Donald Trump blir USA:s nästa president- Är du gjord av rätta virket?

publicerad 9 november 2016
- av NewsVoice
Donald Trump - Foto: Gage Skidmore - Wikimedia
Donald Trump - Foto: Skidmore,   Wikimedia
Bild: Donald Trump – Foto: Skidmore, Wikimedia
USA-valet 2016 - Resultat - Grafik: AP
USA-valet 2016 – Resultat – Grafik: AP

NOTERAT. Donald Trump lovar i sitt vinnartal att han ska arbeta för det amerikanska folket. Alla människor i USA ska ha möjligheten att nå sin fulla potential. Vi ska fixa USA:s infrastruktur, säger Trump. Vi ska ta hand om våra veteraner. Trump lovar att USA ska bli ett starkt land som ska ha bra relationer med andra nationer. “We will deal fairly with everyone”. Vi ska ha partnerskap med andra länder, inte utöva fientlighet.

RT:s studioankare ställer en rad frågor som är oerhört viktiga. Hur kommer Trump hantera Syrien och Mellanöstern, Nordkorea, NATO i Europa, Obamas drönarkrigföring, inrikespolitiken och en lång rad andra problem och situationer.

NewsVoice återkommer med fler reflektioner om vad Trump har att göra, utmaningarna och riskerna.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Donald Trump
  • Ett glädjande besked, men kommer trump kunna genomföra det han förutsatt? Märkligt att lyssna till P1:s kommentarer som fullständigt spyr ut galla över Trump. Det märks tydligt att alla globalister är i chock i Sverige nu. De undrat väl vad straff eller beslut som väntar dem. Vad kommer att hända med den svenska opinionen nu? Kommer politikerna anpassa sig och kommer vi att acceptera det i så fall? Vad kommer svenska folket att kräva kommande politiker?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *