Johan Hakelius: Vissa bölar kollektivt för att Hillary förlorade valet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 november 2016
- NewsVoice redaktion
Johan Hakelius
Johan Hakelius
Johan Hakelius – Foto: Niklas Palmklint, Wikimedia Commons

Johan Hakelius på Expressen har skrivit en jäkligt rolig krönika om hur amerikaner gruppbölar för att Hillary Clinton förlorade valet eller omvänt för att Trump vann. Hakelius skriver att amerikanska studenter bölar mest och att det tas på stort allvar. Det finns till och med en oro för att kränka de som har stora behov av att böla offentligt.

Johan Hakelius ger Dagens Nyheter en känga, och det är ju alltid kul att ge.

Han skriver:

“Så vitt jag vet har den organiserade kollektivgråten inte fått fäste här i Sverige, ens på DN. Där nöjer de sig med ord som “apokalyps”, “katastrof” och “skred”. Det, och att utbyta historier om hur deras traumatiserade barn behöver tröst.”

Läs hela Hakelius krönika på Expressen och kom sedan tillbaka till NewsVoice och kommentera de politiskt korrektas oerhörda bölbehov.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: bölaTrump