Minst 129 dödades i flera samtida terrordåd i Paris – Fredagen 13 november

42


Aftonbladet: “Minst 129 människor dödades i terrorattacker på sex olika platser i Paris under fredagskvällen. 89 av offren dödades i konserthuset Bataclan och ytterligare omkring 40 vid de andra dåden. En svensk har dödats och en skottskadats i attackerna. 352 personer vårdades efter dådet på sjukhus, för 99 uppges läget vara kritiskt.” En svensk ska ha dödats och en skottskadades. Den svenska ambassaden i Paris arbetar för att bekräfta uppgifterna.

Aftonbladet: detta har hänt

Texten är uppdaterad 12:00, 15 nov 2015

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

42 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
castoropollux
Gäst
5 december 2015 kl 19:28

Att Satanyahu lider hotande brist på skrämda vskrämdai sitt oheliga hemland ska tas som en garanti för att Israel är inblandat, visste om, drog fördel av terrorn. Aĺla deras krigsutbrott har gjors i skuggan av andra stora händelser.

Att sakna väljarstöd är en katastrof för ultrahögern i Israel och terrorn har alltid lett åt deras politik. Kända är ju deras ständiga attentat på diasporans judar som trivs bättre borta än hemma.

Var inte Hollande den som fick mjukas upp för att gå med i kriget? Varför skulle terrorn drabba den som motvilligt tvingats? Eller det fransha folket som har nerv att protestera mot våldet. Terrorn i Paris kan inte bli mer malplacerad och en skrivbordprodukt ur en bunker långt under markytan och utan verklighetsanknytning..

Lars K
Lars K
Gäst
5 december 2015 kl 14:19

“Om det är radikala islamister typ IS som ligger bakom kommer samhället att hårdna med mer övervakning samt osv. Om det är en false flag vad tror du då händer? samma sak!”

Håller inte med. Ifall det någorlunda snabbt visar sej vara en false flag genomförd av myndigheter eller med deras vetskap så minskar deras handlingsfrihet. Och fler kommer fatta att stat och myndigheter är opålitliga, vilket är nyttig kunskap. Så visst har det betydelse få veta vilka som ligger bakom, ju förr desto bättre.

Lars K
Lars K
Gäst
5 december 2015 kl 02:26

@natureblogg

Om vi tyckte det inte spelar någon roll vilka som planerade och genomförde attackerna så skulle vi varken bry oss om någon utredning eller identifiera och gripa förövarna. Då finge de samt likasinnade fria händer att slå till på nytt. En önskedröm för terroristerna och deras arbetsgivare, men en mardröm för oss som riskerar drabbas av deras vanvett.

Rascasse
Rascasse
Gäst
18 november 2015 kl 14:16

Dummies for dummies. Detaljer och fördjupning. Se denna länk: http://nodisinfo.com/dead-people-france-concert-theater-dummies-not-real-humans/#prettyPhoto

Exposurenow
Exposurenow
Gäst
16 november 2015 kl 19:30

@krlm
Just nu inte mer än att de olika jätteövningarna under fredagen bl.a. förbereddes av militären (pyroteknik dvs. explosioner etc.) och inbegrep sedan Paris polis, brandförsvar samt ambulansfolk. Samt att de “terrorist-attacker” som media rapporterar som “verkliga” skedde på just de platser man valt för de olika övningarna.

Ladda hem filmerna från min tidigare tråd för att se övningarna i full aktion!

krlm
Gäst
16 november 2015 kl 16:14

klart det spelar roll vilka som ligger bakom.

i övrigt, någon som vet mer om denna påstådda övning av Franska myndigheter i Paris samma dag som dådet?

natureblogg
Gäst
15 november 2015 kl 23:11

Lars K Om det är radikala islamister typ IS som ligger bakom kommer samhället att hårdna med mer övervakning samt osv. Om det är en false flag vad tror du då händer? samma sak! Så vem som ligger bakom… Tja… Spelar det någon roll egentligen?

Sven Lidnäs
Sven Lidnäs
Gäst
15 november 2015 kl 21:29

Ett effektivt sätt att skrämma folk till eftergifter och lydnad/hårdare kontroller!

Exposurenow
Exposurenow
Gäst
15 november 2015 kl 21:15

TT förnekar sig inte…
I sitt “LIVE nyhetsflöde” om vad som händer efter de fejkade “terroristattackerna” publicerar de nu även en extremt (dåligt) fejkad bild:
http://images.scribblelive.com/2015/11/15/365f2e30-6743-4261-9b12-acb12281e8ae.jpg
Foto: Nils Meilvang/SCANPIX DANMARK/TT

Svensk media tar nu utan att blinka efter de värsta diktaturerna med sina falsarier.

natureblogg
Gäst
15 november 2015 kl 19:05

Sanningen är väl så dyster att ingen vill höra den. Makten får alltid rätt – det är det som är grejen med att ha makt eller hur?

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
15 november 2015 kl 17:49

Intressant uppgift.
Man tränade just för en sådan händelse som inträffade just på den här dagen.
http://www.globalresearch.ca/we-were-prepared-large-military-exercise-took-place-on-same-day-as-paris-terrorist-attacks/5489164

Lustigt vilka sammanträffanden det kan vara.
Så nu har vi
911
Londons tunnelbana
o nu 1113

hmmm luktar om det ordentligt nu

Birgitta
Birgitta
Gäst
15 november 2015 kl 17:28

Det ska stå “prekariatets utslagning” istället för “patriarkatets” i mitt senaste inlägg. Prekariat = är den växande skara människor som tvingas underkasta sig på alla möjliga olika sätt utan något som helst hopp om förbättring av livssituationen.

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
15 november 2015 kl 17:04

natureblogg
Du har alltid ett val. Som nu att delta här. Det visar ju i vart fall på att du i någon mån
intresserar dej för möjligheter.
Fler och fler får upp ögonen för hur våra demokratiska system är teatraliserade.
Utan folkens stöd är makten inget. Det har visat sig att det räcker med några få procent
upplysta för att få tillstånd förändringar.

Så, vad väntar du på?
Ut och upplys folket !!

Lars K
Lars K
Gäst
15 november 2015 kl 15:02

natureblogg

“vem som ligger bakom… Tja… Spelar det någon roll egentligen?” Goddag yxskaft.

castoropollux
Gäst
15 november 2015 kl 14:06

Eftersom mänskligheten begåvats med terrorn som svar på alla krig och svårigheten att skilja den otäcka hönan från ägget. Så kan man väl sluta sig till att “Det går att missförstå skapelsen underverk. Gud la inte ner evigheten i våra hjärtan utan fnösket…”. Tron på att det går att sätta en värld i brand är omvittnat spridd. Annars skulle de väl insett att de är genomskådade för länge sedan..

@natureblogg. Fred bedrivs för krigets skull. I övrigt har du alldeles rätt. Felet är bara att en stor del av dess generation inte förstod hur bra de hade det.. De förslösade sitt om än begränsade kapital och se hur enkelt de förfördes sedan..

natureblogg
Gäst
15 november 2015 kl 13:37

Leif Bengtsson: “Om det har betydelse eller ej beror nog mera på vilken framtid vi vill välja”.

Som om vi kunde välja fritt?

Majoriteten av mänskligheten har vuxit upp i diktatur. Varför skulle det vara annorlunda för våra barn och barnbarn? Demokrati var en dröm som varade i ca 100 år – med sina glansdagar runt 60- samt 70-talet. I historieböckerna kommer det att så att demokratin skapade stor oreda i samhället, varvid denna nu är bordstätad. Kontroll skapar ordning som skapar lugn som skapar fred. Krig förs för fredens skull.

anders
anders
Gäst
15 november 2015 kl 13:31

Tydligen finns det indikationer på att förövarna var kända av olika säkerhetstjänster:
http://www.infowars.com/confirmed-french-government-knew-extremists-before-attack/

Bo
Bo
Gäst
15 november 2015 kl 12:28

Två pass hade “hittats”, varför har man sina pass med sig när man är ute och terroristar?

Birgitta
Birgitta
Gäst
15 november 2015 kl 12:22

Attackerna i Paris har nog flera underbottnar. Den första attacken ägde rum vid Stade de France där en fotbollsmatch mellan Frankrike och Tyskland pågick. Stade de France är sedan 1998 förknippad med en stark gemenskap, nationalistiska och patriotiska känslor efter att Frankrike vunnit världsmästerskapet i fotboll. Media gjorde bl a en stor affär av det nationella lagets mångkulturella blandning, vilket visade på en lyckad integrations- och identitetspolitik. Stade de France kan därför tyckas vara mycket väl utvald plats för att ge största möjliga känsloeffekter hos en bred allmänhet där attacken upplevs som ett personligt hot mot den nationella identiteten.

Den franska identiteten har på sistone också upplevt andra hotbilder bl a ett i somras där president Hollande yrkade för skapande av ett “avant-gardistiskt” steg med ”Europas förenade stater” som förebild – “What threatens us is not too much Europe, but a lack of it”.
Anledningen är att Frankrike snart befinner sig på gränsen till ett ekonomiskt sammanbrott; ”Frexit”. ”Hollande is now likewise prepared to follow in Tsipras’ footsteps and hand over French sovereignty to a German-led European “government”. Hollande behöver ha stabilitet i ett land som, liksom USA, håller på att krascha. Kanske har attacken skapat en välbehövlig ”paus” inför en annalkande, socialt, ekonomiskt och politiskt, stormig framtid där patriarkatet utslagning är det enda som växer exceptionellt vid sidan av bolagsvinster?

Attackerna i Paris bör också ses i ljuset av Lars Berns utmärkta analys https://newsvoice.se/2015/11/13/lars-bern-var-frihet-ar-hotad-av-en-global-overstatlig-elit/

Noterar också att Carrilon bar var bland de första i de koordinerade attackerna. Carrilon betyder klockspel och kanske kan attacken här ses som en slags symbolisk ”inringning” av New World Order? Förutom siffran 13 finns även siffrorna 10 och 11, varav den senare är mer mytologiskt potent. Attackerna började i arrondissement 10 och slutade i nr 11 där attackerna upphörde i ”elfte timmen” pga av heroiska insatser. Talesättet ”elfte timmen” kan också ses som en mytologiserad tankefigur för FN:s berättelse om ödesdigert klimathot, där klimatmötet i Paris avslutas den 11/12.

https://sites.duke.edu/wcwp/research-projects/players-and-migration/french-players-and-migration/

http://www.zerohedge.com/news/2015-07-19/french-president-calls-creation-united-states-europe

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
15 november 2015 kl 11:03

Ett annat sammanträffande – Triskaidekaphobia – svart fredag?
Numerologi tycks ha stor betydelse för eliten ref. till Lagarde och många händelser sammanfallande med siffran 13.

Exposurenow
Exposurenow
Gäst
15 november 2015 kl 10:49

En “dokumentär” om det obskyra bandet Eagles of Death Metal släptes för ett par veckor sedan men har inte lyckats speciellt bra heller:
http://www.imdb.com/title/tt5124104/

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
15 november 2015 kl 10:11

re:natureblog
Om det har betydelse eller ej beror nog mera på vilken framtid vi vill välja.
Väljer vi en fortsättning med politiska partier och nuvarande ekonomiska system
får vi nog vänja oss vid tanken på att ständigt hållas på halster med ständiga och återkommande hot. Allt beroende på hur “makten” vill att vi skall reagera.
Är du ointresserad eller tycker att det saknar betydelse hur världens framtid skall se ut
finns det ingen anledning till oro. Men många av oss andra tror att det finns ett bättre och mera rättvist demokratiskt alternativ och då är det viktigt att visa hur den nuvarande ondskefulla agendan arbetar.
Studera denna sidan med en lista över “medgivna false flag attacker”
http://www.washingtonsblog.com/2015/11/the-first-question-to-ask-after-any-terror-attack-was-it-a-false-flag.html
Det är svårt att bortse från att dessa händelser har förändrat världen i en riktning som
inte gagnat mänskligheten i det större perspektivet.
Prislappen för just denna attack kostar svenska skattebetalare 225 miljoner i kronor
förlusten i människoliv och mental hälsa oräknat.
Ser du inget problem i detta så bortse från denna replik.

natureblogg
Gäst
15 november 2015 kl 08:07

Usch för ett sådan terroristattentat. Sedan, vem som ligger bakom… Tja… Spelar det någon roll egentligen? Ett terroristattentat är ett terroristattentat och som ett sådant drabbas oskyldiga.

Sofia
Sofia
Gäst
15 november 2015 kl 07:32

Är det lämpligt för en utrikesminister att bära starkt konfliktfyllda symboler?

http://pbs.twimg.com/media/CTxi6BHUEAAAq3I.png

castoropollux
Reply to  Sofia
15 november 2015 kl 13:16

@Sofia. Om man inte vill avslöja sig som sekteristisk betraktare ja.. Du vägrar fortfarande kommentera SD-politiker.?? Du kan väl kommentera dina egna kommentarer till att börja med..

Göran Person bar en betydligt mer konfliktladdad symbol på huvudet medan han vände svenskt politiskt intresse och försvar till att gynna den ständige förtryckaren vars politik bara fungerar om den liknar nassarnas och USA’sets grymma utrikesdito….

…………………..

Sunday Bloody Sunday har fått en makaber efterföljare och sequel. Flyktingpolitik och mildare krigföring ska alltså lönas med terror för att bli lik de aggressivares.. Thatchers och andra liberala för krigsmaskineriet lämpliga.

Det säger väl en hel del om varför just predspristagaren var tvunget att utmanas och tvingas i krig.. Londonbomber, Madrid osv gör det förklarligt att Paris hamnar på kartan osv osv.. De humanare regeringarna måste formas till samma politik om än så med bestialiska angrepp. Tågordningen får ju inte störas av vapenstillestånd, reträtter eller tillbakadragande…

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
15 november 2015 kl 01:47

Det verkar följa samma mönster som vid andra false flag.
Timmen efter så fastslogs IS strax senare hittar man syriska pass.
Någon som känner igen förloppet 😉 Denna resa är skriven i sten
Säkert kommer vi också att läsa att Israel hade information om attacken (igen).

Gemensamt för de flesta false flag är att dom brukar vara rätt överdrivna mht den effekt man vill uppnå.
https://www.youtube.com/watch?v=mtzlBAO0p3c

Löfven bestämde ikväll att 225 miljoner skulle satsas på terrorbekämpning.
Hallå Löfven!! bryt med USA/Israel och övriga terrorstater alla mår bättre då.!
Var får han alla pengar ifrån?
Våra pensionsfonder är möjligen (troligen) i riskzonen.

Saker som inte lätt låter sig backas tillbaka kommer snabbt att vidtas och ske över våra huvuden.
Detta var inte kul men väntat.

Vi måste nu tillsammans mana till besinning och eftertanke kring hur vår framtid skall se ut.
Att hela tiden dansa så snart eliten rycker i trådarna för oss in i det kärlekslösa svarta hål som prästerna tidigare hotade med.
I Österrike finns nu knappast ett vapen att få tag i på laglig väg, allt utsålt.
Samma förberedelser börjar ske här. En bekant som utbildar för jaktlicens har i veckan
fått många förfrågningar om utbildning o vapen.

Karusellen som nu startats snurrar allt fortare.

Dom som ännu är okunniga om Kalergiplanen bör snarast skaffa sig kunskap om denna.
http://files.bakom-kulisserna.webnode.se/200000430-6052b61524/kalergiplanen.pdf

Det ser rätt mörkt ut.

LeifB

Birgitta
Birgitta
Gäst
15 november 2015 kl 02:25

Viveca Lammers frågar “Vad vill de?”. Vilka är egentligen “de” som hotar oss? Hur stora växlar kan man dra utifrån ett upphittat pass? Personligen ställer jag högre krav på bevisföring om passet ska legitimera krigshandlingar mot Syrien.

Filmen ovan handlar om counteracting extremism. Kanske borde sökarljuset kastas mot fler extremistiska grupperingar som t ex den internationella högerextremistiska, militanta och zionistiska gruppen “Jewish Defense League”, JDL, som terrorstämplats av FBI.

I Paris, 2011, placerade medlemmar i gruppen en bilbomb under en bil som tillhörde en journalist. Förra sommaren var de inblandade i en aggressiv attack mot en pro-palestinsk demonstration också i Paris, vilket ledde till röster om att JDL borde bannlysas. För bara några veckor sedan, den 24 oktober attackerades ett tidningskontor i Paris. “Riot police had to be called out in Paris Thursday night as the offices of Agence France-Presse were attacked by a large crowd of pro-Israel extremists.”

http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-News/After-anti-Semitic-riots-France-wants-to-outlaw-the-Jewish-Defense-League-369638

https://electronicintifada.net/blogs/asa-winstanley/jewish-defense-league-mob-attacks-paris-journalists

http://www.timesofisrael.com/2-french-jews-jailed-for-assaulting-anti-israel-reporter/

Viveca Lammers
Gäst
14 november 2015 kl 22:04

Vad vill de?

Islamism is a distinct political ideology that wants two things.
One is to set up an utopian kalifat and impose their version of sharia.
Second is to spread that flag and impose that version of sharia all the way around the world.
Haras Rafiq
https://www.youtube.com/watch?v=WVn2PRzXRVI

Exposurenow
Exposurenow
Gäst
14 november 2015 kl 21:53

Här är originalfoton samt videoklippen från nytimesartikeln “Paris Terror Attacks Leave Awful Realization – Another Massacre” vilken nu försetts med helt andra bilder, tagna dagen efter.

Videos:
http://www89.zippyshare.com/v/yTeVMfTe/file.html
Foton:
http://www89.zippyshare.com/v/Vcr3IH3p/file.html

Samtliga i arkiv packade med 7-Zip för smidig arkivering.

ivanbjorn
Gäst
14 november 2015 kl 21:39

Det finns en analys på följande länk: http://blueshift.nu/paris-nato-gladio/

castoropollux
Gäst
14 november 2015 kl 17:05

Fast det Syriska passet ska ju peka på Assad annars gör det ingen nytta som det planterade bevis ett id/pass återigen utgör. Det är som att hitta en sko och tro det är ett tecken..

Dessutom är det ju så att ju mer de skriker “gud” på något språk innan de skjuter, mördar, slaktar, avrättar eller bombar, dess mindre med gud och avlägset någon religion är det.

Synd att Holland såväl som andra får klä skott för den hämnd, andra politikers betydligt aggressivare beslut mest logiskt borde drabbas av.

Det är som pöbellogiken som får folk att tro den ekonomiska krisen är vänsterns verk.. Man kan ju ana att både krisen och terrorn alltid kommer vara högerns bästa vän.. Det är inte lätt att vara ohederlig..

Jolle
Jolle
Gäst
14 november 2015 kl 15:43

Ja, för IS eller al-Quida saknas motiv helt att utföra terrordåd utanför Mellanöstern. Vad skulle de tjäna på det?

Västvärlden vill blocka Putin och lägga beslag på oljan.

Rascasse
Rascasse
Gäst
14 november 2015 kl 15:27

IS = USA/Israel.
När pojken skrikit varg ett antal gånger utan att någon varg synts till så slutade man tro på varningarna.
Antagligen är alltihop teater, de döda under filtarna är dockor, vittnena är “crisis actors” och blodet är ketchup.
Först när filmklipp från närvarande med mobilkameror presenterats med bilder på sönderskjutna inredningar och döda, likaså först då en mängd dödsfall konfirmerats, bör man överväga att tro på det som rapporterats. Det tog ju polisen två timmar att ingripa!

Vi kan inom en snar framtid förvänta oss en kaskad med rapporter från den alternativa median där mängder med besvärliga omständigheter angående denna förmodade falskflaggade och fejkade attack presenteras.
Förmodad orsak: Eliten och dess verktyg, underrättelsetjänsterna, är splittrade och ligger i luven på varandra. Det är därför dessa fejkade attentat blir allt mer uppenbara. Fraktionerna bekämpar varandra genom att sabotera konsenus. Trots det sväljer naturligtvis folkmajoriteten allt som rapporteras i MSM.

Sture B
Sture B
Gäst
14 november 2015 kl 15:23

En tänkvärd 10 minuters video om Stay-Behind/Gladio-attentaten i Italien, Belgien och Tyskland på 60-70 talet.

“The Strategy of Tension”

https://youtu.be/U2DeduiHeWU

Exposurenow
Exposurenow
Gäst
14 november 2015 kl 15:01

Denna händelse var precis som “Charlie Hebdo” en fejkad “terroristattack”.

Rekommenderar videos och foton på nytimes.com som innehåller massor med detaljer som avslöjar detta som ännu en i raden tränings-scenarion som media och styrande använder som om de vore verkliga händelser.

Samtliga filmade och fotade i denna artikel är deltagare i övningen:
http://www.nytimes.com/2015/11/14/world/europe/paris-terror-attack.html?emc=edit_th_20151114&nl=todaysheadlines&nlid=21535493

Lyssna även på Hollandes tal 😉

JohnA
JohnA
Gäst
14 november 2015 kl 14:47

De officiella motiven till att IS utöver krig i Europa (och t.o.m i USA), vilka är de? Känns för mig väldigt långsökt att IS ska ge sig utanför sitt geografiska område. Rent militärtaktiskt är IS ytterst sårbara i utlandet. Ja, fullt medveten om att det är en fråga om “gerillakrigföring”…men vad skulle IS vinna på att skapa skräck i utlandet.

Så, vilka är västs officiella motiv till att IS utövar terrordåd i Europa?

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
14 november 2015 kl 14:43

Gemensam nämnare i dessa “terror event” är att ett pass hittas nästan minuter efter smällen. Vi får väl se vilken elev på någon skola blivit utvald som offerlamm denna gång.

Sture B
Sture B
Gäst
14 november 2015 kl 13:56

SVT skriver: “Det var terrorgruppen IS som låg bakom dåden i Paris. Det meddelade Frankrikes premiärminister François Hollande i ett tv-sänt tal under lördagsförmiddagen.

Attackerna ska ha planerats utomlands med hjälp av personer inne i Frankrike. François Hollande beskrev i sitt tal händelserna som en ”krigsförklaring” utförd av en ”terroristarmé”.” http://www.svt.se/nyheter/utrikes/is-bakom-terrordad-i-paris

På under ett dygn vet man att det är IS som har utfört denna “krigsförklaring, som givetvis måste besvaras med ett krig.

“Live: Syriskt pass hittat på självmordsbombare” skriver både Expressen och Aftonbladet.

Och inom samma korta tidsrymd hittar man även ett Syriskt pass på en självmordsbombare. Jag har lite svårt att förstå varför en självmordsbombare skulle ha passet med sig, om det inte vore för att hjälpa Frankrike att få en ursäkt att förklara krig mot IS i Syrien. Varför skulle en självmordsbombare från IS i Syrien ge Frankrike en ursäkt att attackera IS i Syrien, då de redan är hårt ansatta av Ryssland. Det är ju helt ologiskt.

Det här riktigt skriker NATO/Gladio false flag.

Julius
Julius
Gäst
14 november 2015 kl 13:30

Det säger de personerna också i Frankrike att detta var organiserat.I så fall vart i helvete var hemliga polisen i de sista månaderna att inte snappa upp detta ? På 7 ställe löste de ut terrorattacken samtidigt.Självklart detta är en false flag attack för att kunna gå in i Syrien.Detta är resultatet av våra och andra länders landsförederi politik som drivs nuförtiden.Kommer de inte sätta stopp för massinvandringen,och det kommer de inte,det här kommer att leda till inbördeskrig i Europa.NWO gnuggar på sina händer av glädje eftersom allt går enligt planerna.

Birgitta
Birgitta
Gäst
14 november 2015 kl 13:09

Mycket beklagligt och otäckt naturligtvis. När man hör talas om en sådan här händelse går tankarna, dessvärre, numera osökt till false flag. Händelsen kan vara äkta men en nätsökning visar att det finns en hel del reflektioner om att detta kan vara en falskflaggad händelse.

En del gör kopplingar till stundande klimatkonferens i Paris. President Hollandes yrkande på strängare inresekontroller ska t ex förhindra motdemonstrationer vid mötet.

Vi vet ju också vilka som är mest missnöjda med muslimer och som därför skulle välkomna en väpnad attack på Syrien och som kan gynnas av en sådan här tragisk händelse.

Fredagen den 13 har länge setts som ett skrockfyllt datum. Kommer Parishändelsen att gå till historien som 13/11 – dagen som öppnade upp för regler och förordningar mot ett än mer totalitärt och inskränkt samhällsliv?

Jolle
Jolle
Gäst
14 november 2015 kl 11:32

False flag för att kunna besätta Syrien med NATO-trupp. Follow the money.