Se dokumentären om de farliga elmätarna ditt elbolag installerat i ditt hem utan att informera dig om riskerna

publicerad 29 november 2015
- av K. Reporter

take-back-your-power

Den mångfaldigt prisbelönta dokumentärfilmen Take Back Your Power handlar om de hårt kritiserade nya elmäntare (smart meters) som elbolag över hela världen installerar i människors hem. Elmätarna sänder automatiskt information om din elanvändning till elbolaget.

Tekniken kan använda endera mikrovågsstrålning för att överföra informationen eller sända den via elnätet. I båda fallen kan hälsokonsekvenserna för kunden bli svåra.

Många människor har fått helt förstörd hälsa sedan dessa elmätare installerats. Mörkertalet av drabbade är sannolikt enormt då de allra flesta människor är helt oinformerade om att den lilla nya box som ditt elbolag installerat i ditt hem eller i din lägenhets fastighet kan vara orsaken till att du fått försämrad hälsa, hjärtproblem, huvudvärk, ständig stresskänsla eller sömnsvårigheter.

Dokumentärfilmaren Josh del Sol berättar att han började granska frågan om de smarta elmätarna efter att en av hans bästa vänner plötsligt blev sjuk utan att hon kunde förstå varför. Till slut kom hon fram till att elbolaget installerat en trådlös elmätare, en ”smart elmätare” ungefär samtidigt som hon blev sjuk.

Han började gräva i frågan och fann snabbt att vännen var långt ifrån ensam. Del Sol fann liknande berättelser från tusentals andra människor. Vad han fann var sensationellt. Han fann ett hot som börjar på högsta nivå i regeringen och som involverar miljarder med skattepengar och som endast gynnar de stora elbolagen. Det handlar även om din rätt till ditt privatliv, din ekonomi, din hälsa och din frihet. Det säljs in med falska argument att det ska vara förmånligt för dig, spara pengar åt dig och till och med rädda världen.

Del Sol säger att than gjorde filmen TAKE BACK YOUR POWER av kärlek. Sanningen bakom de “smarta elmätarna” är att de påverkar en stor del av oss redan i dag och kommer att påverka miljarder i framtiden.
Detta är den information du behöver, skriver del Sol. Sanning som alla som står dig nära behöver. Klockan tickar. Det är hög tid att informera sig. Det är dags att ta tillbaka makten över ditt liv.

Se filmen Take Back your Power – det kan vara en av de viktigaste upplysningsfilmerna i ditt liv och gäller i högsta grad ditt liv och din hälsa. Denna helg tom tisdag kan du se den gratis.

Se filmen gratis

Text: K. Reporter