Golfa med redaktören på NewsVoice

publicerad 30 december 2015
- av Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson golfar - Foto: Dan Markdalen

FITNESS. Jag testade golfsvingen på Österlens GK juldagen 2015. Placerade bollen 90 cm från hålet, men missade putten. Det blev par på första hålet. Det var första golfrundan på 2 år. Måste börja igen, kalla det avancerad promenad i parkliknande miljö. Kul, socialt och hälsosamt.

Jag vet att många läsare av NewsVoice inte gillar moderatbandy, men vi är olika. Vad kan vara fel med att slå en liten boll genom ett parkliknande landskap? Det mest negativa med golf jag kan komma på är att det lär användas en del bekämpningsmedel som säkert kan bytas ut. Det borde finnas ekologiska golfbanor som betas av får.

Medspelare sökes för geopolitiska diskussioner med inslag av andra ämnen. Vi kan även diskutera innehållet på NewsVoice, artiklar som bör publiceras och finansiering. Min nivå var senast jag kollade HCP 25. Jag har bara spelat då och då med upphåll på 3 år upp till 15 år mellan rundorna, men har man lärt sig svingen tidigt i livet går den aldrig ur kroppen. Jag fick min första golfklubba när jag var 11 år.

Text: Torbjörn Sassersson | Foto: Dan Markdalen