De som skrattade åt att Donald Trump kunde bli USA:s president

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 20 januari 2017
- NewsVoice redaktion

Många inom etablissemanget skrattade åt tanken på att Donald Trump kunde bli USA:s president.

Idag kliver Trump in i Vita Huset som president och i samband med det håller han sitt tal inför det amerikanska folket. Han kommer förmodligen att säga något om att han ska hålla sitt löfte: “to make America great again”.

John F. Kennedy blev efter sitt invigningstal 1963 berömd för strofen: “…ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country.”

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Donald Trump
  • Risken är att vi som hoppas på att Trump skall göra något bra blir lika lurade som de som hoppades på Obama. Vi får leva på hoppet, för Hillary Clinton var inget alternativ eftersom hon redan bevisat att hon är en krigshäxa.

  • Som sagt, skrattar bäst som skrattar sist!:)
    Det kommer att bli mycket spännande att följa denne rättframme mans anstormning!:) Vad jag förstår har han redan sagt att han ämnar radera 200 av Obamas Executive Direktives bland det första han gör, bl a rörande immigration. Att han redan ordnat arbeten åt väljarna redan innan han ens tillträtt som President, bådar gott. En streetsmart affärsman istället för en fullfjädrad globalist, antagligen precis vad USA behöver.

  • De skulle kunna ha valt en krukväxt till president utan att agendan skulle ändra sig nämnvärt. Den som tror att Trump kommer skilja sig något speciellt från alla de tidigare presidenterna, den personen är lika naiv som ett barn som fortfarande tror på tomten.

  • Detta (THE SIMPSONS – Trump) kan antagligen förklaras med att Mr Trump gillat Simson och särskilt tittat på de avsnitt som gällt honom själv, sedan försökt att kopiera de delar han gillat. Skulle jag också ha gjort…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *