Meddelande från Trump om vad han vill genomföra för USA

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 november 2016
- NewsVoice redaktion
Donald Trump - Foto: Donaldjtrump.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Trump
  • Trumps vision Make Amerika Great Again fortsätter att leda det praktiska arbetet som nu sker. En national demokratisk politik som skall värna nationen och folket mot den Globala marxistiska diktaturen som värnar multinationella banker och storföretag. Intressant att se hur politik och ekonomi utvecklas. Sverige verkar helt borta med ett etablissemang som motarbetar både Putin och Trump när samarbete är bästa vägen.

  • Trumpadministrationen, fantastiska och intelligenta människor enligt Trump själv, bygger upp sitt ‘varumärke’ med slagorden “putting America first” och “Make America great again”. Inom välkända sektorer som energi, fordon och medicin skall USA åter bli ledande, det ger arbete och välstånd åt amerikanska arbetare/medelklass.
    Handelsavtalet med Asien kommer att rivas, Trumpadministrationen har redan varit i kontakt med Kinas ledning. De har säkert redan kommit överens om en plan för att båda parter skall framstå i all sin nationella glans.
    Energiproduktionen i USA skall reformeras, ta mindre hänsyn till miljöaspekter.
    Vid varje ny lag/förordning som antas skall två gamla tas bort.
    Trumpadministrationen har beställt en enkel försvarsplan av militären för att skydda amerikansk infrastruktur.
    Viseringsreglerna skall ses över så att amerikanska arbetare inte förlorar sina jobb till invandrare.
    Lobbyisterna får en känga, chefer i näringslivet får vänta fem år innan de kan börja lobba och ingen får lobba för främmande makt.
    Till slut kommer refrängen “Make America great again” med tillägget “for everyone”, lite övertydligt men det är ett av Trumpadministrationens signum.
    Med Trump som varumärke, några enkla slogans och ett löfte om medelklassens revansch så väntar alla på att Trump-land skall öppna portarna och släppa in den nyskapade, om än något konservativa, medelklassen i lyckolandet. Det hela är en stor välregisserad lansering av den nya administrationen, det kommer att gå bra, det blir många storslagna överraskningar under Trumpadministrationen första hundra dagar vid makten. Inga överraskningar, allt går som på räls.
    Börsen stiger och Rysslandfonderna kliver framåt, det går bra i Asien och Sydamerika visar tecken på en uppgång. Finns det smolk i bägaren, EUs politiker är skakade så här kan en kris vara under uppsegling. Trumpadministrationen kan välja ut ett litet exportberoende europeisk land för att statuera exempel och visa sin nationalistiska vilja att säkra amerikanska arbetstillfällen. Mitt förslag till läsaren är att sakta flytta sina fonderade pengar från Europa och Sverige till Asien, Ryssland, USA och glöm inte tillväxtmarknaderna. Följ noga utvecklingen!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *