Google raderade David Seamans videos efter reportage om Clinton

publicerad 26 februari 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Bild: David Seaman, eget verk, 2017
Bild: David Seaman,  eget verk,  2017
Bild: David Seaman, eget verk, 2017

Torbjörn Sassersson - Foto: Anna BöhlmarkNOTERAT. David Seaman är en amerikansk journalist och YouTube-personlighet som var skribent för Huffington Post och Business Insider, men fick sparken från Huffington efter att han skrivit två artiklar om Hillary Clintons hälsa. Seaman är även inne på att Pizzagate är mer än en ogrundad teori. Det fick ett högt pris.

Seaman var intervjuad av Real Clear Politics den 29:e augusti 2016 och han skrev då angående att han fått sparken från Huffington:

“I’ve filed hundreds of stories over the years as a journalist and I’ve never had anything like this happen….I’ve never experienced this” … “This is spooky, to me this is extremely spooky – I don’t like it” … “They’re deleting and censoring commentary on her health – why is that?” … “Do they not want more people to watch that video on YouTube, is that what’s going on here?”. – Huffington Post Contributor Says He Was Fired For Posting Article About Hillary’s Health

David Seaman har varit gäst hos ABC News, Coast to Coast, CNN, BBC, HuffPost LIVE, The Young Turks och Fox News, enligt Conservapedia. Han började sin karriär som skribent på TheStreet.com på Wall Street, New York. Seaman hade en YouTube-kanal med 6 miljoner visningar i oktober 2016, men hans kanal är idag tömd på hans innehåll. Det finns endast kvar några länkar till andras videos. Google köpte YouTube 2006 för 1,65 miljarder dollar i aktier.

Seamans Twitterkanal är helt borttagen. Web Archive har senast sparat Seamans Twitter den 24 januari och han hade då över 52,300 följare. Hans sida på Google+ finns kvar, men alla videos är döda.

Efter att David Seaman skrivit en längre period om Pizzagate stängdes hans sida även på Wikipedia i februari 2017. Det finns en kopia av senaste Wikipedia-sidan sparad på Archive.is.

David Seaman rekommenderar Vid.me istället för YouTube

Swisha Sassersson valfri summaDavid Seaman har tvingats att starta om sin nätnärvaro på nya kanaler som inte censurerar. I videon nedan på Vimeo (som fortfarande finns kvar) berättar han mer. De kanaler som han idag rekommenderar är Vid.me som motsvarar YouTube och Gab.ai som påminner om Google+ (Googles version av Facebook). Seaman har även ett nyöppnat konto på kanalen Patreon.

Igår skrev Seaman på Gab.ai:

“End of the road for the Cabal. What’s ahead is scary, exciting and new in our time- freedom.
I’m so grateful for all of you here on Gab, Twitter, and YouTube – and in my real life. You saw through the character attacks and knew I was speaking truth, as were many others.”

Text: Torbjörn Sassersson

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: David Seaman
 • Sigge – mycket bra analys. Psykologi är ett bra redskap.
  DÅ vet vi likaså varför hela UFO-frågan stämplas som sinnesjuk, varför allt som andas SJÄL utmålas som sinnesjukt, varför den materialistiska s.k. vetenskapen totalt vägra befatta sig med fakta som inte passar den materiella världsbilden. För då rubbas hela maktgrunden och folket blir fritt.
  DET får absolut inte hända.
  Alltså – Du har en själ som överlever kroppen, vi har besök av varelser från andra civilisationer och har haft det sedan länge. Vidare – perspektivet blir oändligt.
  Med detta följer likaså att lagen om orsak och verkan gäller på andra sidan den fysiska döden!
  Vilka följder får det för ditt sätt att leva? Notera att det är AVSIKTEN som räknas, inte vad du faktiskt gör. Så om du agerar humant för att slippa framtida “räkningar” så får du det ändå… det är AVSIKTEN bakom det du gör som räknas.

 • Pizzagate? Kodord? Det var som katten, råttan i pizzan har fått ett nytt liv. Det är swung i demoniseringarna nu för tiden.. och det måste det ju vara när WH kan få en Oscar för sin terrorlika hjälp.

  Verkligheten framstår som allt blekare medan dikten har fått verklighetstrogen färg likt revolutionerna.

 • Ja, “eliten”, deras ägandes kabala-media samt det alltid medjamsande pk-etablissemanget gör det faktisk ganska enkelt för oss medborgarare när de censurerar, blockerar och/eller klassificerar visa web-sidor som t.ex. “skadlig” och/eller “nät-HAT”.
  Därför att i sin iver att försöka få planetens EU- och USA-medborgare att begripa att deras information är den enda korrekta, har de med ny-ordet “fake-news” uppnått det precis MOTSATTA….
  Nämligen DEN att vi medborgare nu fått/får ett “kvitto” på att Alternativ Media är betydligt mer trovärdig och i bättre kontakt med verkligheten än kabala-median!
  Det är nämligen på det viset, att ALL information vilken censureras/förbjuds/kriminaliseras är den ojämförligt bästa kvittensen på att just DEN informationen är en “obehaglig sanning” och därmed faktiskt helt SANN!

  Så lägg denna “regel” på minnet:
  • 99% av den information vilken censureras/förbjuds/kriminaliseras och/eller i kabala-media benämns “fake-news” är helt KORREKT och därför SANN!

 • Vi befinner oss mitt i ett fullskaligt informationskrig, än så länge inte ett fysiskt krig för de flesta. David Seaman är ännu en i raden av personer som liksom Ben Swann och Adams har utraderats. Just nu attackerar eliten med full kraft. Låt oss hoppas att de verkligen är i “panic mode” efter att Trump aviserat att han tänker gå till botten med human trafficking. Alltför många har redan fått sätta livet till i kampen för det goda. Nu måste andra ta ett steg fram och fortsätta kampen! Ju fler som skapar video och sprider info desto bättre är det. Det finns ingen annan som kommer göra detta åt oss. Det är bara vi kvar! Vi måste väcka upp svenska folket. Ingen skall tro att Sverige kommer att vara förskonat när sanningen om elitens fruktansvärda brott rullas ut. Brotten påverkar oss alla. Vi har en riggad ränta, flera tillgångsbubblor, ett sönderbombat mellanöstern med enorma flyktingströmmar och ett försvagat Sverige som konsekvens. Vi har gigantiska internationella företag som kan köpa vilka personer de vill. Vår media ägs i huvudsak av en familj(hur nu det kan vara tillåtet med tanke på konkurrensreglerna). Vi matas dygnet runt med propaganda och har myndigheter som går andra intressens ärenden. Ovanpå detta har vi politiker som närmast kan liknas vid ett hönshus. För att inte tala om att det är riktigt illa ställt med världsekonomin. Gud bevare oss som Krösamaja sade…

 • Censuren och den kriminella maktens desperation över att sanningen om deras grova brott mot mänskligheten blir allt mer tydlig.
  Pizzagate som David Seaman rapporterat om allt sedan de läckta Podestamailen publicerades av Wikileaks verkar vara den kriminella maktens akilleshäl, vilket den fd CIA-anställde Robert Steele också pekar på.
  Seaman har ihärdigt krävt att de inblandade misstänkta i Pizzagate, inklusive John Podesta, James Alefantis (pizzeriaägare) mfl utreds av FBI! han har pekat på de absurditeteter som framkommit i mailen och i grävande alternativa reportrars ansträningar, bland annat kodord som används i misstänkta sammanhang och de bilder på små barn som lagts ut på instagramkonton av de inblandade.
  Ingen utredning har ännu gjorts utan man har bara försökt kväva och förtala och förlöjliga de som pekar på de seriösa misstankarna om grov pedofili där pizzerior är samlingspunkten.
  Låt oss alla gemensamt fortsätta att sprida information och använda alla möjliga kanaler inklusive traditionella flygblad om fake news och maktens lögner och brott mot mänskligheten och groteska övergrepp på försvarslösa små barn vilket borde få alla att bli rasande och kräva utredning och därpå att rättvisa skipas – precis som David Seaman gjort.

 • Eliten är ju sååå korkade!!! Och tur för oss är ju det! 😉 De är så få medan vi som hellre ser framtiden ur ett frihetsperspektiv är sååå många fler.
  Ju mer liknande saker som de beskrivna ovan, ju fler kommer att vakna upp!
  Det är VI som vinner i längden och DE representerar det förflutna, förljugna och ondskefulla!
  De som strävar efter det verkligt goda för det stora flertalet kommer i slutänden att inte bara att segra över lögnerna och lögnarna utan de kommer att vara del av återuppbyggnaden av det verkligt goda samhället och de kommer att aktas högt av alla dem som gradvis vaknar upp.

 • Sinnessjukt. Trodde aldrig de skulle bli SÅ uppenbart desperata, vilket säger en hel del om dem och den makt de (ännu) förfogar över.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *