NewsVoice ordinarie entresida försvann

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 31 augusti 2016
- Torbjörn Sassersson

404-crestock

Av någon anledning försvann denna förmiddag entresidans layout. Det finns inte ett spår av den “styrsida” som skapar entresidans utseende. Därför har NewsVoice fått ett tillfälligt “bloggutseende” under tiden som den ordinarie layouten återskapas eller återställs från en backup. Loopia där NewsVoice finns (Sveriges största webbhotell) är kontaktat för support.

Torbjörn Sassersson, redaktör

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Tänkte just gratulera till NewsVoice s nya ansikte…..förstår nu att det var ofrivilligt. Snyggt i alla fall tycker jag !!!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *