Terrorattacker mot Väst är resultatet av Västs statsterrorism i världen

publicerad 6 juli 2016
- Torbjörn Sassersson red.
A MQ-9 Reaper. U.S. Air Force photo: Staff Sgt. Brian Ferguson)
A MQ-9 Reaper unmanned aerial vehicle prepares to land after a mission in support of Operation Enduring Freedom in Afghanistan. The Reaper has the ability to carry both precision-guided bombs and air-to-ground missiles. (U.S. Air Force photo/Staff Sgt. Brian Ferguson)

LEDARE. Terrorattacken i Paris den 13 november 2015 går till historien som den grövsta terrorattacken sedan andra världskriget. Händelsen i Paris har fått enorm mediauppmärksamhet, men här finns även en graverande värdering som västliga medier och politiker gör, att människoliv är olika mycket värda. Folken i Mellanöstern och tex Afrika är mindre värda än västerlänningar enligt Västs tänkande.

Text: Torbjörn Sassersson

Under det USA-ledda Irakkrigets första år dödades 500 irakier per dag från april 2003 till juni 2006, skriver The Guardian som bygger uppgiften på en oberoende undersökning av hur många civila irakier som dödats sedan 2003. Uppgifterna varierar mellan 600 000 och över en miljon dödade civila sedan krigsstarten 2003.

NewsVoice Bill WoodsHur man än räknar blir antalet dödade civila – bara i Irak – chockerande och antalet dödade överstiger vida Paris 130 dödsoffer. Utifrån en subjektiv bedömning av mediauppmärksamheten och politikernas intresse tycks därför inte de irakiska människoliven ha samma människovärde som parisarnas. Västerlänningar är helt enkelt mer värda än civila i tex Mellanöstern, enligt Väst.

Vi i Väst saknar förmågan att empatiskt sätta oss in i det astronomiska lidande som Västmakterna skapat och fortfarande skapar för människor i Mellanöstern och Afrika. Vi är psykopatiska.

Under de första åren av Irakkriget visste inte världen hur många som egentligen dog i Irak, eftersom uppgifterna började komma fram från 2006 och framåt efter det USA-ledda krigsutbrottet 2003. Även när uppgifterna presenterats har mediauppmärksamheten varit mycket liten i relation till massdödandets proportioner, som vissa valt att kalla folkmord.

Exporterad statsterrorism göder importerad terrorism

När Västmedierna emotionellt skriver om hur terrorismen måste stävjas utesluts nästan helt det faktum att den terrorism Väst nu möter är konsekvensen av den Västliga statsterrorism som vi, inklusive Sverige, genomfört mot Mellanösterns och Nordafrikas folk. Vad hade vi väntat oss?

Enligt flera vittnen till massakern i nattklubben Bataclan i Paris skrek terroristerna att terrorattacken är den franska presidentens fel och att Hollande inte ska sätta sin fot i Syrien och lägga sig i Syriens angelägenheter, skriver den franska journalisten Guillaume Borel i sin artikel: ”Attentats de Paris: la responsabilité écrasante de l’exécutif français”.

”C’est la faute de Hollande, c’est la faute de votre président, il n’a pas à intervenir en Syrie!” / terrorist

Terrorattacken var i så fall en personlig vendetta mot Hollande och Franrike.

Läs mer: Franska journalister avslöjar koppling mellan Hollandes vapenförsäljning och terrorattacken i Paris

Ska nu konsekvenserna i form av terrordåd mot Väst resultera i ännu mer statsterrorism mot Mellanöstern. Svaret är “ja”, enligt Västs tänkande, ett våldstänkande som får motstånd endast från sociala medborgarmedier och några marginaliserade fredsföreningar.

I Sverige leds den krigsmekaniska opinionsbildningen av policyskribenterna på SvD och DN tillsammans med duktiga kollegor i andra tidningar som nickar medhållande medan de klipper och klistrar från nyhetsbyråernas presstexter.

Om inte rätt slutsatser dras kommer krigen att fortsätta och sprida sig. Om vi som svenskar inte agerar för fred finns risken att bomber snart exploderar i Sverige. Det är den nya verkligheten skapad av Västs krigs- och bankindustrier vilka är de parter som är de enda som tjänar något på krigen. Alla andra parter är förlorare.

Swisha Sassersson 5 krText: Torbjörn Sassersson

Relaterat och referenser

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det är frågan om att söndra och härska, och Ole Dammegård har många gånger kommit på dem med sin journalistik. Problemet är att man letar efter enskilda syndabockar eller organisationer när det rör sej om ett systemfel. Övningar som ska trimma in organisationer används som subjekt för att skapa opinion till förmån för dem som planerat dem. Detta för att uppehålla en illusion av effektivitet som de kan försörja sej på eller för att upprätthålla/skapa behov av styrning. Numera blandas tydligen false flags in med riktiga attentat så det inte ska gå att komma åt orsaken.

 • @Martin Gustavsson “Det som förvånar mig mest är att dessa terrorist-attacker riktar sig mot civilbefolkning…”

  För att belysa vad det hela handlar om:
  Just den typen av propaganda kallas False Flag.

  “In 1788, the head tailor at the Royal Swedish Opera received an order to sew a number of Russian military uniforms. These were then used by the Swedes to stage an attack on Puumala, a Swedish outpost on the Russo-Swedish border, on 27 June 1788. This caused an outrage in Stockholm and impressed the Riksdag of the Estates, the Swedish national assembly, who until then had refused to agree to an offensive war against Russia. The Puumala incident allowed King Gustav III of Sweden, who lacked the constitutional authority to initiate unprovoked hostilities without the Estates’ consent, to launch the Russo-Swedish War (1788–1790).”
  https://en.wikipedia.org/wiki/False_flag

  “The easiest way to carry out a false flag attack is by setting up a military exercise that simulates the very attack you want carried out.”
  – Captain Eric H. May, former U.S. Army military intelligence officer

  “Terrorism” is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.”
  – Adolf Hitler

  och Hitler var en mästare i att driva på det tyska folket med just “rädslan” som verktyg.

 • Det som förvånar mig mest är att dessa terrorist-attacker riktar sig mot civilbefolkning och inte mot de politiker som driver på statsterrorismen och terrorismen. Attacker som träffar orsaken till krigen skulle nämligen, med stor sannolikhet, skapa fred.

  I det invaderade Nordirland förtryckte engelsmännen länge Nordirländarna med stöd av London. Två individer från Nordirland skapade sannolikt freden på eget initiativ genom en attack med en lastbil full med sprängmedel mot Londons ekonomiska centrum. Plötsligt var det inte kul att förtrycka Nordirländarna längre och freden uppstod.

 • “Människan är sällan så kreativ, som när hon tänker på hämnd. Men hämnden kan ta sig olika uttryck”. He he … Bra där Marianne Leonir!

  Rådet som oftast ges är att aldrig gå i konflikt med en psykopat, för man kan aldrig vinna. Det är inte sant. Jag har gjort det åtskilliga gånger (man går nämligen bara in i en konflikt, som man vet att man vinner på förhand …). Inför en konfliktsituation måste man tänka sig konflikten hela vägen ut. Vilket i regel betyder rättsväsendet. Psykopater har en svaghet, och det är deras egen narcissism. Här övervärderar dem alltid sina förmågor. Är dem bra på något, försöker dem framstå som ännu bättre. Som om dem behöver andras bekräftelse, för att tro på förmågor de inte har. Det är som om de behöver andras fantasi, om deras inbillade förmågor, i tron att de då blir till en verklighet. Poängen är att de verkligen tror på att de har förmågor, som de de facto saknar. Det är narcissistens stora svaghet. En fungerande taktik är då att ALLTID få psykopaten att UNDERVÄRDE dig. Fungerar. Jag lovar och svär. En psykopats narcissistiska svaghet bygger på att dem inte vet vilka dem är, eller vilka förmågor de besitter. Se till att du gör dig en god sammanfattning om dessa, så vinner du.

 • Vi människor gör ofta det misstaget att vi tar för givet att andra tänker som vi själva gör. Vilket oftast inte är fallet.
  @Marleen, då jag talar om hämnd så avser jag varken fysisk eller verbal bestraffning, men underskatta inte vredens kraft.
  Människan är sällan så kreativ, som när hon tänker på hämnd. Men hämnden kan ta sig olika uttryck. Det är sant som du skriver att världen styrs av psykopater och dem ska man inte ge energi till. Men att bara passivt vänta på att andra ska agera har jag svårt för. Min filosofi är – utgå från din egen situation och “gräv där du står.” Det viktiga är att man gör något och därmed får en känsla av man tar kontroll över sitt liv.

  Det är så mycket som står på spel nu i dessa dagar och vi måste våga ta till oss den “omöjliga” frågan ;ska människan ska överleva eller kommer vår civilisation att gå under. Det har hänt förr.

 • Även om logiken i det du skriver är ofelbar är det inte bra att erkänna lögnen genom att skriva om den som om den vore sann. Då går du i samma ledband som SVD och DN etc.

  “Parisdåden 2015” var inget annat än en större sambandsövning i vilken Paris SAMU(ambulanspersonal), brandkår, samt flera olika polisstyrkor övade “multi-site” händelser.
  I dessa övningar ingår personer som skall spela inövade roller för att personalen som man tränar skall uppleva en någorlunda verklighetsförankring.

  Video som först var lagd till, men som sedan togs bort från NYTimes artikel “Terror and Confusion”:
  http://www25.zippyshare.com/v/e9xe5UHn/file.html

  Vissa är dock mindre bra skådespelare eller skådespelerskor 😉

  OBS! Detta reportage gjordes alltså av NYTimes UNDER övningen.

  När man med vetskap innan om att detta var en övning blir det kristallklart när man ser dessa klipp.

  “London 7/7” där Peter Power själv avslöjar att de körde övningsscenarion (samma typ av sambandsövningar övningar som i Paris) på exakt samma stationer och plattformar där de otäcka “terroristerna” attackerade. 😉
  https://www.youtube.com/watch?v=JKvkhe3rqtc

  Det finns en anledning till att alla “terrorist-attacker” i väst sker på samma ställen där man just övar för sådana. Nämligen FUD.

 • För några år sedan läste jag en intressant artikel i Sydsvenskan. Den hette ”Vem vill jobba för en psykopat?”

  Författaren skriver att psykopaters destruktiva inflytande uppmärksammas alltmer överallt och ”närmare en tredjedel av samhällets högsta befattningar innehas av personer tillhörande den mörka triaden”, vilka förutom psykopater innefattar också narcissister och Machiavellityper. Dessa människor ”eftersträvar total makt och kontroll över omgivningen som ett självändamål skriver han”. De blir ofta lärarnas favoriter i skolan för studiebegåvningen är det inget fel på. Därmed är de också givna på höga chefsbefattningar överallt i samhället. Han menar också att psykopaten fattar beslut på renodlat rationella grunder och är i avsaknad av medkänsla. En psykopat tolkar med andra ord protester och klagan, gråt och tandagnisslan, från sina offer som att han lyckats bra och att hans misshandel ”utförs eftersträvansvärt effektivt”.

  Läser man på NE kan man förstå att Machiavelli-typen inte är någon sympatisk typ. Machiavelli ”framhöll bl.a. att en furste för att uppnå och hålla sig kvar vid makten ofta tvingas göra sig skyldig till handlingar som i det privata livet skulle betraktas som förkastliga – lögn, mord, svek, skoningslöshet.” Och är det inte det vi ser hos makthavare runtom i världen?

 • Håller fullständigt med Marianne, så varför inte starta en namninsamling här på nätet?!!!!!

 • Tack Torbjörn Sassersson och Newvoice för all den kunskap som jag får ta del av. Tack också till många andra i det här forumet, som bidrar med sina gedigna kunskaper om vad som händer bakom ridån och vad som har hänt. Hela min världsuppfattning har fullständigt vänts upp och ner. Det gör mig rasande att jag har blivit så fullständigt lurad i hela mitt liv.
  Jag “ropar” efter hämnd!
  Jag skulle vilja ha ett nationellt uppror mot i första hand de politiker som vanstyr Sverige. Alla ska
  inkluderas i det upproret, alla oavsett kön och social status. Men hur skulle det gå till?

  Alla kan vi göra något med vår frustration och ilska. Det sämsta vi kan göra är att resignera och tänka att vi är helt maktlösa. Det tär på vår energi och vårt immunförsvar och det leder till sjukdom och ytterligare beroende av den korrupta läkemedelsindustrin.
  I första ledet får de,som besitter en viss makt inom olika områden i samhället, gå.Vi andra,även vi
  30-talister kan bilda en stödgrupp på gräsrotsnivå. Vi kan upplysa dem som ännu inte upptäckt alternativa medier. Vi kan tala med våra vuxna barn och våra vänner.
  Och inte minst göra allt, vad som står i vår makt, för att leva ett hälsosamt liv.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *