Ben Swann stängde sociala konton och sajt efter pizzagate-reportage

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 februari 2017
- NewsVoice redaktion
Ben Swann om pizzagate
Ben Swann rapporterar om pizzagate
Ben Swann rapporterar om pizzagate

NOTERAT. NewsVoice skrev den 20 januari om Ben Swanns reportage om pizzagate. I artikeln fanns hans videoreportage, men idag konstaterar vi att inte bara hans videoreportage tagits ned utan att även hans sociala konton är stängda samt TV-programmets sajt.

Vi utgår från att Swann på eget beslut stängt av sina konton och att han snart öppnar dem. På webben spekuleras det i att han tvingades av TV-stationen CBS46.com, som han arbetar för, att stänga ned, men inte bara Ben Swanns sociala medier är stängda, så är även hans sajt Truthinmedia.com, vilket känns obehagligt. Det enda som vi hittar online är Swanns Vimeo-konto.

Det är naturligtvis mycket anmärkningsvärt att ett känt amerikanskt TV-ankare stänger ned sina sociala konton och TV-programmets hemsida om nu CBS46.com anser att blott ett av alla hans professionella reportage betraktas som fake news. En spekulation är att inte bara Swann är pressat utan även CBS46.com. Ben Swann bör klargöra vad som hänt och varför. Hans miljonpublik väntar på besked.

Till saken hör att Ben Swann, som tidigare respekterats för sitt journalistiska arbete, efter reportaget om pizzagate, fallit i onåd hos den amerikanska pressen, som skrivit ned det.

Nedstängda sociala konton och sajt

Ben Swanns Twitter-konto nedstängt 2 februari 2017
Ben Swanns Twitter-konto nedstängt 2 februari 2017
Ben Swanns Instagram-konto stängt 2 feb 2017
Ben Swanns Instagram-konto stängt 2 feb 2017
Ben Swanns TV-kanal-sida nedstängd 2 februari 2017
Ben Swanns TV-kanal-sajt nedstängd 2 februari 2017
Ben Swanns Facebook-sida nedstängd 2 februari 2017
Ben Swanns Facebook-sida nedstängd 2 februari 2017

Det förbjudna reportaget om pizzagate

NewsVoice kan lägga ut det videoreportage som är den brännande punkten eftersom vi sparat det, men vi avvaktar ett tag till. Till dess läs NewsVoice artikel om Swanns reportage vars påståenden om misstänkta avancerade pedofilringar på elitnivå delvis stöds av FBI:s egen utredning om pedofili.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ett obehagligt svar på din fråga kan vara att TV-kändisvärlden är involverad i sexlobbyn. Kvinnliga TV-hallåor rekryteras i vissa svenska TV-kanaler och måste då ge sin kropp för att få jobbet. Sex är en stor karriärsfaktor inom svensk TV/kändisvärld.

  Se även på fallet Jimmy Saville i England. Över 450+ offer trädde fram efter hans död och BBC tvingades erkänna sexövergepp tom inne på BBC.

  Sverige har ett Marina Abramovic-liknande fall. Den skrikande tårtan som kulturministern styckade upp bitar av är ett exempel. Precis samma sak har Abramovic sysslat med, men ännu mer sofistikerat. Vi har hennes spirit cooking med blod/sperma-indränkt naken kvinna i badkar. Vi har hennes version av tårtor. Se länk nedan.

  Marina Abramovic har uttalat att det finns två sidor av detta beteende. Dels en sida som handlar om konstistallationer och så finns det annan sida som handlar om något annat.

  Man kan välja att se dessa saker bara som “konstigheter” eller så gör man inte det.

  Referenser:
  http://www.usmessageboard.com/threads/wikileaks.544075/
  https://newsvoice.se/2012/04/17/afrosvenskar-kraver-kulturminister-lena-adelsohn-liljeroths-avgang/

 • Det oroar mig om uppgifter på drygt 30% av politiker i Washington tjänar globalisters intressen i stället för det amerikanska folket och att en viktig komponent i att få dessa lojala är att få dem att begå fruktansvärda brott mot barn i utbyte mot löften om framgång. Hur ska vi tolka svenska mediers försök att sopa över Pizzagate och pedofili/satanistmisstankar utan minsta betänklighet? SR/Ekot och SVD har utan grund och utan granskning påstått att Pizzagate är falsk hyhet/konspirationsteori och i förrgår bjöds den satanistiska konstnärsdrottningen Marina Abramovic som figurerar i Pizzagate in till SVT:s Skavlan där hon fick en PR-skjuts och smektes medhårs.
  Hur ska vi tolka dessa försök att tvätta bort misstankar om grova brott mot barn utan att någon utredning gjorts? Har SVT, SR, SVD någon vettig trovärdig förklaring? Pågår dessa vidrigheter även i Sverige? Exempel SR Ekot http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6580738

 • Jag gråter för dessa barn för detta är så horribelt. Dessa så kallade män måste bli dömda för det de har gjort och fortfarande gör! Inte bara i Holland utan säkert i våra svenska domstolar finns dessa sjuka exemplar av män då de sällan dömer någon för pedofili.

 • Går det att se programmet om de påstådda/utpekade(?) pedofilerna någonstans eller finns det något referat ?
  Eftersom pedofiler (och våldtäcktsmän) på mycket hög nivå vanligen slipper undan straff betyder det att mycket starka krafter sattes igång av Ben Swann.
  Lever han ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *