Latinos VS. Donald Trump

publicerad 1 februari 2017
- av NewsVoice

“M.A.M.O.N. (Monitor Against Mexicans Over Nationwide) is a satirical fantasy sci-fi shortfilm that explores with black humor and lots of VFX the outrageous consequences of Donald Trump’s plan of banning immigration and building an enormous wall on the Mexico – US border. ”

M.A.M.O.N. is part of the Wecanfxit project, powered by Uruguayan production house Aparato. If you want to know more you can visit their website: wecanfxit.com

Follow us on Twitter: twitter.com/wecanfxit
Like our Facebook page: Facebook.com/wecanfxit


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Hej Ivan,
  Nej det stämmer inte att Rothchilds, Soros och Rockerfeller arbetar för att skapa små självständiga samhällen. De arbetar för att slå sönder små självständiga samhällen så att de kan styra planeten, om man nu ska generalisera och dra alla dessa hundratals människor över en och samma kam.

  Dessutom så har dessa tre familjer inte monopol på frimureri och inte heller är de frimureriets chefsideologier. Faktum är att frimureriet har funnits långt innan dessa familjer fanns och har inte ens med saken att göra så det är lika löjligt att skylla på dem som att skylla på någon annan isolerad grupp, t ex “judarna”, eller “muslimerna”, eller “katolikerna”. Det finns alltså en massa bra “totalt förbjudna” böcker skrivna av invigda frimurare som varken beskriver Rothchilds, Soros eller Rockerfellers planer. Varför skulle frimurare representera dessa familjer?

 • Några händelser som talar för att makten inte ville att Clinton inte skulle vinna är 1) kollapsen på 9/11 dagen inför kamera, 2) kallar halva väljarkåren för basket of deplorables, 3) NY FBI utredning en dryg vecka före valdagen.

  Well, jag har inga bevis för det ena eller andra. Tycker Trump fattat flera bra beslut hittills. Om makten har samma agenda som folket så blir alla nöjda men tvivlar på det.

 • Mexiko och mexikanska människor borde, enligt min egen åsikt, försöka förstå exponentialfunktionen bättre, Då skulle de inte behöva parasitera på USA:s folk. Förutom detta så noterar jag kallt att de infödda amerikanerna inte insåg vad västeuropeisk invandring skulle resultera i…

  Trump är helt klart på rätt linje i den aspekten, även om jag är mer på Bernie Sanders sida vad gäller skatter och välfärd.

 • Den slutgiltiga planen är inte NWO. Den slutgiltiga planen är små homogena samhällen. Vägen dit går genom multinationella företag och NWO. Människor måste ha chansen att leka av sig girigheten och ett behov av att ge röst åt någon som ska agera, bestämma och handla istället. Om dessa planer har jag läst i totalt förbjudna böcker från en frimurare av 33:e graden.

  Hur denna mänskliga illusion fungerar i praktiken kan man läsa på ett utdrag ur boken: Bli Medvetenhet. https://ivansblogg.wordpress.com/2017/02/01/bli-medveten/

  Vad beträffar Trump har jag skrivit även detta, men Torbjörn städade en tråd så det blev inte publicerat men det ger också en eftertanke:

  Jag har läst flera böcker som handlar om de som är nära toppen på pyramiden. Vissa av böckerna finns inte ens på engelska eller svenska. De är totalt förbjudna. Till folket ger man en illusion av två olika kandidater, bakom kulisserna spelar det ingen roll vem som vinner, båda är lika bra. D.v.s. lika fram manipulerade – köpta.

  Jag skulle rekommendera att hitta gemensamma nämnare hos betydelsefulla personer. Vilka skolor har de gått i? Vem står egentligen bakom dessa skolor? Vilka hemliga sällskap är de medlemmar i? O.s.v.

  Det påstås att Trump har gått på en Jesuitskola. Det säger mycket och är en god början att börja nysta upp ledtrådarna.

  För att förtydliga denna logik. Andra världskriget finansierades på båda sidor från Amerika av samma personer. Liknande gäller vid presidentval.

 • “Han är ditsatt helt enkelt på ett sådant sätt att det ska se ut som om han lyckades trots ”motgångar” och manipulation.”
  -Ivan Björn

  Ditsatt av vem, är då frågan, eftersom han inte är “ditsatt” av samma människor som vill skapa en världsregering, en världsvaluta och en världsarmé (sk “NWO”) så är han isf “ditsatt” av någon annan. Ivan nämner Rockefeller, eller Rothschild, Soros, men dessa skulle nog inte “ditsätta” en amerikansk president som håller på att förstöra det globalistiska EU eller världsregeringen. Varför skulle de göra det?

 • Bra Ivan Björn. Sedan skapar det ju oreda och mer rädslor med en man som verkar så okunnig? Verkar! Han lyder jävligt bra och hans team är honom behjälplig. Visst gick jag på detta i början. Men såg efter ett tag att Killary aldrig skulle passa som en lydkasper. Hon är för fattig intellektuellt, ekonomiskt och har för mycket påhäng från bland annat Wall Street. Eliten ger ibland en fingernagel för att de lättare ska kunna sno hela huvuden. De är ju sluga Bankoligarker som styr i kulisserna, fan så äckligt folkföraktande.

 • Enligt min åsikt, gjorde inte Trump någon kupp. Han är ditsatt helt enkelt på ett sådant sätt att det ska se ut som om han lyckades trots ”motgångar” och manipulation.
  Clinton skulle aldrig kunna vara president och de vet de som skriver manus och drar upp riktlinjer.
  Hur kan man förklara detta? Med energier. Man kan inte hålla folkmassor inom ramen av samma agenda samma energi. Energier måste strömma och röra sig annars kommer folk att upptäcka bluffen.
  Jag kan illustrera med ett affärscentrum. Det byggs nytt och har vältaliga besök varje år. När ungefär 15 år förflyter så börjar allt stagnera. Människor börjar vända affärscentrum ryggen för något annat. Därför renoverar man, bygger om, ändrar utseende för att behålla och eventuellt öka antalet besökare.
  Samma sak är det med presidenter. Manus är så väl skrivet att folk går på det. Inget av det som har hänt i affären Trump och Clinton är någon slump. Ett land som leker världspolis är alldeles för viktig för att etablissemanget skulle släppa kontrollen.
  Hur mycket har det inte skrivits om Rockefeller, eller Rothschild, Soros? Folk vet i allmänhet. Därför en president som ska visa dem! Göra ordning!
  Ytterligare en illusion som människor sväljer med allt.
  Har du svårt att förstå hur de energier som bildas omkring dig p.g.a. ditt skapande fungerar börja iaktta ditt liv, dina tankar och känslor och du kommer att se hur allt hänger samman och att ingenting som sker är en slump.
  Likadant fungerar det i stort i det kollektiva medvetandet. För mycket motstånd förorsakar mycket drastiska förändringar och därför ger man efter för att sedan återta ännu mera av allt som man har som mål.
  Makten som skriver manus vet mycket bra vad energierna är och hur det fungerar. Människor i allmänhet är nonchalanta mot detta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *