bara organiserad paranoia och ett ständigt utpekande av vänstern som extremister och judefientliga. Det är ju tydligt vilka sponsorer de ha och röstade givetvis emot som alla andra suspekta partier att avslöja sina välgörare och närmast sörjande..

       Om sd utgjorde opposition värd namnet och inte ett värre bedrägeri skulle de finna alla argument och ett samarbete för ett rättvisare samhälle men de vill ju ha fattigdom och rättslöshe, arbetsotrygghet osv. De lierar sig med fattigdomsskaparna och skattesänkarna istället..

       SD saknar med vilje och sin senaste groda “misstroendevotum” fullständigt all sans och måtta. De kunde som sagt protesterat i fyra år och låtit som de gaphalsar de gärna gör nu..

 • Ang Sofias kommentar: “det ska skjutas till 11 miljarder i en tilläggsbudget på grund av kostnader kopplade till flyktingkrisen.” Finansminister Magdalena Andersson har tidigare sagt att “Vi kommer att behöva både låna och spara” pga krisen. Frågan är vilka vi ska låna pengarna av. Om det blir IFM väntar en ytterst hård besparingspolitik. Sverige kan därmed komma att bli ett “medelhavsland” präglat av social utslagning, missnöje och demonstrationer.

  I dag kan vi läsa i DN om att kompetensklyftor ska motivera låga lägstalöner och att man med hjälp av sk euro-jobb i Tyskland får folk att jobba för en euro i timmen.

  Nu är tiden tydligen kommen till Sverige där politikerna, med hjälp av den konstruerade flyktingkrisen, ska omforma folkhemmets invånare med hårda knytnävar och sparkar i magen. Det borde väl vara ärligt om vi välkomnade flyktingar till nybyggarlandet Sverige även med slagordet: Arbeit macht Frei?

 • @Sture B. Finner det ytterligt svårt att tro och en omöjlighet att Löfven har samma skäl att agera för att hjälpa flyktingar som Alliansen/SD. De senare vill bara krossa ekonomin oavsett hur och med och utan hänsyn till konsekvenserna. Sitt agerande för vinstintressena gör att vi känner igen lössen på deras gång i varenda sak de ger sig den på att förstöra verksamheten för och framtvinga politiska och ekonomiska omvälvningar.

  Jag tror att Bilderberg bjuder in de som ska få höra vad som ska ske.. Industrins högsta har talat om för politikerna vad de ska göra i decennier. Det är ingen nyhet.

  SD är ingen opposition värd namnet särskilt inte som de satt still i båten i fyra år och lät Alliansen hållas. Att nu som alliansen uppträda som ryttare på vita hästar bekräftar bara bilden. Red Ice radio älskar krisen oavsett vem som ligger bakom den och hotet av ekonomisk kollaps vi står inför. det har de viljat hela tiden och med SD agerat för sedan ett antal år tillbaka. Att ekonomiska intressen ligger bakom för att öka strömmarna hit är ju bara för att sätta ekonomin och humanismen på pottan. Men det lockar fram gamarna och hyenorna som njuter av kalaset…. Rasism, fascism och nationalism kommer aldrig få rätt eftersom de utgår från fel ideal.. Sjunker skeppet bero det blott på att de går över lik. I det lilla som det stora..

 • Nationalekonom: oansvarig regering
  http://www.youtube.com/watch?v=zqZ4g0Ule0c

  [Sofia glöm inte att skriva någon form av kommentar eller addera en text som förklarar varför länken är intressant. Du kan tex klistra in denna txt nedan som ligger under Youtube-klippet]

  “Regeringen slog meddelade i dag att det ska skjutas till 11 miljarder i en tilläggsbudget på grund av kostnader kopplade till flyktingkrisen. Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi, menar att regeringen skött det hela mycket dåligt. Han ger regeringens agerande ”ett absolut bottenbetyg”.”

 • @castoropollux

  Här kan du läsa om Jacob Wallenbergs närvaro på Bilderbergmötena och vilka andra svenskar som har deltagit. https://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen
  Men vill du gå djupare kan jag rekommendera Daniel Estulins bok.

  Wallenbergsfären har via Investor, Wallenberg stiftelser och SEB Investment Management AB 47,9 % av rösterna i SAAB (och det är ingen som röstar emot dem). https://www.avanza.se/aktier/om-bolaget.html/5401/saab-b

  Aleris ägs av Investor. https://sv.wikipedia.org/wiki/Aleris_%28v%C3%A5rdf%C3%B6retag%29

  Vet att jag är både långdragen och lite “off topic”, men jag försöker göra en poäng som faktiskt är relevant för detta flyktingkaos.

 • Vi skall hjälpa människor som är politiskt förföljda och utsatta för krig. Inte de som vill ha “gratis” försörjning under sin livstid. En hel del av dem vistas eller semestrar varje år i sina hemländer, som de tidigare sökt och fått asyl-skydd från. Långtidssjuka t.ex. är utsatta för hårdare kontroll av eventuellt fusk.
  Här en debattartikel, som jag tycker är bra frågeställningar:
  http://nyheter24.se/debatt/778046-alliansens-oansvariga-invandringspolitik-forlorade-oss-valet

 • Disqus Sweden in English??? It is hard not to laugh…

  “Pensioners have no money””People did not notice it for ten years”?? Carlqvist tar ut svängarna och liknar de bortglömda utsatta grupperna vid idioter.. Ja så där klampar man på i folkhemmet…

  Är samma tankesmedja bakom “nya arbetarpartiet” i radiobranschen också? Att de älskar katastrofen går inte ta miste på oavsett att Alliansen, SD, Zoros o Co ligger bakom den och gjort allt för att den ska förvärras.. och sätta humankapitalet på pottan..

  Åkesson o tillskyndarna ger verkligen framtidsutsikterna om bananrepublik alla de djungeltrummor det tarvar.. Självutnämningarna står som spön i backen. “Oh When the saints go marchin’ in”.

 • @castoropollux

  Nu får du ta och kamma dig. Socialism/kommunism maskerar förtrycket som arbetarparadis medan en ren högerdiktatur är mer rättfram med järnnäven, men det är precis samma sorts förtryck. Släpp höger/vänster. Politik är en flyktig dockteater medan ackumulerad rikedom går i arv i generationer. Där har du den verkliga makten.

  Jag ska ge dig tre snabba exempel på den svenska demokratilögnen.

  1. Invandringsfrågan har gått som en röd tråd genom den svenska politiken, från Palme till idag. Oavsett partifärg. Invandringen har aldrig debatterats eller ens varit folkligt förankrad, men den har ändå på ett magiskt vis blivit något av en naturlag inom svensk politik. Detta är ju ett bevis på ett överstatligt styre långt innan vi gick med i EU.

  2. Ta SD (som är en kontrollerad opposition) och deras utrensningar av de intelligenta nationalisterna och avståndstagandet av det nationalistiska SDU. Dessa åtgärder handlar inte om att försöka göra partiet “rumsrent” och inte heller är det ett tecken på en odemokratisk och diktatorisk partiledning, utan det är mer ett tecken på det odemokratiska i vår demokrati. SD:s partiledning håller på att “räta in sig i ledet” enligt etablissemangets riktlinjer och de kommer svika sina väljare precis som alla andra partier. Även de äldre partierna har genomgått denna process, men när det gäller SD så har det skett inför öppen internetridå. Du hamnar inte på valbar plats utan att först ha blivit godkänd av den dolda makten och om du sedan avviker för mycket går du Palmes väg.

  3. En av Sveriges verkliga makthavare är Jacob “att verka, men inte synas” Wallenberg, som är permanent ledamot av Bilderberggruppens Styrkommitté. Bilderberggruppen är en del av den inofficiella världsregeringen och både Reinfeldt och Löfven har varit med på Bilderbergmöten, där de fått sina marschorder. Som ledamot av Styrkommittén är J.W. även medansvarig för beslut som inleder olika väpnade konflikter världen runt. Via deras röststarka A-aktier kontrollerar familjen Wallenberg vapenproducenten SAAB som med diverse vapensystem eldar på dessa konflikter. När dessa väpnade konflikter sedan driver på flyktingströmmarna släpper Wallenbergs drängar, Reinfeldt och Löfven, in flyktingarna i landet så att bl.a. Wallenbergägda Aleris kan hyra ut små lägenheter för 60 000/månad. http://www.va.se/nyheter/2015/09/30/wallenberg-bolag-tar-60000-kronor-for-att-inhysa-en-flykting/ Här kan man snacka om att starta, underhålla och profitera på konflikter.

  Sverige befinner sig i en nedåtgående spiral där det råder kaos inom bostadsmarknaden, skolan, sjukvården, åldersvården o.s.v. Regeringen pratar om besparingar inom LSS för att bekosta invandringen. De lånar även pengar till invandringen samtidigt som antalet fattigpensionärer ökar och den totala misären breder ut sig.

  Vi kan inte lyfta hela den tredje världen till vår levnadsstandard och fortsätter detta kommer Sverige istället att få en tredje världen status. Men det är precis detta globalist-agendan handlar om.

  Jag är både godhjärtad som givmild, men jag är inte altruistiskt självutplånande. Gränsen ska stängas helt under tiden som asylpolitiken går mot noll och sen borde vi även lämna EU.

 • Nationalism och socialkonservatism är långt ifrån det dummaste alternativet.
  De flesta förändringar är till det sämre när man har det någorlunda bra.
  Det är inte dumhet hos ‘lågutbildade män’ som gör att de dras till nationalism utan sunt förnuft.
  De förlorar på globaliseringen. Richard Nixon straffades av eliterna därför att han försökte motverka en del av frihandelns följder. Ingen risk att jag beundrar honom men det visar hur dåliga deras ideer är som de prackar på andra.

 • @castoropollux

  Jag var lite otydlig, då det skulle stå följande.

  “De krafter som ligger bakom det mångkulturella Europa är precis samma krafter som ligger bakom flyktingströmmen och det är ju de som bombar sönder män, kvinnor och barn i flyktingarnas hemländer. “

  • @Sture B. Det blir inte alls tydligare bara grumligare.. De som bombar skiter i om folk lever, var de lever osv. De som bombar är för låga löner, dåliga eller inga avtal, total makt och kontroll. De bryr sig inte om vilken kultur de slår utan den som utgör ett motstånd får ge vika om de inte ställer upp på villkoren.

   Nu infaller ju den logiska kullerbyttan de som talar om mångkultur påstår sig värna om samhället men kan inte värna om solidariteten. De ställer sig istället på förtryckarnas sida i splittringen av vänstern och motståndet. Dessutom utgör de ett hot mot alla människor, kulturer som vill enas mot förtryckarna, krigshetsarna. Nationalism är det dummaste vi fått som kvarnsten om våra halsar..

 • On Topic.

  Denna stängda gräns är helt verkningslös eftersom kontrollerna kommer tvinga alla flyktingar att söka asyl i Sverige eller att vända vid gränsen. Vi kommer alltså få fler asylsökande. Hurra.

  Off Topic

  @castopollux

  Du skrev: “Visst ska väl EU’s länder solidariskt dela på bördan av flyktingströmmar särskilt som de beslutat om att vi ska starta krig och konflikter..”

  Vilka är dessa “vi” som har startat krig? Jag har inte startat något krig och inte heller känner jag någon som har startat krig. Med “vi” måste du då mena att du och någon annan har startat krig och då är det ju inte mer än rätt att du och dessa andra huserar denna flyktingström. Eller så kan du skippa skuldbeläggningsretoriken.

  Och vidare skrev du: “Jag kan inte se att någon behöver spela i detta läge. Inte heller kan jag se att humanitära skäl avgör att vi ska låta bli att rädda människor på flykt. Löfven är inte ansvarig för att 500 000 flyktingar söker sig hit.”

  Jag kan förstå att stora geopolitiska händelser kan vara svåra att greppa för någon som fortfarande är kvar i höger/vänster-paradigmet. De krafter som ligger bakom denna flyktingström är precis samma krafter som bombar sönder män, kvinnor och barn i flyktingarnas hemländer. När européer protesterar mot denna skadliga invandring skriker mans-, kvinno- och barnmördarnas marionetter “rasist” samtidigt som de försöker lyfta fram falskklingande humanitära skäl, ivrigt påhejade av en massa hjärndöda nyttiga idioter som arbetar för sin egen undergång.

  Stefan Löfven är en marionett, precis som Fredrik Reinfeldt var, och eftersom jag inte kan se den som håller i trådarna, går jag på marionetten. Via marionettens signalpolitik kan flyktingströmmen öka eller minska. Enkelt.

  Sen borde du faktiskt fundera lite över din blinda tro på olika partifärger, eftersom det är svårt att diskutera med någon som fortfarande sitter fast i det tänket.

 • -> Birgitta kommentar 2:

  Det stämmer Birgitta att makthavare älskar kriser. Redan Milton Friedman ansåg att samhället inte utvecklas med ekonomiskaprojekt och planer, utan just av kriser – skapade eller naturligt förekommande. Under en nationell kris sker snabba ägarbyten.

 • @castorpollux

  Då höger/vänster-politik är en falsk tudelning av en monolitisk struktur blir skuldbeläggning efter partifärg helt irrelevant. Som jag tidigare nämnde fortsätter den nuvarande regeringen på exakt samma linje som den föregående alliansregeringen, vilket tydligt påvisar denna monolitiska struktur.

  Men nu råkar Stefan Löfven vara den som i våra demokraticharader är ytterst ansvarig för att vi ska få 500 000 nya invånare på ett år och han spelar handlingsförlamad. Jag bryr mig inte om vilken illusorisk partifärg han råkar ha utan det enda som intresserar mig är vad han gör, och vad han underlåter sig att göra. Ingenting annat.

  Jag personligen hade gärna sett en folktribunal som åtalade såväl Fredrik Reinfeldt som Stefan Löfven och alla andra förrädiska medlöpare.

 • Det handlar ju också i hög grad om ett nationellt säkerhetsläge, det inser nog de flesta nu. Det slinker in lika många oregistrerade och försvinner in i landet har man beräknat, förutom de som blir registrerade. Vart tar de vägen, vilka är dom och vad vill dom? Nu hörde jag att man tydligen börjar med gränskontroller redan i morgon.

 • @Birgitta

  Den inbillade landsfadern Stefan Löfven fantiserar vidare om att även bli dess europeiska dito. Människan har ju tappat all form av verklighetsförankring och det enda som nu fattas är att någon läkare med lite civilkurage skriver ut vårdpapperen.

  Angående EU:s 42 % medborgargodkännande så går nog unionens vidöppna gränser delvis ut på att importera ett tacksamt valboskap.

  @castorpollux

  Dina, om än så välskrivna, tre långa inlägg avviker lite för mycket från ämnet för att föra diskussionen vidare. Jag kan själv ibland göra lite för stora utsvävningar från ämnet och då är du välkommen att göra mig uppmärksam på det.

  • Jag ser ju att ämnet är att skuldbelägga “vänstern” för något de fick i knäet. Till vänstern räknas svårligen S särskilt inte den delen som vurmar för Palestinierna iaf.. Den skiljer sig avsevärt från Perssons pack. Inte gruppen utan de som ilar i marschtakt åt EU-diktat.. Såväl som Alliansens Axelmakt skiljer sig från M,C, Fp. Dennas kamp mot förnuft, välfärd och trygghet har gillats av SD på ett sätt facebook kan avundas.. Tummarna har hamnat någon helt annanstans..

  • Visst ska väl EU’s länder solidariskt dela på bördan av flyktingströmmar särskilt som de beslutat om att vi ska starta krig och konflikter.. Att ekonomiskt moras i många fall gjort det omöjligt visar väl bara på de ekonomiska krafternas förmåga och makt, vilken vi ju gett finansen och den redan utövat i andra länder så är maskineriet igång för att ta makten ur folkens händer och ur politikernas. Alliansen är inga vita riddare. Deras val och politik har sedan nittitalet varit att krossa och utkonkurrera all statlig, kommunal verksamhet, dränka dem i kostnader och nu ta på sig ansvaret för krisen/katastrofen är den djupaste cynism.

   Att vänstern haft humana skäl att ta emot och hjälpa är helt andra än de ekonomiska grunderna som Alliansens trogna gett tygellösa krafter att profitera hej vilt bara det suger ut resurserna.. Att till det haft femtehjularna SD som politiks stöd i all omröstningar ses som den bekräftelse på fulspelet vi alla kan konstatera.

   Alliansen har skapat även denna kris nu ska de ta åt sig äran av att rädda vad då?

   Alliansen skapade samma kris inom försvaret. De satte oss på pottan. De hade inte freden i sikte utan utsattheten. Det är de som vurmar för NATO och skriker ständiga hot. Anfallsplaner och inte ens gud kan föreställa sig vad. Där ska de också framstå som änglar när vi ska betala den svindyra notan att bygga upp försvaret igen… Så här lät det kalla krigets vansinne.

   Ett kallt krig mot vår stabila ekonomi är väl vad de bedrivit !!!

  • @Sture B. “Men nu råkar Stefan Löfven vara den som i våra demokraticharader är ytterst ansvarig för att vi ska få 500 000 nya invånare på ett år och han spelar handlingsförlamad.”

   Jag kan inte se att någon behöver spela i detta läge. Inte heller kan jag se att humanitära skäl avgör att vi ska låta bli att rädda människor på flykt. Löfven är inte ansvarig för att 500 000 flyktingar söker sig hit.

   Vi ska väl fråga oss som Löfven mycket riktigt gör, hur det kommer sig att inga andra kan eller vill? Har det bedrivits en politik som omöjliggör den saken? Har vi och EU ingått krig utan att inse konsekvenserna?

   Skall vi vara lika inhumana som tex alliansen och bara gynna ekonomisk vinning på migration. Ja vinstintressenas bästa axelmakt har ju visat att med ett jobbskatteavdrag går hästmedicinen ned…. Det mänskliga har gett vika för ett pris på precis allt humant i vård, skola, omsorg och detta vansinne vet inga gränser utom att SD är med hela vägen ner i skiten..

 • Löfven säger att det ska tas ett helhetsgrepp rörande flyktingpolitiken; “Huvudstrategin måste vara att vi gör detta samlat i Europeiska unionen”. Frågan är varför detta ska vara nödvändigt? Alla nationer är suveräna och ska därför själva få avgöra frågor som rör den egna befolkningen och territoriet. EU fick ju bara strax över 42% röster i det senaste valet, vilket tydligt visar att de inte har någon som helst legitimitet att styra och ställa över oss.

  Att EU krisar är bara bra för den demokratiska utvecklingen. Överstatligheten har fått en alltmer totalitär karaktär och mindre av ett samarbetsprojekt som vi ursprungligen röstade om. Tillbaka till ruta ett.

 • @Sanningsministeriet..

  Jag försökte inte “knäppa dig på näsan” men det här är så viktigt att det inte finns utrymme för några missförstånd.

  @castorpollux

  Hela det politiska systemet är korrupt och representativ demokrati implementerades p.g.a. dess passiviserande effekt på väljarna, eftersom de flesta väljare ser sitt val som den verkliga orsaken till samhällsutvecklingen. I ett riggat spel kan väljarna fortsätta välja nya spelare vart fjärde år, men enligt kasinoprincipen så vinner huset alltid i slutänden.

  Alla våra politiska partier, inklusive SD, är bara olika perspektiv på en och samma skithög.

 • Sverige har hybris och gör sig allt som ofta till språkrör för allt möjligt då hela världen förutsätts ha behov av att lyssna och omreformera sig efter vår land efter “den svenska modellen”. Övermodet har anor till 1600-talet när vetenskapsmannen Rudbeck påstod att Atlantis hade funnits i Sverige och att alla högkulturer härstammar från vårt land.

  När nu Löfven hänvisar till “omfördelningsmekanismen för en jämnare fördelning av asylsökande” så kan man ana att detta varit ett av huvudskälen till öppna dörrars politik i flyktingfrågan. Sverige ville visa vägen för alla andra länder i EU att också öppna sina dörrar. Andra länder skrattar åt oss och pekar finger. Återigen finns det anledning för dem att omtala oss som “die dumme Schweden”. Det här är inte bra för Varumärket Sweden.

  Det är nog inte läge att starta en revolution eftersom opolitikerna tecknat kontrakt med Nato som kommer susande vid anrop. Drönare kanske skickas för att märka problematiska medborgare utifrån listor som FRA tillhandahåller.

  Bättre att vi bildar en folktribunal och anklagar opolitikerna för att de sålt ut landet. I grundlagen står det att all makt tillhör folket. Dags att sätta opolitikerna på plats.

 • @ Sture B

  Vi är helt överens vad jag kan se.

  Det jag menade med:

  //
  “Skulden för det svenska krisläget ska nu helst läggas på övriga EU, inte på den egna politiken och den 7-hövdade hydran. Vilket är viktigare än att ta tag i rådande verklighet..”
  //

  var att vänsterregeringen nu vill vältra över skulden för den svenska krisen på övriga EU-länder.

  Självklart är de svenska politikerna ytterst ansvariga för den svenska gränsen.
  Jag ber om ursäkt för oklar formulering och tackar för påpekandet.

  • @Sanningsministeriet. Nicket till trots kommer ju inga stora eller gedigna sanningar utan mest politiska grodor.

   Vänstern ger ingen annan skulden än samma liberala krafter som befriat staterna från gedigna och fasta inkomster i andra länder som i vårt. Den “sju-hövdade hydran” har alltid hittat intelligensbefriade som den slukar med hull och hår. Ut komma de väljästa och avnärda all logik och blott fungerande som draksådd åt ett kompani tangentbordskrigare i harnesk som utesluter all kommunikation med omvärlden..

   Har liberalismen befriat vårt land från allt vad värdegrund heter inklusive statens inkomster, kommunernas intäkter, belastat alla utgiftskonton så mycket det går är krisen deras verk här som där. I det är de mer förenade och beslutsamma än andra..

   Ska vi förstå det som att kriget i stort handlar om kärnkraft, olja mot välfärd blir det komiskt att hävda att vänstern skulle ha skulden för en politik, andra har styrt över och satt i system. Det är väl snarare motståndet mot samhällets raserande vänstern satt sig emot medan det inte är svårt att sätta svansen sd på åsnan alliansen..

  • Tack Sture B för din replik. Tyvärr håller jag inte med o m att de alla är så lika. Så du förstör inte debatten även om en del andra försöker göra sitt bästa för att blanda bort de riktiga korten. S har ju sina SAFE som historisk stämpel av att vara mot all kritik inom partiet. Idag är ju kärnkraften en riktig kvarnsten särskilt som gasen kunde varit ett med förlov sagt lättflyktigt alternativ om vi kopplat upp oss på någon av de stora leverantörerna. Vi förstå ju det som att de bägge men särskilt väst hade ställt krav på politisk följsamhet om vi någonsin kommit i närheten av att ens inleda ett avtal.

   Vänstern som politisk måltavla och syndabock även när de alls inte haft en möjlighet att påverka politiken säger ju en hel del om den blinda argumentationens konster, brister och förträffliga fördumning av väljarskrået som en bildning utan existens, ett ansvar utan förstånd, en politik utan heder eller moral… Indonesiens historia säger väl en del om hur “politisk argumentation” kan sluta och bestå i årtionden.. ”The act of killing”.

   Så står historien av kriget mot bättre utbildning som en förfärlig kontrast genom historien och den har väst stått bakom vare sig de utövat den där i Asien eller Sydamerika. De lyckades förstöra skolan och segregera den på hemmaplan Uz och samma liberaler har förstört den här och satsat på sig sitt och vinsterna i självbefläckelsens namn..

   Turligt nog är bristen på kunskap alltid grunden för deras bannbullor uppspikade runt denna värld.. De vädjar alltid till dålig fantasi, dåligt omdöme och eventuellt rasism i sin argumentation. Sju-klövern som ett sekundsnabb intelligenstest blir en markör för att intellektet är fullständigt bortkopplat och argumentation förväntas fortgå i blindo. Befruktning sker i det fördolda.. Likt där sex måste ske i mörker och under täcket..

  • Fast vad artikeln framstöter är ju att Alliansen o liberalismen som den förhärdade kraft de ändå utgör alltid har velat framstå som vita riddare på lika vita hästar. Ett målande exempel är ju deras kamp för bättre lärarlöner. Det kunde ju kommunerna med sina sviktande resurser och friskolornas skattenästen i någon avlägsnare övärld aldrig konkurrera med. Det minns ju alla att skolornas hyror utgjorde en kommunal hinder för rättvis konkurrens också det en käpphäst för liberalerna som de red opinionen med i sin häxjakt på trygghet och soliditet.. Cynismen i befriarkläder ser man ju aldrig utan att se den stora bilden, det som ramar in konsterna… Ungefär som Vilks ser ut att bekämpa förtrycket men göder det istället.. Rättfärdigar det. Det är klart att man värnar om motsättningarnas fader och ett politiskt parti kan främjas av saker som borde kvälja..

   Det ovan beskrivna är bara ett nytt försök att likt Uz framstå som räddarna och riddarna i en situation de själva organiserat och omhuldat som ett eget barn.. Att monstret förtärt oss har inte bekymrat dem eller de som fött det under flera politiska decennier. Där S eget svek och nyvunna kärlek till finansen, den senare mer likt ultima thule än objektet själv, har en stor del i sammelsuriet och undergångs effekterna.. Under tiden sitter spelvärlden och får utlösning på utlösning medan rummen utanför den stängda isolerade dörren faller isär..

   I detta perspektiv får Chockdoktrinen bibliska proportioner och sanningsenlighet..

 • Mantrat “Öppna era hjärtan” som ingen grund hade än ett fortsatt ekonomiskt skyttegravskrig mot välfärden, bekräftat av en nytillträdd Batra, har aldrig haft något annat syfte än föröda det det trygga samhället.. Sett i ljuset av hur kommuner, skola, vård, arbetsrätt, produktion, skulle komma konkurrensutsättas är Reinflest med liberalismens svärd i sin hand en av de största marodörerna och samhällsomstörtarna.. Ingen ska ju tro att humanism präglat ens arbete ger frihet eller öppna era hjärtan. Det senare var bara tack för gott samarbete till sd. Fyra år av kluvna tungor utan att båten ens gungade för en politik betydligt värre än den nuvarande. Inga nyvalshot, misstroendevotum ens, bara lite tuppfäktning.. Lika barn leka tydligen bäst, som en vink åt det urgamla samarbetet mellan S&M där SD trängt sig emellan och fuckar upp verkligheten till större förnöjsamhet än vad S någonsin gjorde.. Shtilers kommando sådde split och splittring i arbetarklassen, där överträffar SD, Alliansen och ett jobbskatteavdrag alla förväntningar. Löftena har aldrig kunnat svika som i och under alliansens försorg med den rakade svansen SD som roder.. Jag menar det är ju inget svårt att se genom pälsen på detta parti.. och nog stänker det ner deras närmast sörjande oavsett munlädret som ska se ut som protester avstånd osv. Sd har ändå stöttat alliansen och låtit skeppet segla i full fart vidare mot sin undergång i hopp om att den ekonomiska katastrofen ska stå som ett isberg av ekonomisk kollaps och vänta på sitt offer.. Alla annan utpressning mot svensk ekonomi och välfärd har sett ut så fastän deras tungor talat om frihet har händerna onekligen avslöjat vad trollkonsterna tjänat för syfte. De dansar i NUON och skuggorna är kompakta i sitt mörker medan figurerna gör allt för att se färgglada ut…

 • @Sanningsministeriet..

  Bara för att EU-politikerna är lika stora förrädare mot Europa som “våra” svenska politiker är förrädare mot Sverige, friskriver det inte “våra” svenska politiker från ansvar. Dessa ryggradslösa förrädare skyller alltid på varandra och hänvisar till en massa diffusa regler och förordningar, för att rättfärdiga vad de gör och underlåter att göra.

  Men följande text visar hur enkelt det är.

  Tillfälliga gränskontroller inom Schengen

  Ett Schengenland kan införa tillfälliga gränskontroller vid sina gränser mot andra medlemsländer vid tre olika typer av händelser:

  – förutsägbara händelser, till exempel stora sportevenemang

  – oförutsägbara händelser, till exempel terroristattacker

  – bristande kontroll av de yttre gränserna.

  http://www.eu-upplysningen.se/Om-EU/Vad-EU-gor/Schengen-och-fri-rorlighet-for-personer/

  Denna “oförutsägbara” händelse var förutsägbar redan i somras och EU:s yttre gräns har havererat, så det är bara att stänga gränsen. Vår icke-stängda gräns är svenska politikers ansvar och endast deras.

 • Peter Grafström, du menar naturligtvis till den IS-kontrollerade delen av Libyen. IS kan man ju inte känna empati för.

  Hmm.. tänk om byket du nämner kunde kuppas in som IS nya globala ledning!
  (IS will selfdestruct in 10..9..8.. )

  Löfven låtsas nu försöka sälja in den katastrofala svenska invandringspolitiken till övriga EU, men till och med han måste ju inse att den produkten avskräcker…
  Skulden för det svenska krisläget ska nu helst läggas på övriga EU, inte på den egna politiken och den 7-hövdade hydran. Vilket är viktigare än att ta tag i rådande verklighet..

  När 7-klövern skrikit “rasism” och “nazism” om SD:s förslag att minska den svenska immigrationen till samma nivåer som övriga norden, har man implicit kallat våra grannländer nazist-stater. Och nu ber man dessa om katastrofhjälp..

 • Att vi inte gjort väpnat uppror mot dessa landsförrädare illustrerar sakförhållandet att alla(?) tidigare revolutioner var iscensatta av de rika. Vi är mer rädda för att skämma ut oss än att bli utplånade. Nästan hela riksdag och regering borde, om det var lite liv i oss, vid det här laget vara grundligt ingnodda med tjära och fjädrar och dumpade på flottar i medelhavet, tex med destination Afrika för att pröva lyckan i Libyen som de reformerat så fint.

 • Jag har själv invandrarbakgrund och jag har definitivt ingenting emot vare sig invandrare eller en hanterbar invandring. Men med dagens volym är Sverige snart ett minne blott. Gränsen måste stängas och sen bör det tillsättas en haveriutredning. Innan detta är färdigutrett och åtgärdat ska inte någon mer släppas in i landet, oavsett om det tar 1, 10 eller 100 år att rätta till.

  Sen borde det enligt vårt rättssystem finnas utrymme att åtala både regerings- som riksdagsmedlemmar för högförräderi.

  Ur Wikipedia: “Högförräderi är enligt nu gällande svensk rätt brott mot rikets säkerhet i syfte att lägga landet under främmande välde.”
  https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%B6gf%C3%B6rr%C3%A4deri

  Varenda självständigt tänkande människa inser att förd politik varken främjar svenska intressen, landet Sverige eller dess invånare. Det här är ett led i globalist-agendan och d.v.s. ett främmande välde. Om det inte går att åtala för högförräderi, så kan brottsbalken tillämpas för bedrägeribrott. Dessa människor borde sitta i fängelse och de ska definitivt inte ha några som helst statsråds- eller riksdagspensioner.

  Sveriges farligaste fiender sitter på Rosenbad och även om de bara är prostituerade marionetter, är de ändock villiga sådana.

 • Regeringens handlingsförlamning inför flyktingkrisen visar inte bara inkompetens, utan också förräderi mot Sverige och det svenska folket. Redan i somras borde regeringen och även de övriga partierna förstått att vi i sinom tid skulle drabbas av den situation vi nu står inför.

  Så sant Sture – de tre punkterna för att definiera terroristbrott stämmer kusligt väl in på regeringens icke-agerande.

 • @NewsVoice

  Det uttalandet är bara ytterligare ett bevis på regeringens inkompetens. Morgan Johansson är ju lika begåvningshandikappad som Stefan Löfven. Det finns inte längre några platser kvar och antalet flyktingar slår nya “rekord” varje dag och istället för att agera, så försöker han lämpa över ansvaret på polisen.

  Jag läste en insändare i DN-åsikt där en PK-förblindad Magnus Lind, tidigare överläkare, Karolinska Sjukhuset, skrev “Sätt in hemvärnet för att vakta flyktingboenden” och även om insändaren var lika ointressant som DN för övrig. Var det ändå tre punkter, som skulle definiera terrorism, som fångade mitt intresse. http://asikt.dn.se/asikt/debatt/satt-in-hemvarnet-for-att-vakta-flyktingboenden/

  Det stod följande: “EU och svensk lag har definierat terroristbrott.
  Terroristbrott är handlingar som kan skada en stat och som syftar till:

  1. Att injaga allvarlig fruktan hos en befolkningsgrupp,

  2. Att tvinga offentliga organ att avstå från att vidta åtgärd,

  3. Att destabilisera eller förstöra grundläggande politiska, konstitutionella, ekonomiska eller sociala strukturer.”

  Det tragikomiska i Magnus Linds insändare är att alla dessa 3 punkter stämmer in på vår regerings icke-agerande. Halva svenska folket går väl runt med en klump i magen enligt punkt 1 och genom att låta gränserna vara vidöppna har regeringen enligt punkt 2 tvingat Migrationsverket att avstå från identitets-, ålderskontroller och så mycket mer. Men punkt 3 är nog den mest passande då det snart råder såväl politiskt-, konstitutionellt-, ekonomiskt- som socialt-kaos.

  Även om det inte var Magnus Linds avsikt så har han faktiskt bevisat att vi har en terrorist-regering. Så det har kanske blivit dags för SÄPO att lyfta på arslet och göra sitt jobb.

 • Inom politiken så omger sig psykopater med lågbegåvade och inkompetenta medarbetare som utför uppdrag utan att ifrågasätta om det är tillgodo för medborgare eller inte. Allt är bara ett stort spel som är en av form av hjärntvätt av medborgare.

  Det är privata världsaktörer som styr politiker och media. Tyvärr har stor del av befolkningen redan blivit så mentalt handikappade att det inte finns någon återvändo och allt är planlagt sedan länge.

  Sådana här utspel som de olika partierna gör, är bara ett sätt för att få människor (inklusive media) att fokusera och lägga sin mentala energi på trädet, så folk överlag inte skall se skogen (helheten).

  Politiker, journalister och kändisar har bara två val, antingen bli utfryst eller så följer man de osynliga riktlinjerna som är uppsatta då blir man blir belönad och får vara med i gemenskapen.

  Det finns några möjligheter, antingen fortsätter vi i samma hjulspår där vi gradvis fortsätter att försämra vår livskvalité eller så blir det en total global kollaps.

 • Detta är bara ett politiskt trick. Alliansen skulle när som helst kunna fälla vår inkompetenta regering, men det kommer de inte göra. Den nuvarande regeringen fortsätter på den föregående alliansregeringens “öppna era hjärtan” linje. Höger eller vänster spelar ingen roll eftersom den grundläggande agendan är den samma. Det kan ju inte bli så mycket tydligare.

  En av de få politiker jag kan känna respekt för är vår förre försvarsminister Mikael Odenberg. Han kunde inte med bibehållen självrespekt verkställa den lagda linjen, så han avgick. Medan resten av denna elitistiska lilla klick tävlar om att köra landet i botten, så länge det lönar dem själva i form av en fet lön, statsråds/riksdags-pension eller någon belöningsposition vid EU-kommissionen eller som låtsasförhandlare i FN-tjänst. En form av prostitution med den enda skillnaden att sexsäljaren säljer sig själv medan politikern säljer alla andra.

  Alla invånare i Sverige kommer till slut att inse våra politikers förräderi och då kommer dessa folkförrädare att tvingas i exil.

 • Nu tror ju jag inte på att en systemkollaps går att undvika med dessa horder med registrerade individer och en halv miljon “okända” lycksökare/kriminella individer/grupper som vällt in i landet.

  Centerpartiet har tagit ställning för att Sverige och EU ska vara öppet för hela världen. De har i samma andetag också sagt att vi behöver fler poliser, vilket kan tolkas som att de är medvetna om att ökad invandring också medför ökad kriminalitet – inte minst då alla oregistrerade har behov av “snabba cash” när de befinner sig utanför bidragssystemet.

  Jag tolkar “stoppet” som att man nu anser sig ha uppnått en lämplig kritisk massa i landet, vilket ska borga för en systemkrasch. Makten älskar kriser eftersom det gör det enklare för dem att reformera samhället; naturligtvis till det sämre för folket och till det bättre för företagarna. Kanske måste vi framöver inte bara öppna våra hjärtan utan också dela med oss av våra lönekuvert, lediga fritidshus, rum i våra bostäder?

 • “Konstigt” att de inte ställde ekonomiska krav på USA. Deras initierade krig i såväl Afghanistan och Irak har ju varit den största pådrivaren för flyktingvågen. Deras tidigare biståndsminister Gunilla C hade ju ibland som mantra att bär man skuld till något får man också betala för det.

  Ingemar Ljungqvist

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *