Nu startas “NewsVoice Företagande” för att stödja och stimulera företagare

2

Företagare
Jag har varit företagare sedan 1997 och förstår företagarens svagheter, styrkor, behov och vad det innebär att driva eget. Nu startas “NewsVoice Företagande” för att stimulera små- och medelstora företag att överleva,  växa och utvecklas.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör för NewsVoice, uppd. kl 17:43, 2 dec 2015 | Foto ovan på två företagare: Crestock.com

Dessa företag erbjuder ofta arbetstillfällen och vissa kan på lång sikt bli framtidens nya svenska storföretag, men de förutsätter att de överlever de första åren och klarar av att expandera.

Mitt eget företagande la grunden för att jag 2011 kunde starta NewsVoice och det är idag – tillsammans med donationer, annonsörer och sponsorer – grunden för att jag ska kunna driva nättidningen vidare.

NewsVoice Företagande kommer att innehålla korta kärnfulla artiklar om:

  • Försäljning och marknadsföring
  • Att arbeta med sociala medier
  • Etiskt företagande och kvalitetssäkring
  • Förändringsarbete
  • Innovation och idéer
  • Rekrytering (att rekrytera och att bli rekryterad av headhunters)
  • PR på webben och rykteshantering

NewsVoice söker skribenter som vill skriva i något av ämnena. Alla som skriver för NewsVoice Företagande får annonsplats och länk till hemsida. Anmäl intresse!

Här finns artiklarna

Lycka till med ditt företagande!

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
anders
anders
Gäst
2 december 2015 kl 17:55

Lantbrukare behöver all hjälp de kan få i dagens läge. Nedmonteringen av familjejordbruket har pågått så länge någon kan minnas, och slutmålet är väl som på alla andra ställen att stora enheter skall ta över och kontrollera vad vi äter och vad vi dricker. Senast idag har ARLA visat sina färger med en vissen kultur.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Arla_Foods
Antalet ägare är ca 13.000, dvs bönder i flera länder, som invaggats i tron att ARLA är en organisation med deras intressen i fokus.
Antalet anställda är ca 19.500 och har tydligen mer intresse av egna utsvävningar än nytta för “ägarna”.
http://www.di.se/artiklar/2015/12/1/lrf-oacceptabelt-av-arla/

Lisa
Lisa
Gäst
2 december 2015 kl 06:45

En stor fråga är staten och myndigheterna som har motarbetat och slaktat småföretagare o decennier. De gillar inte konkurrens. Hur man inte går under av alla regler och skatter och felaktiga, och helt omotiverade, attacker från våra myndigheter, som dödar hundra företag om året och försätter företagare som satsat sitt liv och alla sina tillgångar i företaget som inte bara riskerar drabbas av konkurs, men i evig skuld till stat och bank för brott som MYNDIGHETERNA begår, myndigheter och tjänstemän som aldrig drabbas av några repressalier trots uppenbara brott som de själva begått. Det hände mig. Själv driver jag ALDRIG företag i Sverige igen med mina dyrköpta erfarenheter. Så, lycka till! Men berätta om farorna med! Och hur (om det är möjligt i dagens system) man undviker dem.