Individer inom amerikanska TIC försöker göra en kupp mot Hillary Clinton

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 2 november 2016
- Torbjörn Sassersson red.
Steve Pieczenik, own work

Torbjörn Sassersson 15 juni 2016 - Foto: Anna Böhlmark
Torbjörn Sassersson 15 juni 2016 – Foto: Anna Böhlmark

Individer från den amerikanska underrättelsetjänsten, The Intelligence Community (TIC) försöker genomföra en mjuk kupp mot Hillary Clinton, säger Steve Pieczenik som arbetat många år för TIC. Motiveringen är att de är trötta på Clintons korruption och maktövertaganden sedan många år i USA.

Steve Pieczenik säger att Bill och Hillary Clinton sedan lång tid försökt och lyckats ta maktpositioner i USA genom korruption och “coaptation”. Man har trängt in och påverkat Vita Huset, domarkåren, CIA och FBI genom vänskapskorruption (cronyism).

Som en motåtgärd mot denna korruption har individer inom TIC informellt träffats för att iscensätta en motkupp mot Clintons med hjälp av Julian Assange och WikiLeaks.

“Vi har inga vapen” och “Vi har inte intentionen att döda eller skada någon”, säger Pieczenik, “Vi kommer att stoppa Clintons från att ta makten, som de inte förtjänar”.

James Comey - Wikimedia
James Comey – Wikimedia

Så här långt har denna kupp resulterat i att FBI:s högsta chef James Comey öppnat upp en utredning om Hillary Clintons emails och politikern Anthony Wieners privatliv. Pieczenik säger att det viktigaste med att öppna dessa utredningar var att visa för administrationen att “vi har era nummer”.

“Vi har inte bara era nummer. Vi kommer att stoppa er från att göra Hillary Clinton till president i USA”, säger Pieczenik i videon.

Pieczenik förklarar bakgrunden till denna mjuka kupp:

“Det var det modiga männen och kvinnorna som var i FBI, CIA, director of intelligence, militära underrättelsetjänsten, och män och kvinnor i 15 andra underrättelseorganisationer som var mycket trötta på att se korruptionen i Vita Huset och justitiedepartementet och TIC och vi beslöt att vi var tvungna att göra något för att rädda republiken så vi initierade en motkupp genom Julian Assange som har varit mycket modig och imponerande i sin kapacitet att få ut alla nödvändiga emails som vi gav till honom med avsikten att underminera Hillary och Bill Clinton.” – Steve Pieczenik

Text och översättning: Torbjörn Sassersson

Dr Steve Pieczenik (1943-) är en amerikansk psykiatriker, fd tjänsteman vid USA:s utrikesdepartement och mycket erfaren kris-manager och gisslansförhandlare. Han har arbetat 20 år med att lösa internationella kriser för fem amerikanska administrationer.

Steve Pieczenik was Deputy Assistant Secretary of State under Henry Kissinger, Cyrus Vance and James Baker. His expertise includes foreign policy, international crisis management and psychological warfare. He served the presidential administrations of Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan and George H.W. Bush in the capacity of deputy assistant secretary. – Wikipedia

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • The Clinton Pedophilia Connection

  Fox News: Flight logs show Bill Clinton flew on sex
  offender’s jet much more than previously known
  May 13,
  2016

  “Bill Clinton Š associated with a man like Jeffrey Epstein, who everyone in New York, certainly within his inner circles, knew was a pedophile,” said Conchita Sarnoff, of the Washington, D.C. based non-profit Alliance to Rescue Victims of Trafficking, and author of a book on the Epstein case called “TrafficKing.” “Why would a former president associate with a man like that?”

  “Epstein, who counts among his pals royal figures, heads of state, celebrities and fellow billionaires, spent 13 months in prison and home detention for solicitation and procurement of minors for prostitution. He allegedly had a team of traffickers who procured girls as young as 12 to service his friends on “Orgy Island,” an estate on Epstein’s 72-acre island, called Little St. James, in the U.S. Virgin Islands.”

  “Virginia Roberts, 32, who claims she was pimped out by Epstein at age 15, has previously claimed she saw Clinton at Epstein¹s getaway in 2002, but logs do not show Clinton aboard any flights to St. Thomas, the nearest airport capable of accommodating Epstein’s plane. They do show Clinton flying aboard Epstein¹s plane to such destinations as Hong Kong, Japan, Singapore, China, Brunei, London, New York, the Azores, Belgium, Norway, Russia and Africa.”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *