Öppet brev till statsministern – “De enda du har, är en svans med ja-sägare runt om dig.”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 november 2016
- NewsVoice redaktion
Stefan Löfven - Foto: Kristian Pohl

Följande öppna brev skrivet av Lasse Wikman representerar många svenskar – som rätt eller fel ute – börjat tänka i nya banor kring samhället, makten och politiken samt Sveriges roll på ett större schackbräde. Wikman skickar detta brev till Stefan Löfven vilken dag som helst och NewsVoice läsare får denna förhandsvisning.

Stefan Löfven - Foto: Kristian Pohl
Bild: Stefan Löfven – Foto: Kristian Pohl, Regeringskansliet – Wikimedia

Stefan Löfven

Stefan, jag vet inte hur jag ska säga allt det jag har inom mig, när jag tänker på dig. Tyvärr finns det ingen förståelse eller sympati för dig och ditt handlande . Här finns bara frusen mark och frostig is.

Har du förstått hur illa du sköter landet Sverige? Har du förstått hur du säljer ut det land som tagit hand om dig och oss övriga svenskar? Med beklagande måste jag säga, att du är en särdeles dålig statsman. Ja, en av den sämsta, om inte den sämste Statsminister Sverige haft – alla tider. Du lyckas inte synkronisera ditt enorma behov av uppskattning, genom folket. Folket har du för länge sedan retat upp, att det nu är mer än knutna nävar i byxfickan.

Istället för att värna landets innevånare och få deras uppskattning, som i mitt tycke måste vara det bästa man kan få, beter du dig som en nyrik uppkomling. Du köper en klocka, eller så har du fått den, som enligt uppgift kostar c:a 240.000:-. Hur tänker du där? Det är inte klokt, du förser dig hellre med döda ting, saker som dina kompisar i Illuminati/Bildergberggruppen och NWO [New World Order], tycker att du ska, istället för att erövra folkets kärlek.

I Sverige har vi kämpat och hjälpt varandra. T o m du fick hjälp av det svenska samhället, då din mamma inte kunde ta hand om dig. I Ådalen fick du den kärlek du behövde. Mat och hela kläder fanns även för dig och skolan var också till för dig. Dina ”föräldrar” tog hand om dig och visade på ett fantastiskt sätt, hur man behandlar sina medmänniskor, hur man på ett enkelt sätt visar kärlek, visar medmänsklighet.

All denna ömhet, all kärlek och all tillgivenhet, verkar ha gått dig förbi. Du agerar som om du vore den ende som hade svar på allt. Istället för att erkänna att du inte vet och kan allt. Att bli en respekterad människa, är att visa alla sina sidor. Även de svaga. Att få respekt förtjänar man. Det tigger man inte om.

Din skolgång avslöjar att du hade många tankar och idéer inför livet. Det fanns inga beröringspunkter mellan de utbildningar du genomgick. Nioårig grundskola, som sedan fortsatte med en 2-årig ekonomisk gymnasieutbildning. Därefter svetsarutbildning. Som kronan på verket läste du på Socialhögskolan i Umeå, som du hoppade av efter 1,5 år. Intresset för politik och fackliga frågor, kom under gymnasietiden. Ett intresse som fördjupades när arbetet tog över efter studietiden. Första jobbet fick du på Posten i Sollefteå.

Tre år senare var det dags att flytta till Sågverket i Domsjö. Samma år som du kommer till Domsjö, flyttar du vidare till Hägglunds i Örnsköldsvik. Här på Hägglunds började din fackliga karriär ta fart. Anledningen var enligt dig, att det saknades stolar i fikarummet. Arbetarna fick sitta på verktygslådorna. Så långt var ditt liv som vilken ung människas liv.

Din fotbollstränare såg en person som skulle bli något. Enligt honom var du inte som alla andra. Jag tror att du redan då ville bevisa något på grund av din saknad efter din biologiska familj. Det är nog vad din tränare också såg. En grabb som till varje pris, villa vara till lags och bli bekräftad. För kontakten med ditt ursprung bestod av kort och någon present till födelsedagen och julen. Beklagansvärt nog, fick du heller inte träffa din biologiska mamma förrän vid 20-års åldern.

Den politiska karriären gick framåt. Din vän sedan mer än 30 år, Roger Frisk, beskriver dig som en omtyckt facklig företrädare och lokalpolitiker i Ö-viksregionen. En rättvis ledare som aldrig varit någon översittare och som värderar alla människor lika. I Örnsköldsvik hade man sedan länge haft önskemål om att du skulle bli nästa partiledare, efter Håkan Juholt. Men som en trogen Socialdemokrat, har du aldrig uttryckt önskemål om att få ta rodret i partiet. Alla är ense om att du kan göra ett mycket bättre jobb, än vad Håkan Juholt gjort. Man säger att du är en sansad person och några lik i garderoben har du definitivt inte.

Allt detta låter bra och inte på något sätt klandervärt. Men trots det ser jag en osäker ung man som söker bekräftelse från människor du har i närheten och framförallt de nya möten du gör genom politiken.

Nu har du gått till toppen av vad en Socialdemokrat kan bli. Partiledare och Statsminister.

Om vi ska titta en liten stund på vad Socialdemokrati står för så kan vi läsa följande:

“Grundläggande begrepp för alla socialdemokrater är jämlikhet, demokrati, solidaritet, internationalism och folkstyre som centrala värden. Ett centralt mål är att skapa ett samhälle som ger alla människor likvärdiga möjligheter. Socialdemokrater menar att de stora skillnader i inkomster, förmögenheter och makt som finns mellan människor utgör ett hinder för att varje individ ska nå sin potential. Ett av de viktigaste målen är därför att inkomsterna ska fördelas jämnare.” – Wikipedia.

Tycker du nu att du agerar efter Socialdemokratins värdegrunder? Jag vill säga nej på en gång. Tyvärr har du i din strävan på att visa dig duglig, valt att acceptera en agenda som är väsenskilt från Socialdemokratins grunder, bara för att du så rysligt gärna vill bli sedd och få bekräftelse. Ditt val är att representera jordklotets värstas ideologi – NWO – En ny världsordning. Här har du fått bekräftelse och här blir du sedd. Du blir förförd av President Obamas besök i Stockholm.

Likaså blir du djupt smickrad över Vicepresident Joe Bidens besök i ditt kansli. Du verkar känna segerns sötma. Äntligen! Men dessa två amerikaner är ändå inte den högste av dem alla. Det är George Soros, en man som tycker, att han ska vara jordklotets diktator. Det har han och hans kompisar i Illuminati sagt. Nu har du kommit så långt, att den makt du tycker att du har, förblindar dig.

Du ser inte att du bara är en lydig hand under Soros och hans gelikar. Dessutom förstår du inte varför vi svenskar protesterar mot alla dina förslag och genomförande av hårt kritiserade avtal. Du har hamnat fullständigt snett i tillvaron, men du varken ser eller hör.

Som svensk representant och som Statsminister har du gjort flera klavertramp. Jag kan tänka mig att, du rodnar vid tanken, på hur du skötte ditt uppdrag på ett officiellt besök i Indien. Du håller ett tal under ett event med titel ”Make in India”. Men det gick inte helt smärtfritt för när du talar så säger du:

“All eyes are now on China…oh sorry…India”.

Din första presskonferens som värd för ett internationellt möte. Där kommer du inte ihåg vad Estlands utrikeshandelsminister heter. En mycket pinsam historia. Efter en teaterviskning av presschef Odd Guteland, kunde du fortsätta och slutföra denna presentation.

När den svenska pressen hånar dig, så vänder du dig till den engelska tabloidpressen. Där beklagar du att svenskarna inte tycker om dig.

Men mer ska komma….

Till USA for du med frugan och övriga nordiska statsledare. Mitt under ett samkväm skojar du och dina nordiska kollegor friskt om alkohol med USAs utrikesminister John Kerry. Du kunde inte hålla dig och inför ett antal pressfolk sade du – Vi är inte fulla än- . Vidare sade du:

“Tack så mycket mister Kennedy, Kerry förlåt, mister Kerry”.

Att uttrycka sig på detta sätt, är minst sagt genant.

Du hann också med att besöka bröderna Kennedys gravar. Du säger att detta berörde dig djupt, för dessa båda Kennedys stod för hopp som försvann. Du säger dig fortfarande vara inspirerad av John F Kennedys tal och hans gärning. Men hur kan du då beblanda dig med personer, som i deras gärningar förfasades och förfasar sig över President Kennedys humanistiska syn på människorna?

Vad du säger under tal eller vid cermonier, är slarvigt och illa formulerat, t o m felformulerat. Det ger ett dåligt intryck av Sverige utomlands och skapar pinsamheter, som vi svenskar får leva med, men som det inte tycks bekymra dig.

Inför nästkommande val har du redan uttalat dig. Ingen ska få ta din plats som Statsminister. Man kan säga saker på olika sätt, men du väljer översittarens och det arroganta sättet.

Att som Statsminister förvalta och vidareutveckla ett land kräver fingertoppskänsla. Lika många åsikter som innevånare kan man säga, förekommer i Sverige. Det betyder 10 miljoner åsikter, men också 10 miljoner idéer. Att ha den tanken i sinnet, skulle göra vem som helst ödmjuk. Några ledare i världen har levt efter den devisen. Tjäna folket på folkets villkor. Kärlek och en enorm vilja att göra sitt yttersta för landet, har utvecklats. Ett arbete som alla gör tillsammans.

För att förverkliga dessa goda ideal, måste information på enklast sätt ut till innevånarna. Då kan också förståelse och acceptans av de förslag som föreligger, uttalas. Dessutom kan gångbara idéer från innevånarna appliceras, vilket gör utvecklingen folkförankrad.

Gå man i motsatt riktning, som Alliansregeringen gjorde och din regering gör, där ni inte informerar allmänheten om vilka förslag ni har på gång att genomföra, då är regeringen och landet illa ute. Ni berättar inte vad dessa förslag betyder för landet och dess människor. Ni smyger och bortser från sanningen.

Ni beslutar i Riksdagen, utan att berätta och föra en saklig informationskampanj för oss medborgare. Ni behandlar oss svenskar, som om bara vi alla vore borta, så skulle det vara så mycket bättre. Nu bor vi också här. Vi har rätt enligt lag att få veta vad som ska beslutas om. Ni kan inte undanhålla oss från era tänkta åtgärder. Ni undanhåller oss redan och vi som land har hamnat i ett mycket prekärt läge. Vi går från absolut demokrati till demokratur. Sverige ligger nu på ett mycket sluttande plan.

Många i Sverige har förstått, att den nya världsordningen ska gälla. Ni har inte uttalat det, men ni agerar utifrån de amerikanska och några av de europeiska oligarkernas önskemål. Utan någon som helst information genomförs hela paketet. Anslutning till värdlandsavtalet – egentligen en Natoanslutning. Ni befäster det som vi svenskar inte vill, nämligen att den amerikanska armén nu har rätt att vara i vårt land och operera härifrån. Ni har gjort Sverige till ett land som möjligt hamnar i krig. Fullständigt vanvett.

Varför tar du Stefan inte initiativ till en dialog mellan Ryssland och USA och ser till att freden blir verklighet i Mellanöstern och att inget tredje världskrig bryter ut? Vem av oss, tror du, vill ut och kriga för att ett antal stenrika människor ska få bli än rikare? Om du inte kan acceptera Vladimir Putin, så för Guds skull, gör upp i en brottningsmatch med honom. Blanda inte in oss i dina privata vaneföreställningar.

Du har sett till att de människoföraktande avtalen CETA och TTIP röstats igenom i vår Riksdag. Ni har mot bättre vetande, börjat att godta fler GMO-odlingar. Jordbruksverket genom din lantbruksminister lägger ner ekologiska naturskolor och ni låter GMO krypa längre och längre in i människors vardag och mat.

Ni har gått med på att USA får spraya chemical trails över hela Sverige. Aluminium, Barium etc faller ner på oskyldiga människor och skapar hälsoproblem. Allt för den amerikanska krigsmakten. Ni säger inte

nej till vansinnet HAARP. Ej heller till trådlös strålning, trots varningar från flera länder. Stora risker att fler och fler barn utvecklar cancer.

Alla dessa problemskapande åtgärder ni sett till att införa, är bara en bekräftelse på att du och din regering går NWO tillmötes.

Ni missköter de statliga verken och myndigheterna. Polisen går snart på knäna. Livsmedelsverket ger fel kostråd. Läkemedelsverket bedriver häxjakt på alternativa läkemedel för att tillgodose läkemedelsindustrins jakt på pengar. Dessutom anlitar ni i regeringen en person som är jäv, när det gäller bedömningen av alternativa behandlingsformer och mediciner.

Dan Larhammar är en springpojke åt läkemedelsindustrin och det vet du. Det är bara att åka till Tyskland eller Schweiz, för att se och höra hur en välskött alternativ vård fungerar. Om vi tittar på Försäkringskassan, så kan man fundera om man ska skratta eller gråta. Det är en skandal hur människor blir behandlade. Det är väl inte meningen att sjuka personer ska behöva gå till kamp, för att få den rättmätliga ersättning de har rätt till, när de har det svårt nog med livet och hälsan? Vården, skolan och omsorgen går kräftgång. Det är en gigantisk skandal.

Ni skulle kunna vända den ekonomiska trenden vi i Sverige och många andra länder lider av, genom att enbart tillåta Riksbanken ge ut pengar. Då skulle vi få in pengar till vårt land, som skapar välstånd och lycka. Men du väljer att mata dina chefer – NWO. Genom att Rothschild har fingrarna med i den svenska penningakarusellen och du och Magdalena Andersson bara står vid sidan och tittar på, så brakar systemet snart ihop.

Än så länge får vi säga vad vi vill i vårt land. Men det är väl bara en tidsfråga, innan du inför total censur. För vad jag och många med mig ser, är att du är på mycket god väg att förvandla Sverige från ett demokratiskt mönsterland, till en mer sluten diktatur.

Tyvärr Stefan. Du har ingen av Sveriges innevånare med dig. De enda du har, är en svans med ja-sägare runt om dig. Allt detta verkar du göra, för att du aldrig har blivit riktigt accepterad och bekräftad. Det är så typiskt, då tar man ut sin besvikelse på andra.

Lasse Wikman


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jag har en son som har Sotos syndrom och det är en genetisk sjukdom så därför kommer han aldrig att bli bättre tycker du inte att det är dags att du börjar gå till baks till dina rötter är du moderat eller visa vart du står

 • Jag har en son som har Sotos syndrom och det är en genetisk sjukdom så därför kommer han aldrig att bli bättre tycker du inte att det är dags att du börjar gå till baks till dina rötter är du moderat eller visa vart du står

 • Äntligenen klok svensson……sorry , men jag kunde inte låta bli! Eftersom svenska massmedia har förvrängd och förtigit allt som har med orsaker till de påtagliga invandringen i EU att göra. Carl Bildt har jobbat åt USA f o m 1992 och gjort allt för att beröva Sverige det enda , oersättliga landet har…NEUTRALITET……Eftersom svenska tidningar till 90 % är pro-israeliska och pro-amerikanska…..då tycker jag att det är på tiden att se sig om efter alternativa politiker. Och vill försvars minister gå in i nato , eller vill Löffe, eller Carl Bildt göra det…då få de först avsäga sig sitt svenska medborgarskap, sedan få de flytta ut, tillsammans med sina respektive och älskarinnor och sina barn och barnbarn ut….från Sverige….gå in i nato. Det få de. Visst. Men de ska inte blanda in Sverige och det svenska befolkningen in i skiten. Bildt…vill du dö för turkar och amerikansk olja..? Det få du………….. ! Men stick tillsammans med Reinfeld+ Löfve + den pajasen försvars ministern( den misslyckade journalisten ) vars enda uppfattning av vapen var som vakt på häktet . Drå till usa….ju fortare desto bättre för Sverige. Era landsförrädare!

 • Äntligenen klok svensson……sorry , men jag kunde inte låta bli! Eftersom svenska massmedia har förvrängd och förtigit allt som har med orsaker till de påtagliga invandringen i EU att göra. Carl Bildt har jobbat åt USA f o m 1992 och gjort allt för att beröva Sverige det enda , oersättliga landet har…NEUTRALITET……Eftersom svenska tidningar till 90 % är pro-israeliska och pro-amerikanska…..då tycker jag att det är på tiden att se sig om efter alternativa politiker. Och vill försvars minister gå in i nato , eller vill Löffe, eller Carl Bildt göra det…då få de först avsäga sig sitt svenska medborgarskap, sedan få de flytta ut, tillsammans med sina respektive och älskarinnor och sina barn och barnbarn ut….från Sverige….gå in i nato. Det få de. Visst. Men de ska inte blanda in Sverige och det svenska befolkningen in i skiten. Bildt…vill du dö för turkar och amerikansk olja..? Det få du………….. ! Men stick tillsammans med Reinfeld+ Löfve + den pajasen försvars ministern( den misslyckade journalisten ) vars enda uppfattning av vapen var som vakt på häktet . Drå till usa….ju fortare desto bättre för Sverige. Era landsförrädare!

 • Lasse, som vanligt har du skrivit en artikel/brev som är sååå upplysande och verklighetsanknuten. Jag tackar!
  Jag kommer att dela ditt brev offentligt på fb.

  Vill också tacka Torbjörn för att jag nu får dina aviseringar om nyheterna här på NewVoice.

 • Mycket bra och sakligt skrivet och jag är glad att du tog upp chemtrails och HAARP också.
  För den som har svårt att ta till sig denna information rekommenderar jag att läsa boken ”De Vita Linjerna i Skyn” av Maximilian Schnell.

  Du skriver att Löfvén har inga lik i garderoben.

  Makten som styr världen har flera olika sätt hur man får någon att lyda blind framför allt om personen är viktig för NWO.

  Ett sätt är att synliggöra för personen hans lik i garderoben.

  Nästa steg är hotelsen om nervärderande skriverier så att personen slutar med skam och avgår under en psykisk stress. (Folk tror ändå på det som skrivs i tidningar och bildar sig en uppfattning och dömer därefter.)

  Tredje alternativet blir att nämna alla kära och nära som kan råka illa ut om man inte spelar maktens spel.

  Slutligen finns det sista alternativet: bly eller silver.

  Innan vi dömer våra makthavare borde vi fråga oss själva, hur vi skulle agera i liknande situationer.

 • Lasse, som vanligt har du skrivit en artikel/brev som är sååå upplysande och verklighetsanknuten. Jag tackar!
  Jag kommer att dela ditt brev offentligt på fb.

  Vill också tacka Torbjörn för att jag nu får dina aviseringar om nyheterna här på NewVoice.

 • Mycket bra och sakligt skrivet och jag är glad att du tog upp chemtrails och HAARP också.
  För den som har svårt att ta till sig denna information rekommenderar jag att läsa boken “De Vita Linjerna i Skyn” av Maximilian Schnell.

  Du skriver att Löfvén har inga lik i garderoben.

  Makten som styr världen har flera olika sätt hur man får någon att lyda blind framför allt om personen är viktig för NWO.

  Ett sätt är att synliggöra för personen hans lik i garderoben.

  Nästa steg är hotelsen om nervärderande skriverier så att personen slutar med skam och avgår under en psykisk stress. (Folk tror ändå på det som skrivs i tidningar och bildar sig en uppfattning och dömer därefter.)

  Tredje alternativet blir att nämna alla kära och nära som kan råka illa ut om man inte spelar maktens spel.

  Slutligen finns det sista alternativet: bly eller silver.

  Innan vi dömer våra makthavare borde vi fråga oss själva, hur vi skulle agera i liknande situationer.

 • … ett antal frisinnade nu tagit knytnävarna ut ur byxfickorna och börjar förberedelser som vi, förhoppningsvis, kan få bli delaktiga i, inom en ganska rimlig tidsrymd …

  Lasse W – har man sagt A måste man fortsätta till åtminstone O eller Ö.

  Hur kan vi andra ‘småttingar’ bli delaktiga och medverka?

 • Mycket bra skrivet, fast jag vill gå ett steg längre och kalla löfven faller landsförrädare. Han är dock inte ensam, det finns många sådana idag i riksdagen. Det som är så sjukt är att de ska företräda svenska folket och ha Sveriges bästa för ögonen men de gör precis tvärt om. Man får känslan av att de har ett ymnighetshorn med pengar att ösa ur när sanningen är att det är vi skattebetalare som står för hela kalaset.

 • Bonnierkoncernen och då DN med dess självutnämnde allvetare till chefredaktör, känner att trycket ökar på dem och vad de står för. Att släppa igenom vissa lite oskyldiga artiklar, kan vara en taktik, för att menigheten, som läser deras blaskor, ska uppfatta tidningarna som seriösa och trovärda.
  När det gäller valet 2018 så ska vi inte vara så säkra på att den politiska kartan ser ut, som den gör nu. Jag har fått en liten kännedom om, att ett antal frisinnade nu tagit knytnävarna ut ur byxfickorna och börjar förberedelser som vi, förhoppningsvis, kan få bli delaktiga i, inom en ganska rimlig tidsrymd.

 • … ett antal frisinnade nu tagit knytnävarna ut ur byxfickorna och börjar förberedelser som vi, förhoppningsvis, kan få bli delaktiga i, inom en ganska rimlig tidsrymd …

  Lasse W – har man sagt A måste man fortsätta till åtminstone O eller Ö.

  Hur kan vi andra ‘småttingar’ bli delaktiga och medverka?

 • Mycket bra skrivet, fast jag vill gå ett steg längre och kalla löfven faller landsförrädare. Han är dock inte ensam, det finns många sådana idag i riksdagen. Det som är så sjukt är att de ska företräda svenska folket och ha Sveriges bästa för ögonen men de gör precis tvärt om. Man får känslan av att de har ett ymnighetshorn med pengar att ösa ur när sanningen är att det är vi skattebetalare som står för hela kalaset.

 • Nja, köper inte de s.k. psykologiska förklaringarna till SL:s beteende. Problemet är socialdemokratin av idag kontra socialdemokratin av igår . Det är medlemskapet i EU som är elefanten i rummet. Tack vare eufördragen som till stor del har ersatt våra tidigare lagar har S inte längre praktisk möjlighet att föra en sann socialdemokratisk politik. Tacka Göran Persson, Margot Wallström m.fl för detta. Det är dessa som ska ställas till ansvar. Detta svek från den dåvarande partitoppen i S har återverkningar inom partiet även idag, för att övht kunna göra sin röst hörd inom partiet måste man höra till ja-sägarna inom partiet. Löfven är en konservativ man utan ngt större politiskt intresse, hans medlemskap i S har nog mer med LO att göra än ngt annat. Han gör sitt bästa för att ro iland den uppgift som ålagts honom och han ser det som en plikt mot det parti som stått närmast den rörelse där han har sitt hjärta, är min bedömning.

 • Synd bara att du blandade in konspirationsteorier, det faktabaserade och verifierbara angreppspunkter hade räckt ända till slutet.

  Chemtrails, HAARP, NWO, mm ger bara ett löjes skimmer i en för övrigt träffande beskrivning av Pal…ehh Löfvén…

 • Eloger till dig Lars!

  Ang. Bilderbergkoncernen:

  Reinfeldt och Löfven närvarade vardera åren innan dom tillsattes som statsministrar. Inbjudningarna skeddes då via deras korrespondent om man nu ska säga det av herr Wallenberg.

  Min fråga är: Beroende på vem som vinner 2018 i valet här i sverige, skulle tex ett parti som SD som i min syn står precis som Trump emot globalisterna och eliten en chans att ta hem segern eller är allt förgäves, att vi själva får stå på polisens och dom svagas sida mot dessa mörka krafter?

 • Bonnierkoncernen och då DN med dess självutnämnde allvetare till chefredaktör, känner att trycket ökar på dem och vad de står för. Att släppa igenom vissa lite oskyldiga artiklar, kan vara en taktik, för att menigheten, som läser deras blaskor, ska uppfatta tidningarna som seriösa och trovärda.
  När det gäller valet 2018 så ska vi inte vara så säkra på att den politiska kartan ser ut, som den gör nu. Jag har fått en liten kännedom om, att ett antal frisinnade nu tagit knytnävarna ut ur byxfickorna och börjar förberedelser som vi, förhoppningsvis, kan få bli delaktiga i, inom en ganska rimlig tidsrymd.

 • Eloger till dig Lars!!!!

  Du har lagt ditt argument i detta öppna brev sansat och och i bra spalter som förklarar dina tankar och Stefans tankegångar och uppförande utmärkt! Redan under min skrivande insats för att visa att vi överenskommer i stort sett över allting du lägger ut, så kommer mina funderingar ang att Löfven och även Reinfeldt deltog på Bilderbergmöten vardera åren innan dom tillgick som statsministrar.

  Är det inte ironiskt, att en nyhetskälla då tar upp detta med en intervju ang Stefans besök på detta “mytomspunna” möte i en av deras dagstidningar, där han starkt tror på TTIP och adnra lite mindra härliga saker som kommer förstöra för både dig och mig i vardagen.

  Vad är just dina tankar angående att Bonnier öppet har låtit detta sluppit ut i en av deras nyhetskällor, när VDn närvarar där?

 • Väldigt bra skrivet!
  Stefan Löfven är en man helt utan moral, precis som Reinfelt på sin tid. Ingen slump att de båda utsetts av Bilderberggruppen att styra Sverige. Det är exakt sådana lydiga lakejer man vill ha….. Och på frågan hur han ska kunna se sig själv i ögonen när verkligheten kommer ikapp honom, så tror jag inte det blir några svårigheter……han har nämligen inget samvete heller. F.ö. är det nog lätt att glömma sina gärningar när Mammon styr!

 • Då mina uppgifter inte var korrekta, så blev det fel med priset för klockan. En liten detalj, men rätt ska vara rätt. Klockan är betydligt billigare än vad jag skrivit.

 • Nja, köper inte de s.k. psykologiska förklaringarna till SL:s beteende. Problemet är socialdemokratin av idag kontra socialdemokratin av igår . Det är medlemskapet i EU som är elefanten i rummet. Tack vare eufördragen som till stor del har ersatt våra tidigare lagar har S inte längre praktisk möjlighet att föra en sann socialdemokratisk politik. Tacka Göran Persson, Margot Wallström m.fl för detta. Det är dessa som ska ställas till ansvar. Detta svek från den dåvarande partitoppen i S har återverkningar inom partiet även idag, för att övht kunna göra sin röst hörd inom partiet måste man höra till ja-sägarna inom partiet. Löfven är en konservativ man utan ngt större politiskt intresse, hans medlemskap i S har nog mer med LO att göra än ngt annat. Han gör sitt bästa för att ro iland den uppgift som ålagts honom och han ser det som en plikt mot det parti som stått närmast den rörelse där han har sitt hjärta, är min bedömning.

 • Synd bara att du blandade in konspirationsteorier, det faktabaserade och verifierbara angreppspunkter hade räckt ända till slutet.

  Chemtrails, HAARP, NWO, mm ger bara ett löjes skimmer i en för övrigt träffande beskrivning av Pal…ehh Löfvén…

 • Klockren text förutom just klock-delen. En äldre klocka han fått som present nån gång men liknar den dyrbara varianten.

 • Detta med höger/vänster i politiken är en chimär. Det förhållandet är endast en återspegling av ett franskt parlament i historien. På den verkliga skalan som är vertikal motsvarar de emotioner, och där är höger/vänster näst intill samma sak. Höger är mer öppen i sin destruktivitet medan vänster är mer lömsk, men produkten är den samma – ödeläggelse. Flera tänkare har fastställt skalor med i princip samma innehåll med lite olika ordalydelse vad gäller skalans visualisering.
  Här under är en av dem där höger/vänster landar på 150-159 för “vänster” och 150-159 för “höger”.
  Ren konservatism är skyhögt över dessa två tillstånd (400+). En avgrening till dessa är estetikens manifestationer där 400+ är vackra ting medan de två andra är ruiner och trasiga ting.
  http://ladarayinfo.weebly.com/quantum-calibrations.html
  Detta är en liten modifiering av Dawkins skala.

 • GÖR EN PASSANDE ORDRAMSA AV REINFELTSINTIALER SOM FLYTER IHOP MED HANS NAMN SOM HJÄLPER TILL ATT SLÅ UT DEN SVENSKE BONDENS INTIATIVKRAFT FÖR SVENSK LANDSBYGDSUTVECKLINGSNARARE SOM AVVECKLING

 • broileruppfödningen av sossepolitiker sker via fiskmjöl från samma foderfabrik som moderaterna och miljöpartietde gröna köper sitt käk väl uppblandat med floskelskalfrån GMO-företagenspropagandasilo i gmo-distriktet i mellanvästern typ monsanto sponsrat med partiklar från svenska bonderörelsens landsbygdsavecklingsfond för den nya barnmaten för sveriges skolmatsutgivningconcern inom laxuppfödningskoncentra för svenska kycklinggrisa med LaxsmaKmed en liten fena med ett M från en hågkomst av donatorernas välvilliga bidrag till den cancerframkallande ingredienseglyfosat!!!

 • Eloger till dig Lars!

  Ang. Bilderbergkoncernen:

  Reinfeldt och Löfven närvarade vardera åren innan dom tillsattes som statsministrar. Inbjudningarna skeddes då via deras korrespondent om man nu ska säga det av herr Wallenberg.

  Min fråga är: Beroende på vem som vinner 2018 i valet här i sverige, skulle tex ett parti som SD som i min syn står precis som Trump emot globalisterna och eliten en chans att ta hem segern eller är allt förgäves, att vi själva får stå på polisens och dom svagas sida mot dessa mörka krafter?

 • Eloger till dig Lars!!!!

  Du har lagt ditt argument i detta öppna brev sansat och och i bra spalter som förklarar dina tankar och Stefans tankegångar och uppförande utmärkt! Redan under min skrivande insats för att visa att vi överenskommer i stort sett över allting du lägger ut, så kommer mina funderingar ang att Löfven och även Reinfeldt deltog på Bilderbergmöten vardera åren innan dom tillgick som statsministrar.

  Är det inte ironiskt, att en nyhetskälla då tar upp detta med en intervju ang Stefans besök på detta “mytomspunna” möte i en av deras dagstidningar, där han starkt tror på TTIP och adnra lite mindra härliga saker som kommer förstöra för både dig och mig i vardagen.

  Vad är just dina tankar angående att Bonnier öppet har låtit detta sluppit ut i en av deras nyhetskällor, när VDn närvarar där?

 • Väldigt bra skrivet!
  Stefan Löfven är en man helt utan moral, precis som Reinfelt på sin tid. Ingen slump att de båda utsetts av Bilderberggruppen att styra Sverige. Det är exakt sådana lydiga lakejer man vill ha….. Och på frågan hur han ska kunna se sig själv i ögonen när verkligheten kommer ikapp honom, så tror jag inte det blir några svårigheter……han har nämligen inget samvete heller. F.ö. är det nog lätt att glömma sina gärningar när Mammon styr!

 • Då mina uppgifter inte var korrekta, så blev det fel med priset för klockan. En liten detalj, men rätt ska vara rätt. Klockan är betydligt billigare än vad jag skrivit.

 • Klockren text förutom just klock-delen. En äldre klocka han fått som present nån gång men liknar den dyrbara varianten.

 • Det var ett mycket bra och sanningsenligt brev du skrivit Lasse Vikman.
  Jag hoppas att Stefan klarar av att läsa det, men troligen inte, så jag hoppas att folket run honom läser det, och tar sitt furnuft till fånga och pratar med Stefan och förklarar att han snart står där ensammen, då hjälper det inte med att få några utländska personer till hjälp.

 • Detta med höger/vänster i politiken är en chimär. Det förhållandet är endast en återspegling av ett franskt parlament i historien. På den verkliga skalan som är vertikal motsvarar de emotioner, och där är höger/vänster näst intill samma sak. Höger är mer öppen i sin destruktivitet medan vänster är mer lömsk, men produkten är den samma – ödeläggelse. Flera tänkare har fastställt skalor med i princip samma innehåll med lite olika ordalydelse vad gäller skalans visualisering.
  Här under är en av dem där höger/vänster landar på 150-159 för “vänster” och 150-159 för “höger”.
  Ren konservatism är skyhögt över dessa två tillstånd (400+). En avgrening till dessa är estetikens manifestationer där 400+ är vackra ting medan de två andra är ruiner och trasiga ting.
  http://ladarayinfo.weebly.com/quantum-calibrations.html
  Detta är en liten modifiering av Dawkins skala.

 • GÖR EN PASSANDE ORDRAMSA AV REINFELTSINTIALER SOM FLYTER IHOP MED HANS NAMN SOM HJÄLPER TILL ATT SLÅ UT DEN SVENSKE BONDENS INTIATIVKRAFT FÖR SVENSK LANDSBYGDSUTVECKLINGSNARARE SOM AVVECKLING

 • broileruppfödningen av sossepolitiker sker via fiskmjöl från samma foderfabrik som moderaterna och miljöpartietde gröna köper sitt käk väl uppblandat med floskelskalfrån GMO-företagenspropagandasilo i gmo-distriktet i mellanvästern typ monsanto sponsrat med partiklar från svenska bonderörelsens landsbygdsavecklingsfond för den nya barnmaten för sveriges skolmatsutgivningconcern inom laxuppfödningskoncentra för svenska kycklinggrisa med LaxsmaKmed en liten fena med ett M från en hågkomst av donatorernas välvilliga bidrag till den cancerframkallande ingredienseglyfosat!!!

 • Det var ett mycket bra och sanningsenligt brev du skrivit Lasse Vikman.
  Jag hoppas att Stefan klarar av att läsa det, men troligen inte, så jag hoppas att folket run honom läser det, och tar sitt furnuft till fånga och pratar med Stefan och förklarar att han snart står där ensammen, då hjälper det inte med att få några utländska personer till hjälp.

 • Det var länge sedan en svetsare kunde göra en lång klassresa som sossarna har omöjligjort idag. När regeringen drar undan mattan för de svagaste i samhället är det en kvittens på att han lyssnade på Bilderberg gruppen, Pricis så som Reinfeldt också gjort. Dagens politik är mer höger än vänster samtidigt som vänster försvarar extrema högerfrågor, Orwells skulle ha skrattat över hur dagens Sverige missköts.

 • Lars är duktig på att sätta ord på det många svenskar känner idag. Löven är naturligtvis en katastrof. Hur skall han kunna se sig själv i ögonen, när alla dåliga handlingar väl kommer ikapp honom? Hur lever man vidare med vetskapen om att man har sålt sin själ?

  Att Löven uppträder lite oborstat ibland, säger fel på namn och så, är egentligen ingen större fara. Däremot är det oförlåtligt att han leder Sverige och det svenska folket till slakt.

  Reinfeldt var inte bättre.

 • Det var länge sedan en svetsare kunde göra en lång klassresa som sossarna har omöjligjort idag. När regeringen drar undan mattan för de svagaste i samhället är det en kvittens på att han lyssnade på Bilderberg gruppen, Pricis så som Reinfeldt också gjort. Dagens politik är mer höger än vänster samtidigt som vänster försvarar extrema högerfrågor, Orwells skulle ha skrattat över hur dagens Sverige missköts.

 • Lars är duktig på att sätta ord på det många svenskar känner idag. Löven är naturligtvis en katastrof. Hur skall han kunna se sig själv i ögonen, när alla dåliga handlingar väl kommer ikapp honom? Hur lever man vidare med vetskapen om att man har sålt sin själ?

  Att Löven uppträder lite oborstat ibland, säger fel på namn och så, är egentligen ingen större fara. Däremot är det oförlåtligt att han leder Sverige och det svenska folket till slakt.

  Reinfeldt var inte bättre.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *