Fd chef på brittiska Folkhälsomyndigheten: Faran med MPR-vaccin på väg att besannas

publicerad 22 april 2016
- Pål Bergström

Britain Department of Health vaccine damageEn före detta chef på brittiska Folkhälsomyndigheten ansvarig för säkerställandet av att läkemedel inte är farliga för hälsan anklagar brittiska staten för att vara oansvarigt delaktiga gällande skador på barn orsakade av trippelvaccinet [MPR] mot mässling, påssjuka och röda hund.

Text: Pål Bergström | Bild: Britain’s Department of Health, hemsida om “vaccine damage payment”

Dr Peter Fletcher är idag pensionerad men var tidigare “Chief Scientific Officer at the Department of Health”. Han säger sig se ett växande bevisunderlag för att trippelvaccinet mot mässling, påssjuka och röda hund ger hjärnskador hos vissa barn.

Läs mer på Palbergstrom.com

Relaterat

MMR vaccines called one of the ‘greatest scandals in medical history’ by former Chief Scientific Officer of the UK’s Department of Health

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq