NewsVoice senaste nyhetsbrev – 5 mars 2016

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 5 mars 2016
- Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson - Foto: Anna Böhlmark, 2000tv.se

Torbjörn SasserssonHär följer ett axplock av de senaste veckornas artiklar i NewsVoice. Tanken är att NewsVoice ska innehålla 50% avslöjande artiklar – ofta om tunga ämnen – och 50% informerande artiklar av en positiv karaktär.

Jag tror jag lovat det förut, att det ska vara mer upplyftande innehåll mitt i allt elände som händer i världen, men jag har tidigare inte lyckats. Nu gör vi ett nytt försök.

Du kan bidra till denna utveckling genom att skicka in din egen artikel. Självklart får du länk tillbaka till din sajt eller blogg. Du kan bedriva egen företagsverksamhet, men artikeln i sig måste vara av allmänt intresse.

Torbjörn Sassersson, redaktör, NewsVoice

Läs NewsVoice senaste nyhetsbrev på webben

ArcanumSkolan 2024
Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *