Därför är Hells Angels bättre än Staten

72
8022

Daniel Uneputty, President van de Hells Angels van Amsterdam - Wikimedia Commons

DEBATT. De som kallar sig anarkister gör i den ursprungliga definitionen av ordet ”anarki”, vilken är ”utan härskare eller ledare”. Det är alltså personer som anser att vi kan styra oss själva bättre än vad en liten maktelit kan göra.

Text: Kent Bengtsson | Bild: Daniel Uneputty, President för Hells Angels i Amsterdam, Wikimedia Commons

Anarkister får ofta höra argumentet: ”Om vi inte hade Staten så skulle den Organiserade Brottsligheten ta över landet”. Videon är hennes svar på detta argument. Jag tror det var menat mest som underhållning, men har en allvarlig underton. Nu vet jag inte om Maffian opererar i Sverige, men jag vet att Hells Angels och andra MC gäng gör så. Så här är min version.

Första argumentet

Hells Angels har en slags hederskodex. När Hells Angels lovar att göra något så gör de också detta.

Politiker har ingen heder. När en Politiker eller Staten lovar att göra något så händer det normalt inte. Eller så händer motsatsen. Eller så blir det bara soppa av det hela.

Andra argumentet

Om Hells Angels tar betalt för att beskydda dig, så gör de också så.

De tar en mycket mindre procent av dina inkomster än vad Staten tar.

Staten lovar att beskydda oss genom polisen och rättsväsendet, men blir allt mer underlåten i sina förpliktelser och långt fler fall förblir olösta eller oundersökta än vad som var brukligt förr – utom i fall där ”brott mot Staten” har begåtts. Ve dig om du dristat dig att göra något så vidrigt som att köra 55 km/tim i en tätort.

Staten tar cirka 80% av vad en fulltidsarbetande svensk producerar. Brottslighet, mord, våld och våldtäkter lär öka, inte minska i Sverige.

Tredje argumentet

Om olika MC-gäng börjar kriga så har de mest ihjäl varandra. Ledarna deltar aktivt i kriget.

När stater börjar kriga så har de främst ihjäl en massa oskyldiga civila och soldater, och de som startade kriget sitter tryggt långt från slagfältet och dricker vin, äter delikatesser, skämtar och gratulerar varandra över sin förträfflighet.

Fjärde argumentet

Hells Angels har få och otvetydiga regler för hur man uppför sig.

Staten har miljoner med regler och förordningar som ingen människa kan lära sig, än mindre efterleva. De kräver att företag har en hel stab av personal bara för att efterleva alla dessa dumheter och fylla i formulär och tillhandahålla rapporter i all evighet. Dessutom har de en ännu större stab av folk i själva Staten som skall kolla att alla följt alla dess regler och förordningar. En enorm belastning för de stackare som faktiskt gör något produktivt och nödvändigt i samhället.

Femte argumentet

Hells Angels tvingar inte sina värderingar och sin livsstil på vanligt folk, utan låter vanligt folk vara ifred.

Staten kan inte låta något vara ifred, utan måste lägga sig i och diktera allt, som hur vi uppfostrar våra barn, hur vi medicineras, hur vi äter, vad vi dricker, hur vi arbetar, hur vi färdas, vad vi gör med våra pengar (ge dem till Staten), vad vi skall tro, vad vi skall tycka, vad vi skall tänka och mycket mycket mer.

Sjätte argumentet

Om du gör affärer med Hells Angels, så vill de att din verksamhet är lönsam och blomstrande – så att de kan få en andel av detta.

Staten å andra sidan gör allt för att förstöra företagsamhet och entreprenörsanda. Helst vill Staten att alla jobbar inom Staten (vilket de på¨sätt och vis redan gör, då allt är reglerat av staten inom ”Sverige”). Om man ser på det hela genom talesättet ”Handlingar talar tydligare än ord” så gör staten sitt bästa för att ruinera folk och rike.

Sjunde argumentet

Hells Angels slår vakt om sina intressen och agerar med en slags självbevarelse som ledstjärna.

Politiker och deras stat beter sig som  heroinmissbrukare som säljer sina barn till pedofiler för pengar eller en sil. De tar vad som inte är deras (de är menade att agera somförvaltare av offentliga tillgångar, inte ägare) och säljer det till utländska eller privata intressen. De lämnar över vårt land och dess folk på silverfat till EU, NATO, IMF och den lilla elit som kontrollerar dessa i bakgrunden.

Åttonde argumentet

Hells Angels har mer kul. Deras fester är mycket roligare, med mer fart och fläng, än något statligt firande.

Staten å andra sidan verkar sträva att göra livet så outhärdligt som möjligt för alla. Se bara hur stress och utbrändhet ökar. Hur folk under deras styre drabbas av panikattacker eller begår självmord. Inte undra på – bara lyssna på offentliga tjänstemän eller politiker en stund och du drabbas lätt av en överväldigande önskan att skära upp handlederna.

Nionde argumentet

Hells Angels har ett bättre klädsinne än politiker och tjänstemän och de har en slags ohyfsad och animalisk ”stil”.

De kanske inte är snygga, men de är i alla fall färgstarka, vilket är mer än man kan säga om alla vänstersympatisörer i den offentliga sektorn och politiker i sladdriga kostymer.

Som du ser så ”älskar” jag politiker, etc.

Jag pekar bara ut problem här. Ta en titt på mina andra artiklar för en djupare syn på problemen och vad vi kan göra för att förhoppningsvis ställa saker till rätta.

Om du vill ha en utförlig analys av hur det hela gick så här långt, med massor av historiska referenser och vad olika politiker eller inflytelserika personer sagt och gjort, som resulterat i den scen vi har idag, läs gärna Henrik Larssons: ”En essä om hur Sverige erövrades”.

Text: Kent Bengtsson

Relaterat

Kent Bengtsson tipsar om denna YouTube-video där en amerikansk anarkist förklarar varför ”Maffian är bättre än Staten”.

 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.
Kent Bengtsson har bott i ett antal länder och kommit i kontakt men många olika folk och filosofier. På senare år har han studerat hur våra moderna nationer är konstruerade och hur de kontrollerar sina medborgare. Han har också studerat olika metoder som använts av dem som vill bryta sig fria från statlig kontroll och testat en del själv. Han har kommit till slutsatsen att vi har själva fjättrat oss i en roll där nästan allt är straffbart. Men anser att om vi lär oss hur detta gjorts, så kan vi också kapa de osynliga bojor vi sitter fast i.

72 KOMMENTARER

 1. För att förhindra allvarliga bakslag när man kanske har just de subversiva organisationerna emot sig tror jag det behövs en genomtänkt plan som enskilda kan ta del av. Klok taktik, värdegrund.
  Mental mognad.
  Det är svårt för ensamma att genomskåda de subversivas sluga beteende. Ta tex fenomenet organiserad stalking och annan förföljelse. Dom företeelserna är utvecklade av imperiets tankesmedjor och akademier just för att BEKÄMPA INDIVIDER. Börjar en individ utan organisation bakom sig att reagera spontant under såna förhållanden går han rakt i fällan och kommer snart att vara duktigt insnärjd och ha mängder av anklagelser rapporterade om sig. Det är en tillämpad ond vetenskap. Bla från Thavistock institutes som finns på olika universitet förutom originalet. Ska man i nuläget förändra Sverige mot NWOs planer måste man vara beredd på en besvärlig kamp.
  Om du syftar på civilkurage mot spontana misshälligheter utan ngt så komplicerat som nämns ovan vill jag tro att det förekommer då och då och ibland med tragisk utgång där vän av ordning blir ihjälsparkad. Många som tänkt som du ger då upp eller önskar mer myndighetsingripande.
  Och det sistnämnda var ju inte ämnet. Återstår då nya organiserade medborgargrupper med en genomtänkt inställning.
  Det individuella som alla kan bidra med är att kontakta folkvalda. Det borde nog utvecklas mer systematiskt.
  Om du med enskilda syftar på just folkvalda då håller jag förstås med. Men även dom kan behöva beskydd genom en annan grupptillhörighet när dom avviker från den där rådande politiskt korrekta värdegrunden. Det gäller att försöka åstadkomma en syntes av dom frön till sunda gräsrotsrörelser som man kan skönja åtminstone konturer av. Anti-NWO är en gemensam nämnare.

 2. Peter Grafström 2016-05-14 19:05:  ”Om du syftar på civilkurage mot spontana misshälligheter utan ngt så komplicerat som nämns ovan vill jag tro att det förekommer då och då och ibland med tragisk utgång där vän av ordning blir ihjälsparkad.

  Kanske fler vänner av ordning skulle vågat skynda till, om inte staten svartsjukt försvarade sitt självpåtagna våldsmonopol genom att döma den som försvarar sig själv eller andra.

  I början av april reflekterade Olof Ehrenkrona på FB att  ”det tillhör statens mest fundamentala uppgifter att bevara sitt våldsmonopol.  Det kan inte ske på något annat sätt än att se till att det förblir just ett monopol.”  Om Statens uppgift är att bevara sitt våldsmonopol måste detta innebära att det är statens roll att bekämpa de som ifrågasätter och utmanar våldsmonopolet, vilket skulle göra ifrågasättaren till statsfiende som staten skulle ha rätt att bekämpa medan den bekämpade inte skulle ha rätt att värja sig mot staten.  Jag kan inte se något legitimt sätt på vilket staten har kunnat få ett våldsmonopol.  Ingen och inga har rätt att förtrycka andra.  Majoritet, Olof Ehrenkrona eller minoritet spelar ingen roll.

  Alla har rätt att försvara sig själv och andra.  Rätten är erkänd i Brottsbalk (1962:700) 24 kap. 1 §, 4 §, 5 § (https://lagen.nu/1962:700#K24P1).  Den uppenbara agendan att göra enskilda maktimpotenta genom att bestraffa självförsvar kan av poliser och åklagare ändå lösas genom att vända på offer och gärningsman.  Faktum är att om polis och åklagare skulle ha fått order om det uppifrån så är enligt Brottsbalk (1962:700) 24 kap. 8-9 §§ sådant avsiktligt vändande på offer och gärningsman sannolikt inte ens brottsligt, och den bekämpade skulle inte ha rätt att värja sig.  Medan regering och riksdag står över svensk lag, se Professor Eivind Smith i SvJT 2004 hf8 s676 via http://lege.net/omprogrammering-av-perceptionsmatrisen/lagg-ansvar-dar-det-hor-hemma.html#Bevisligen_star_regering_och_riksdag_over_svensk_lag .

  Vi lever i en situation med Våldsmonopol, Diskursmonopol i det offentliga (där alt. media tigs ihjäl) och Lagmonopol, inkl. genomförande av hemliga diktat från oligarkerna såsom handelsavtalen TPP och TTIP.  När du lever i en de-facto diktatur HAR du rätt att stå upp för din rätt.  Själva faktumet att det rör sig om diktatur, oavsett denna kallar sig demokrati, GER dig den rätten.  Jag menar att sanning är bästa taktik, att agera totalt ärbart och att undandra sig påstått tvång att stödja det som bygger på ljusskygga agendor, hemlighetsmakeri, diktat, etc.

 3. Det jag skrev ovan om att alla har rätt att försvara sig och att staten inte har legitimt våldsmonopol kan jämföras med att alla nationer har rätt att försvara sig och att ingen världspolis har legitimt våldsmonopol.  Både i det lilla och i det stora blir konsekvenserna av att inte ärligt erkänna detta slaveri.  Rädslan och hukandet är det farligaste av allt.

  • Det är inte aktuellt för många av oss att utmana knivbeväpnade gäng på egen hand annat än med lugnande vädjanden oavsett om det är principiellt rätt eller fel. Risken att bli straffad väger lätt jämfört med risken att bli svårt skadad eller dö.
   Vad har du för erfarenhet av handgemäng. Har du fått ett hårt slag på struphuvudet någon gång och hur gick det med lusten att fortsätta striden sen isf?
   Att göra uppror mot den nuvarande landsförrädiska makten är moraliskt motiverat men det kräver som sagt organisation och beredskap mot provokationer.

 4. Jag läste just en artikel baserad på ett själmordsbrev från en anställd i USAs Tullverk. Få saker är nya i den för dem som föjer den sortens rapporter om vad Regeringarna planerar på många håll.

  Brevet är välskrivet, så det är troligen inte en svammlande galning som ligger bakom det.

  Frågan är att ifall dessa saker iscensätts, hur folk kommer att reagera. Kommer de att huka sig av rädsla eller stå upp för sin frihet och sina Naturliga Rättigheter?

  Här är artikeln:
  https://www.superstation95.com/index.php/world/1288

  Här är vad vi borde hålla i minnet:
  https://www.youtube.com/watch?v=H6b70TUbdfs

  • Kent Bengtsson
   Vapenförsäljningen stimuleras av såna meddelanden. Jag säger inte att det är ett otänkbart scenario men vanligt folk manipuleras med propaganda och infiltratörer och korruption. Fackföreningarna har kunnat försvagas utan att befolkningen avväpnades. Att göra väpnat uppror i dagens USA kräver att insiders ger mycket hjälp.

 5. Peter, jag har hittills lyckats hålla de två olika knivbeväpnade våldsmän jag hittills behövt hantera ur balans med min svada tills jag kunnat finna tillfälle att snabbt försvinna (den ena påtänd och paranoid, den andra en rånare).  Fysiskt angrepp från ej beväpnade våldsmän har jag ej behövt hantera, mycket tack vare att jag med sinnesnärvaro kunnat avstyra att det gått dithän, och jag har inte alls behövt ha att göra med skjutjärnsbeväpnade våldsmän, tack och lov.  Och jag är trygg i mig själv att jag känner in vad som är bäst i stunden, så jag kan omöjligt säga hur jag hanterar nästa situation innan jag är där.  Alla har rätt att försvara sig, om det är vad de väljer.  Somliga är dessutom tränade i sådan konst, och kan därför känna sig ganska säkra på sig själva därvidlag.

  När jag ovan skrev om det lilla och det stora skulle jag kunna tillagt att skyllandet på offret också sker såväl i det lilla som i det stora.  Kallas Falesflags i det stora.  I båda fallen handlar det om att ”legitimera” en slags ”polis”.  Att människor accepterar sådana lögner som sanning korrumperar själva de värden som samhället skulle försvarat, så det strikt taget inte finns kvar något värt att försvara.  Ett samhälle som vänt sanningen ryggen kan ta sig till vilka illdåd som helst, ”för det är ju ändå offrets fel”.

  • Lege
   Det låter rätt realistiskt. Och jag räknar med att våldsmän både kan vara påtända och även ha frontallobsskador som gör att dom har svagare impulskontroll. Dvs i filosofisk mening är dom oskyldiga när dom ändar våra liv för en struntsak. Dessutom löper man själv risken att slå ihjäl ngn med ett improviserat tillhygge om man hamnar i ett farligt läge.
   Det allvarliga är att tom väktarbolag blir mordhotade av gangstergängen som nämnts ovan är en del av det internationella banksterväsendets näringskedja och därför finns det än starkare motiv för att det finns en illegal vapenmarknad som inte ’går’ att stoppa.
   Jag vet bara det jag läser sporadiskt om getton med kriminella gäng men det låter väldigt allvarligt att det tolereras.

 6. Den Jougoslaviska och Ryska Maffian opererar i Sverige i allra högsta grad…Om du med maffia istället menar Cousa Nostran eller Gomorran vet jag inte heller hur utbredd dem är här

 7. ”Om man inte upprör spå finns man inte”, utomordentligt korkat men är givetvis en utstuderad artikel för att engagera och få uppmärksamhet…

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här