Fd chef på brittiska Folkhälsomyndigheten: Faran med MPR-vaccin på väg att besannas

publicerad 22 april 2016
- Pål Bergström

Britain Department of Health vaccine damageEn före detta chef på brittiska Folkhälsomyndigheten ansvarig för säkerställandet av att läkemedel inte är farliga för hälsan anklagar brittiska staten för att vara oansvarigt delaktiga gällande skador på barn orsakade av trippelvaccinet [MPR] mot mässling, påssjuka och röda hund.

Text: Pål Bergström | Bild: Britain’s Department of Health, hemsida om “vaccine damage payment”

Dr Peter Fletcher är idag pensionerad men var tidigare “Chief Scientific Officer at the Department of Health”. Han säger sig se ett växande bevisunderlag för att trippelvaccinet mot mässling, påssjuka och röda hund ger hjärnskador hos vissa barn.

Läs mer på Palbergstrom.com

Relaterat

MMR vaccines called one of the ‘greatest scandals in medical history’ by former Chief Scientific Officer of the UK’s Department of Health

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Utomordentlig information!

  Man förstår varför ny lagstiftning skall införas så att inte “menige mans” åsikter skall kunna spridas – så att makten skall kunna känna sig trygg – samt att vi vanliga och rätt kritiska medborgare skall kunna bötfällas och bestraffas för att vi vågar dra fram “ohederligt agerande” från våra myndigheters sida.

  – Tyckte mig minnas att detta skulle kunna ske både från EUs sida, men även här i Sverige.

  Är inte detta att jämföras med “munkavle”?

  Vilket blir nästa steg för att tysta medborgarna?

 • Plans to end the cover-up culture in the NHS: Health Secretary will announce plans to improve NHS safety and transparency at the first ministerial-level Global Patient Safety Summit.

  Gov.uk – 9 March 2016

  Health Secretary Jeremy Hunt said:

  “A huge amount of progress has been made in improving our safety culture following the tragic events at Mid Staffs but to deliver a safer NHS for patients, 7 days a week, we need to unshackle ourselves from a quick-fix blame culture and acknowledge that sometimes bad mistakes can be made by good people.

  It is a scandal that every week there are potentially 150 avoidable deaths in our hospitals and it is up to us all to make the need for whistleblowing and secrecy a thing of the past as we reform the NHS and its values and move from blaming to learning.

  Today we take a step forward to building a new era of openness and the safest healthcare system in the world.”

 • Ja, där ser man. Det är som vanligt – att först som pensionär vågar man säga det man redan visste då det begav sig!! Skadan är ju skedd och inte kommer några myndigheter att bry sig om detta uttalande (ett av många!). Och dem som detta berör – ja, deras föräldrar fortsätter att ‘sova’ ..med fredagskvällsmys framför TVn …suck.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *