Se dokumentären om de farliga elmätarna ditt elbolag installerat i ditt hem utan att informera dig om riskerna

publicerad 29 november 2015
- K. Reporter

take-back-your-power

Den mångfaldigt prisbelönta dokumentärfilmen Take Back Your Power handlar om de hårt kritiserade nya elmäntare (smart meters) som elbolag över hela världen installerar i människors hem. Elmätarna sänder automatiskt information om din elanvändning till elbolaget.

Tekniken kan använda endera mikrovågsstrålning för att överföra informationen eller sända den via elnätet. I båda fallen kan hälsokonsekvenserna för kunden bli svåra.

Många människor har fått helt förstörd hälsa sedan dessa elmätare installerats. Mörkertalet av drabbade är sannolikt enormt då de allra flesta människor är helt oinformerade om att den lilla nya box som ditt elbolag installerat i ditt hem eller i din lägenhets fastighet kan vara orsaken till att du fått försämrad hälsa, hjärtproblem, huvudvärk, ständig stresskänsla eller sömnsvårigheter.

Dokumentärfilmaren Josh del Sol berättar att han började granska frågan om de smarta elmätarna efter att en av hans bästa vänner plötsligt blev sjuk utan att hon kunde förstå varför. Till slut kom hon fram till att elbolaget installerat en trådlös elmätare, en ”smart elmätare” ungefär samtidigt som hon blev sjuk.

Han började gräva i frågan och fann snabbt att vännen var långt ifrån ensam. Del Sol fann liknande berättelser från tusentals andra människor. Vad han fann var sensationellt. Han fann ett hot som börjar på högsta nivå i regeringen och som involverar miljarder med skattepengar och som endast gynnar de stora elbolagen. Det handlar även om din rätt till ditt privatliv, din ekonomi, din hälsa och din frihet. Det säljs in med falska argument att det ska vara förmånligt för dig, spara pengar åt dig och till och med rädda världen.

Del Sol säger att than gjorde filmen TAKE BACK YOUR POWER av kärlek. Sanningen bakom de “smarta elmätarna” är att de påverkar en stor del av oss redan i dag och kommer att påverka miljarder i framtiden.
Detta är den information du behöver, skriver del Sol. Sanning som alla som står dig nära behöver. Klockan tickar. Det är hög tid att informera sig. Det är dags att ta tillbaka makten över ditt liv.

Se filmen Take Back your Power – det kan vara en av de viktigaste upplysningsfilmerna i ditt liv och gäller i högsta grad ditt liv och din hälsa. Denna helg tom tisdag kan du se den gratis.

Se filmen gratis

Text: K. Reporter

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Ponera att någon skulle komma på ett sätt att utvinna fri energi ur vakuumet. Anläggningen skulle vara en enkel konstruktion som man pluggar in och har strömmen gratis.

  Den smarta elmätaren skulle slå ett larm om att förbrukningen ändrades drastiskt eller till noll. Genast skulle det komma speciell styrka för att eliminera denna ”farliga” individ från resten av människor.

  En utopi? Kanske, men möjligheten finns. Smarta elmätare är enligt min mening ingenting annat än att säkra att det normala flödet av energiförbrukningen är säkrad och att inga avvikelser som kan hota vår beroende av energin förekommer.

 • Ruggig film om hälsofaror pga av “corpocrazy” och politikers krig mot världens folk. Mycket kan sägas om Grekland men de har klokt nog inte installerat smart grid ännu. Hellre fattig än sjuk…

  Syrien har inte heller installerat smart grid. Det kan nog finnas många anledningar till USA:s = corpocrazys illvilja mot Syrien än de offentliga …

  Världskarta över smart metering project: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zReklSu043lk.kZ_YiimMzyXc

  EU är minst lika tokiga som alla andra som är involverade i smart grid-konceptet. Inte ett ord om hälsofaror för befolkningen i deras nya projekt “DRS-12-2015”. De är däremot väldigt bekymrade över infrastrukturella hot. Varför införa smarta mätare när systemet är så oerhört känsligt för cyber-attacker?

  “DRS-12-2015: Critical Infrastructure Protection topic 1: Critical Infrastructure “smart grid” protection and resilience under “smart meters” threats”.

  “The objective is to analyse potential new threats generated by the massive introduction of “smart meters” on the distribution grid system and propose concrete solutions in order to mitigate the risks, guarantee the electromagnetic compatibility, improve resilience and reduce vulnerability of critical infrastructure “smart grid”, due for example to cyber-attacks, or to the locally diffused interconnectivity with renewable utility grids, and the existence of widely spread entry points that could locally influence the utility grid and its functioning.etc.”

  http://eurosmes.eu/en/content/h2020-drs-2015-disaster-resilience-safeguarding-and-securing-society-including-adapting

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *