Paul Joseph Watson: The Truth About the Dallas Sniper Attack

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 juli 2016
- NewsVoice redaktion

Paul Joseph Watson på InfoWars kommenterar om den mest trovärdiga anledningen till svarta krypskyttar sköt ihjäl 5 poliser i Dallas i början på juli 2016.

Det handlade enligt Watson om en enkel hämnd eftersom vita poliser dödat en lång rad svarta personer sedan flera år, svarta som ofta inte ens hotat poliserna.

Uppfattningen stöds av uttalanden från amerikansk polis.


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Dallas
Stöd NewsVoice 2024
 • Rasism spöket går över Amerika och världen. Allt är ju för att vi skall hata varandra och inte se de verkliga hoten. Rotschilds med anhang orkestrerar detta otroligt skickligt. Folket skall hata varandra, folket skall diskutera varandras rasism, religion, politik. Allt för att dölja hur Bankparasiterna suger ut varenda skuldslav och skatteslav, för det kan ju pågå när vi är upptagna med fel saker. Öppna ögonen, lyssna och börja tänka – Bankparasiterna är skurkarna inga andra!

 • De svarta skjuter mest av allt varann i strider om territorium och droghandel. Det är sannolikt svarta rasister som driver på dessa skjutningar av vita poliser. Skulle en svart polis skjuta en droghandlare skulle dessa svarta rasister sannolikt alls inte lyfta ett ögonbryn, möjligtvis anklaga honom för att vara vit på insidan.

 • Och varför ändrar man på berättelsen av vad som hände?

  För att det hela är en “False Flag” attack liknande Orlando…

 • memoryholeblog.com drivs av James Tracy, universitetsprofessorn som fick sparken p.g.a. sin integritet och sitt sanningssökande.

  Han har talat öppet om hur flera av de senaste årens massakrer är iscensatta för att driva en politisk agenda. På bloggen finns mängder av bra artiklar om ”American Gladio Operation” som turnerar USA runt, men med mindre bra skådespelare. James Tracys intervjuer håller också hög klass, bara att ladda ner, lyssna och lära sig nya saker om den intressanta värld vi lever i – https://checkinitout.com

  Virginia WDBJ Shooting Hoax BLOWN WIDE OPEN Complete Crisis Actor Compilation – https://www.youtube.com/watch?v=qO5aUzeSoMU

  Sandy Hook Cast – The Actors, Lies, Fraud, Hoax, Scam, False Flag – https://www.youtube.com/watch?v=_B8DuC8Iy8A

  Om man vill förstå Sandy Hook-spektaklet så är Sofia Smallstorms presentation att rekommendera. Sofia Smallstorm Unraveling Sandy Hook https://www.youtube.com/watch?v=m1yfJDCMU64

  Paul Craig Roberts: Orlando Shooting Reeks Of A False Flag – https://www.youtube.com/watch?v=TjOdiSjK_g8

  Orlando Shooting HOAX: Crisis Actor Returns Gun BAN Agenda EXPOSED – https://www.youtube.com/watch?v=V3o_acLkn0I

 • Watson verkar väldigt säker på vad som hände. Tidiga rapporter talar om att tre prickskyttar haft ihjäl 5 poliser – SVD några dagar senare påstår att en ensam gärningsman, som hatar vita personer har sprängts ihjäl med en polisbomb. Vad hände? En FOXNews-nyhetsuppläsare (för?)säger sej att “vi vet inte hur många skådespelare som deltog”. Vad som sägs ha hänt verkar inte att motsvara vad som hände. Och varför ändrar man på berättelsen av vad som hände?

 • Paul Joseph Watson er en gatekeeper.
  Han rapporterer kun fra et overfladisk ståsted om hva som foregår i USA for tiden.
  Forstår han ikke at det foregår en bevisst psykoogisk krigføring med befolkningen ved icenesatte terrorhandlinger.

  Jeg oppfordrer alle til å sjekke litt hva slags agenda mr. Watson har oppi det hele.
  Det finnes allerede en del hendelser og forbindelser som avslører at denne hendelsen i Dallas er like falsk som mange liknende hendelser den siste tiden.
  Se opp – og ikke tro på det som kommer i vanlig media – og HELLER ikke alternativ media!

  Det finnes en del virkelig uavhengige personer som har forstått mye mer av hva som foregår, denne personen er tilfeldig valgt, men han er en av mange som har et skarpt blikk for hva som foregår.

  https://www.youtube.com/watch?v=vuBgcYWL6sQ

 • De svarta människor som poliserna skjutit utan orsak är ändå offer för en verksamhet som inte har något som helst försvar.Ändå vill inte landets poliskår medge fel i hanteringen. Dessutom ser ju varenda mord av polis som ett önsketänkande väntande på minsta ursäkt ombedd och sträcka sig efter “licence and registration” har i flera år och stor livsspillan “made polisofficers day”… Egentligem vill polisen straffa en svart president de inte kan skjuta med dennes rasbrödetär. Ett ifag skitjobb, riskabelt och lågavlönat som pckså svensk polis ör skapar givetvis missnöje, raseri och besvikelse. Av matchställni gen attxdöma leder polisen det ohyggliga spelet meda BLM anklagade för våld tydligen är lagligare än polisen….De sistnämnda verkar inte kunna tillämpa reglerna.. Att många svarta dras till BLM är väl inte så konstigt. Att Dallasskytten hänvisar till BLM och skjuter poliser är väl inte mer trovärdigt än när terrorister skriker alluh akbar under sina dåd…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *