Öppet brev till statsministern – “De enda du har, är en svans med ja-sägare runt om dig.”

publicerad 7 november 2016
- av NewsVoice
Stefan Löfven - Foto: Kristian Pohl

Följande öppna brev skrivet av Lasse Wikman representerar många svenskar - som rätt eller fel ute - börjat tänka i nya banor kring samhället, makten och politiken samt Sveriges roll på ett större schackbräde. Wikman skickar detta brev till Stefan Löfven vilken dag som helst och NewsVoice läsare får denna förhandsvisning.

Stefan Löfven - Foto: Kristian Pohl
Bild: Stefan Löfven - Foto: Kristian Pohl, Regeringskansliet - Wikimedia

Stefan Löfven

Stefan, jag vet inte hur jag ska säga allt det jag har inom mig, när jag tänker på dig. Tyvärr finns det ingen förståelse eller sympati för dig och ditt handlande . Här finns bara frusen mark och frostig is.

Har du förstått hur illa du sköter landet Sverige? Har du förstått hur du säljer ut det land som tagit hand om dig och oss övriga svenskar? Med beklagande måste jag säga, att du är en särdeles dålig statsman. Ja, en av den sämsta, om inte den sämste Statsminister Sverige haft – alla tider. Du lyckas inte synkronisera ditt enorma behov av uppskattning, genom folket. Folket har du för länge sedan retat upp, att det nu är mer än knutna nävar i byxfickan.

Istället för att värna landets innevånare och få deras uppskattning, som i mitt tycke måste vara det bästa man kan få, beter du dig som en nyrik uppkomling. Du köper en klocka, eller så har du fått den, som enligt uppgift kostar c:a 240.000:-. Hur tänker du där? Det är inte klokt, du förser dig hellre med döda ting, saker som dina kompisar i Illuminati/Bildergberggruppen och NWO [New World Order], tycker att du ska, istället för att erövra folkets kärlek.

I Sverige har vi kämpat och hjälpt varandra. T o m du fick hjälp av det svenska samhället, då din mamma inte kunde ta hand om dig. I Ådalen fick du den kärlek du behövde. Mat och hela kläder fanns även för dig och skolan var också till för dig. Dina ”föräldrar” tog hand om dig och visade på ett fantastiskt sätt, hur man behandlar sina medmänniskor, hur man på ett enkelt sätt visar kärlek, visar medmänsklighet.

All denna ömhet, all kärlek och all tillgivenhet, verkar ha gått dig förbi. Du agerar som om du vore den ende som hade svar på allt. Istället för att erkänna att du inte vet och kan allt. Att bli en respekterad människa, är att visa alla sina sidor. Även de svaga. Att få respekt förtjänar man. Det tigger man inte om.

Din skolgång avslöjar att du hade många tankar och idéer inför livet. Det fanns inga beröringspunkter mellan de utbildningar du genomgick. Nioårig grundskola, som sedan fortsatte med en 2-årig ekonomisk gymnasieutbildning. Därefter svetsarutbildning. Som kronan på verket läste du på Socialhögskolan i Umeå, som du hoppade av efter 1,5 år. Intresset för politik och fackliga frågor, kom under gymnasietiden. Ett intresse som fördjupades när arbetet tog över efter studietiden. Första jobbet fick du på Posten i Sollefteå.

Tre år senare var det dags att flytta till Sågverket i Domsjö. Samma år som du kommer till Domsjö, flyttar du vidare till Hägglunds i Örnsköldsvik. Här på Hägglunds började din fackliga karriär ta fart. Anledningen var enligt dig, att det saknades stolar i fikarummet. Arbetarna fick sitta på verktygslådorna. Så långt var ditt liv som vilken ung människas liv.

Din fotbollstränare såg en person som skulle bli något. Enligt honom var du inte som alla andra. Jag tror att du redan då ville bevisa något på grund av din saknad efter din biologiska familj. Det är nog vad din tränare också såg. En grabb som till varje pris, villa vara till lags och bli bekräftad. För kontakten med ditt ursprung bestod av kort och någon present till födelsedagen och julen. Beklagansvärt nog, fick du heller inte träffa din biologiska mamma förrän vid 20-års åldern.

Den politiska karriären gick framåt. Din vän sedan mer än 30 år, Roger Frisk, beskriver dig som en omtyckt facklig företrädare och lokalpolitiker i Ö-viksregionen. En rättvis ledare som aldrig varit någon översittare och som värderar alla människor lika. I Örnsköldsvik hade man sedan länge haft önskemål om att du skulle bli nästa partiledare, efter Håkan Juholt. Men som en trogen Socialdemokrat, har du aldrig uttryckt önskemål om att få ta rodret i partiet. Alla är ense om att du kan göra ett mycket bättre jobb, än vad Håkan Juholt gjort. Man säger att du är en sansad person och några lik i garderoben har du definitivt inte.

Allt detta låter bra och inte på något sätt klandervärt. Men trots det ser jag en osäker ung man som söker bekräftelse från människor du har i närheten och framförallt de nya möten du gör genom politiken.

Nu har du gått till toppen av vad en Socialdemokrat kan bli. Partiledare och Statsminister.

Om vi ska titta en liten stund på vad Socialdemokrati står för så kan vi läsa följande:

"Grundläggande begrepp för alla socialdemokrater är jämlikhet, demokrati, solidaritet, internationalism och folkstyre som centrala värden. Ett centralt mål är att skapa ett samhälle som ger alla människor likvärdiga möjligheter. Socialdemokrater menar att de stora skillnader i inkomster, förmögenheter och makt som finns mellan människor utgör ett hinder för att varje individ ska nå sin potential. Ett av de viktigaste målen är därför att inkomsterna ska fördelas jämnare." - Wikipedia.

Tycker du nu att du agerar efter Socialdemokratins värdegrunder? Jag vill säga nej på en gång. Tyvärr har du i din strävan på att visa dig duglig, valt att acceptera en agenda som är väsenskilt från Socialdemokratins grunder, bara för att du så rysligt gärna vill bli sedd och få bekräftelse. Ditt val är att representera jordklotets värstas ideologi – NWO – En ny världsordning. Här har du fått bekräftelse och här blir du sedd. Du blir förförd av President Obamas besök i Stockholm.

Likaså blir du djupt smickrad över Vicepresident Joe Bidens besök i ditt kansli. Du verkar känna segerns sötma. Äntligen! Men dessa två amerikaner är ändå inte den högste av dem alla. Det är George Soros, en man som tycker, att han ska vara jordklotets diktator. Det har han och hans kompisar i Illuminati sagt. Nu har du kommit så långt, att den makt du tycker att du har, förblindar dig.

Du ser inte att du bara är en lydig hand under Soros och hans gelikar. Dessutom förstår du inte varför vi svenskar protesterar mot alla dina förslag och genomförande av hårt kritiserade avtal. Du har hamnat fullständigt snett i tillvaron, men du varken ser eller hör.

Som svensk representant och som Statsminister har du gjort flera klavertramp. Jag kan tänka mig att, du rodnar vid tanken, på hur du skötte ditt uppdrag på ett officiellt besök i Indien. Du håller ett tal under ett event med titel ”Make in India”. Men det gick inte helt smärtfritt för när du talar så säger du:

"All eyes are now on China…oh sorry...India".

Din första presskonferens som värd för ett internationellt möte. Där kommer du inte ihåg vad Estlands utrikeshandelsminister heter. En mycket pinsam historia. Efter en teaterviskning av presschef Odd Guteland, kunde du fortsätta och slutföra denna presentation.

När den svenska pressen hånar dig, så vänder du dig till den engelska tabloidpressen. Där beklagar du att svenskarna inte tycker om dig.

Men mer ska komma….

Till USA for du med frugan och övriga nordiska statsledare. Mitt under ett samkväm skojar du och dina nordiska kollegor friskt om alkohol med USAs utrikesminister John Kerry. Du kunde inte hålla dig och inför ett antal pressfolk sade du – Vi är inte fulla än- . Vidare sade du:

"Tack så mycket mister Kennedy, Kerry förlåt, mister Kerry".

Att uttrycka sig på detta sätt, är minst sagt genant.

Du hann också med att besöka bröderna Kennedys gravar. Du säger att detta berörde dig djupt, för dessa båda Kennedys stod för hopp som försvann. Du säger dig fortfarande vara inspirerad av John F Kennedys tal och hans gärning. Men hur kan du då beblanda dig med personer, som i deras gärningar förfasades och förfasar sig över President Kennedys humanistiska syn på människorna?

Vad du säger under tal eller vid cermonier, är slarvigt och illa formulerat, t o m felformulerat. Det ger ett dåligt intryck av Sverige utomlands och skapar pinsamheter, som vi svenskar får leva med, men som det inte tycks bekymra dig.

Inför nästkommande val har du redan uttalat dig. Ingen ska få ta din plats som Statsminister. Man kan säga saker på olika sätt, men du väljer översittarens och det arroganta sättet.

Att som Statsminister förvalta och vidareutveckla ett land kräver fingertoppskänsla. Lika många åsikter som innevånare kan man säga, förekommer i Sverige. Det betyder 10 miljoner åsikter, men också 10 miljoner idéer. Att ha den tanken i sinnet, skulle göra vem som helst ödmjuk. Några ledare i världen har levt efter den devisen. Tjäna folket på folkets villkor. Kärlek och en enorm vilja att göra sitt yttersta för landet, har utvecklats. Ett arbete som alla gör tillsammans.

För att förverkliga dessa goda ideal, måste information på enklast sätt ut till innevånarna. Då kan också förståelse och acceptans av de förslag som föreligger, uttalas. Dessutom kan gångbara idéer från innevånarna appliceras, vilket gör utvecklingen folkförankrad.

Gå man i motsatt riktning, som Alliansregeringen gjorde och din regering gör, där ni inte informerar allmänheten om vilka förslag ni har på gång att genomföra, då är regeringen och landet illa ute. Ni berättar inte vad dessa förslag betyder för landet och dess människor. Ni smyger och bortser från sanningen.

Ni beslutar i Riksdagen, utan att berätta och föra en saklig informationskampanj för oss medborgare. Ni behandlar oss svenskar, som om bara vi alla vore borta, så skulle det vara så mycket bättre. Nu bor vi också här. Vi har rätt enligt lag att få veta vad som ska beslutas om. Ni kan inte undanhålla oss från era tänkta åtgärder. Ni undanhåller oss redan och vi som land har hamnat i ett mycket prekärt läge. Vi går från absolut demokrati till demokratur. Sverige ligger nu på ett mycket sluttande plan.

Många i Sverige har förstått, att den nya världsordningen ska gälla. Ni har inte uttalat det, men ni agerar utifrån de amerikanska och några av de europeiska oligarkernas önskemål. Utan någon som helst information genomförs hela paketet. Anslutning till värdlandsavtalet – egentligen en Natoanslutning. Ni befäster det som vi svenskar inte vill, nämligen att den amerikanska armén nu har rätt att vara i vårt land och operera härifrån. Ni har gjort Sverige till ett land som möjligt hamnar i krig. Fullständigt vanvett.

Varför tar du Stefan inte initiativ till en dialog mellan Ryssland och USA och ser till att freden blir verklighet i Mellanöstern och att inget tredje världskrig bryter ut? Vem av oss, tror du, vill ut och kriga för att ett antal stenrika människor ska få bli än rikare? Om du inte kan acceptera Vladimir Putin, så för Guds skull, gör upp i en brottningsmatch med honom. Blanda inte in oss i dina privata vaneföreställningar.

Du har sett till att de människoföraktande avtalen CETA och TTIP röstats igenom i vår Riksdag. Ni har mot bättre vetande, börjat att godta fler GMO-odlingar. Jordbruksverket genom din lantbruksminister lägger ner ekologiska naturskolor och ni låter GMO krypa längre och längre in i människors vardag och mat.

Ni har gått med på att USA får spraya chemical trails över hela Sverige. Aluminium, Barium etc faller ner på oskyldiga människor och skapar hälsoproblem. Allt för den amerikanska krigsmakten. Ni säger inte

nej till vansinnet HAARP. Ej heller till trådlös strålning, trots varningar från flera länder. Stora risker att fler och fler barn utvecklar cancer.

Alla dessa problemskapande åtgärder ni sett till att införa, är bara en bekräftelse på att du och din regering går NWO tillmötes.

Ni missköter de statliga verken och myndigheterna. Polisen går snart på knäna. Livsmedelsverket ger fel kostråd. Läkemedelsverket bedriver häxjakt på alternativa läkemedel för att tillgodose läkemedelsindustrins jakt på pengar. Dessutom anlitar ni i regeringen en person som är jäv, när det gäller bedömningen av alternativa behandlingsformer och mediciner.

Dan Larhammar är en springpojke åt läkemedelsindustrin och det vet du. Det är bara att åka till Tyskland eller Schweiz, för att se och höra hur en välskött alternativ vård fungerar. Om vi tittar på Försäkringskassan, så kan man fundera om man ska skratta eller gråta. Det är en skandal hur människor blir behandlade. Det är väl inte meningen att sjuka personer ska behöva gå till kamp, för att få den rättmätliga ersättning de har rätt till, när de har det svårt nog med livet och hälsan? Vården, skolan och omsorgen går kräftgång. Det är en gigantisk skandal.

Ni skulle kunna vända den ekonomiska trenden vi i Sverige och många andra länder lider av, genom att enbart tillåta Riksbanken ge ut pengar. Då skulle vi få in pengar till vårt land, som skapar välstånd och lycka. Men du väljer att mata dina chefer – NWO. Genom att Rothschild har fingrarna med i den svenska penningakarusellen och du och Magdalena Andersson bara står vid sidan och tittar på, så brakar systemet snart ihop.

Än så länge får vi säga vad vi vill i vårt land. Men det är väl bara en tidsfråga, innan du inför total censur. För vad jag och många med mig ser, är att du är på mycket god väg att förvandla Sverige från ett demokratiskt mönsterland, till en mer sluten diktatur.

Tyvärr Stefan. Du har ingen av Sveriges innevånare med dig. De enda du har, är en svans med ja-sägare runt om dig. Allt detta verkar du göra, för att du aldrig har blivit riktigt accepterad och bekräftad. Det är så typiskt, då tar man ut sin besvikelse på andra.

Lasse Wikman