Kvinnor i Tyskland utsatta för taharrush-överfall under musikfestival

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juni 2016
- NewsVoice redaktion
Taharrush gamea - gruppsexöverfall

Darmstad-taharrush-2016I  januari ställde NewsVoice prognosen att under sommaren 2016 kommer våldtäkterna att nå rekordnivåer i Sverige. Nu har Tyskland återigen drabbats av gruppsexöverfallen (taharrush gamea). Kvinnor antastades sexuellt vid musikfestivalen Schlossgrabenfest i tyska Darmstadt, skriver The Independent.

Männen som pekats ut som förövare är asylsökande män från Pakistan i åldrarna mellan 18 och 31 år. Kvinnor har anmält att de omringades och sedan utsattes för sexuella antastningar. Även män från Nordafrika och av arabiskt ursprung söks av polisen, skriver den brittiska tidningen.

“The attacks are similar to those reported in Cologne and other cities on New Year’s Eve, when as many as 1,000 women were groped and robbed.”

Läs mer i The Independent: Mass sexual assault reported at Germany music festival

Läs mer om fenomenet: Gruppsexöverfallen ”taharrush gamea” har kommit till Tyskland – Varning för starkt innehåll

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024
Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Följer tysk tv sedan flera år och senaste tiden handlar de sena debattprogrammen om massinvandringen i Tyskland. Det är seriösa debattprogram där en 4-5 utvalda får i lugn och ro tala till punkt utan att någon avbryter hela tiden. Programledaren lyssnar utan att avbryta i tid och otid som är brukligt i svensk tv.
  Populära debattprogram är Beckman, Markus Lanz och Britt Marie Illner.
  Tyskarna är nu mycket oroliga att deras land kommer att slitas isär av den muslimska invällningen.
  Angela Merkel anses som den stora boven i dramat.

 • Detta är ett typiskt exempel för mindcontrol.
  Genom att föra osäkerhet och våld in i samhället blir människor rädda. Denna rädsla inklusive energier som skapas vid sådana ofredanden fylls på i det kollektiva medvetandet.
  Förövarna är också programmerade. Det är människor som har tappat bort känsel inom sig själva. Dessa människor är inprogrammerade för att inte känna sitt inre. Genom att våldföra sig på andra får de tillfredställelse.

  All denna programmering av människor kräver långsiktig planering. Det kan liknas vid den planeringen som skedde under andra världskriget då man drev en hatpropaganda mot Tyskland i omkringliggande länder. När sedan tysken försvagades så har människor i omkringliggande länder utövat fruktansvärt våld mot tyska kvinnor, liksom arméer som drog in till Tyskland så som Röda Armén och de Allierade.

  Idag handlar konflikten om muslimer och kristna.

  Det intressanta är att det är alltid kvinnor som får betala priset i första hand.

  Varför?

  Svaret är enkelt.
  Föreställ dig att du är en man som bor tillsammans med en självständig kvinna som har en enorm energipotential och som är psykisk i balans och som älskar dig mannen. Hur känner du dig om du lever ett sådant harmoniskt liv? Hur kommer du att fungera mot dina medmänniskor, vilket samhälle kommer ni som familj att skapa?
  Svaret är överflödigt!

  Tänk dig istället att du bor med en kvinna som har varit utsatt för våld. Hur kommer hon att bli? Vilka hemskheter kommer hon att behöva bearbeta? Sitt tillstånd kommer hon att föra över på barnen. Du som man blir kanske aldrig lycklig.

  Detta är programmering generationer framöver. Därför så mycket våld främst mot kvinnor!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *