Donald Trump blir USA:s nästa president- Är du gjord av rätta virket?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 november 2016
- NewsVoice redaktion
Donald Trump - Foto: Gage Skidmore - Wikimedia
Donald Trump - Foto: Skidmore,   Wikimedia
Bild: Donald Trump – Foto: Skidmore, Wikimedia
USA-valet 2016 - Resultat - Grafik: AP
USA-valet 2016 – Resultat – Grafik: AP

NOTERAT. Donald Trump lovar i sitt vinnartal att han ska arbeta för det amerikanska folket. Alla människor i USA ska ha möjligheten att nå sin fulla potential. Vi ska fixa USA:s infrastruktur, säger Trump. Vi ska ta hand om våra veteraner. Trump lovar att USA ska bli ett starkt land som ska ha bra relationer med andra nationer. “We will deal fairly with everyone”. Vi ska ha partnerskap med andra länder, inte utöva fientlighet.

RT:s studioankare ställer en rad frågor som är oerhört viktiga. Hur kommer Trump hantera Syrien och Mellanöstern, Nordkorea, NATO i Europa, Obamas drönarkrigföring, inrikespolitiken och en lång rad andra problem och situationer.

NewsVoice återkommer med fler reflektioner om vad Trump har att göra, utmaningarna och riskerna.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Donald Trump