Pepsi är bättre på fredsarbete än värdelösa politiska ledare och regimer

publicerad 25 november 2015
- Torbjörn Sassersson red.

Enligt Pepsis version av fred på jorden och förstakontakt med en större galaktisk gemenskap måste människan tydligt demonstrera ett internationellt fredsinitiativ som ska spänna över många länder i världen. Trots att filmen “Black Night decoded” är en reklam för Pepsi har världen inte sett ett bättre förslag för att nå världsfred på länge.

Nu sprids budskapet viralt på YouTube.

Medan värdelösa regimer som leds av karriärsugna politiker som låter sig ledas av industrikomplex med starka egenintressen gör ett av dessa megabolag detta innovativa drag. Kommer världen att nå fred genom multinationella bolag? Ja, ur ett egenmäktigt industriperspektiv blir det naturligtvis så, men i realiteten är det knappast troligt.

“Black Knight Decoded” follows the journey of a father and daughter on their quest to decode the radio signals transmitted from the Black Knight satellite. With the help of their friend Ahna, they seek to unite the world in anticipation of the Black Knight’s revelation on Earth.

Relying on support from communities around the world, the trio are in a race against time to decode the signals and respond before the government attempts to shut them down.

Reality check

Pepsi Cola ger oss hål i tänderna, sockerberoende och välfärdssjukdomar snarare än världsfred. Den dagen Pepsi Cola är “low carb” innehåller vitaminer, mineraler och läkande ämnen från växtriket, en drickbar hälsocola producerad i samarbete med småföretag i tredje världen där människor arbetar under bra förhållanden och får bra löner, då lyssnar jag på Pepsi med båda öronen.

Till dess ger jag läskeblaskföretaget Pepsi en pluspoäng av fem i sitt reklamarbete för fred som trots allt vida överstiger de värdelösa regimerna i världen som inte klarar av att samarbeta utan istället pissar revir, utarmar jorden på naturresurser, köper bomber, utför statsterrorism och tjafsar med varandra. De får bara minuspoäng.

Text: Torbjörn Sassersson

pepsi-peace-18nov2015

Bildruta från filmen “Black Night decoded”

Samarbetet bakom filmen

Pepsi-alien-peace

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Varje strävan bör uppmuntras.
    Kanske är reklamen genomtänkt och budskapet PK i folkens sinnen.
    Löser man världsfreden så fixar sig nog också sockerberoendet o trista födoämnen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *