De som skrattade åt att Donald Trump kunde bli USA:s president

7

Många inom etablissemanget skrattade åt tanken på att Donald Trump kunde bli USA:s president.

Idag kliver Trump in i Vita Huset som president och i samband med det håller han sitt tal inför det amerikanska folket. Han kommer förmodligen att säga något om att han ska hålla sitt löfte: “to make America great again”.

John F. Kennedy blev efter sitt invigningstal 1963 berömd för strofen: “…ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country.”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Andersson
Andersson
Gäst
20 januari 2017 kl 23:26

Risken är att vi som hoppas på att Trump skall göra något bra blir lika lurade som de som hoppades på Obama. Vi får leva på hoppet, för Hillary Clinton var inget alternativ eftersom hon redan bevisat att hon är en krigshäxa.

Ale
Ale
20 januari 2017 kl 01:57

Helt rätt Conny!

Conny LundbergD
20 januari 2017 kl 01:42

Som sagt, skrattar bäst som skrattar sist!:)
Det kommer att bli mycket spännande att följa denne rättframme mans anstormning!:) Vad jag förstår har han redan sagt att han ämnar radera 200 av Obamas Executive Direktives bland det första han gör, bl a rörande immigration. Att han redan ordnat arbeten åt väljarna redan innan han ens tillträtt som President, bådar gott. En streetsmart affärsman istället för en fullfjädrad globalist, antagligen precis vad USA behöver.

Vera
Vera
Gäst
20 januari 2017 kl 01:42

De skulle kunna ha valt en krukväxt till president utan att agendan skulle ändra sig nämnvärt. Den som tror att Trump kommer skilja sig något speciellt från alla de tidigare presidenterna, den personen är lika naiv som ett barn som fortfarande tror på tomten.

Patrique
Patrique
Gäst
20 januari 2017 kl 00:52

Förklaringen är att den tecknade filmen inte är från 2000 utan från i fjor.

Ale
Ale
20 januari 2017 kl 00:18

Detta (THE SIMPSONS – Trump) kan antagligen förklaras med att Mr Trump gillat Simson och särskilt tittat på de avsnitt som gällt honom själv, sedan försökt att kopiera de delar han gillat. Skulle jag också ha gjort…

Ale
Ale
20 januari 2017 kl 00:11

Det är väl inget fel att skratta åt THE SIMPSONS, eller hur: https://www.youtube.com/watch?v=Xp6vL7OD310