Mark Dice skäller ut CNN och andra medier

publicerad 14 februari 2017
- av NewsVoice
Mark Dice - Wikimedia Commons

CNN’s Chris Cuomo says that calling them Fake News is the equivalent of calling a black person the n-word. And NBC’s Katy Tur says that President Trump has “weaponized” the term “Fake News.”

Mark Dice - Wikimedia Commons
Mark Dice – Wikimedia Commons

Mark Dice är en mediaanalytiker och bästsäljande författare som specialiserat sig på att avslöja hur mainstream media och kändisar formar vår kultur.  Han har varit med på History Channel, E! Channel, America Declassified, Travel Channel, Alex Jones Show och Coast to Coast AM. Marks Youtube-kanal har nära 1 miljon prenumeranter.

Mark Dice YouTube-kanal


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Mark Dice
 • Under Trumps ledarskap har 1500 arresteringar av pedofiler skett!!!
  Dessa pedofiler är i många fall ledande politiker och en stor del av dem utpressas att följa elitens diktat genom att de lockats in i pedofili.
  Mike Adams har en framträdande roll i att backa upp Trump, vilket även Alex Jones har haft så det är inte så konstigt att detta triggar eliten som håller på att tappa “det” MEN eliten har via bl a George Soros, Obama och Clintons uppmanat till våldsamma demonstrationer, till lönnmord av President Trump osv
  Lägg märke till att inte Mike Adams eller Alex Jones har uppmanat till våld mot de som låter sig användas som nyttiga idioter av eliten!
  Jag tror inte att detta kommer att leda till inbördeskrig men däremot att det kommer att uppstå kaos innan ordningen är återställd.

 • Det känns som att Mark Dice försöker hetsa människor mot varandra.

  Detsamma gäller Alex Jones och på senare tid även The Health Ranger Mike Adams.

  Den senare generaliserar, drar i sina prat demokraterna över en kam och säger att dessa hatar USA, vita, och är korkade. Han uppviglar också människor mot varandra, säger att demokraterna kommer börja döda republikaner, “så vi måste vara beredda på att försvara oss med vapen i ett kommande inbördeskrig”:

  https://www.youtube.com/watch?v=XYKVbdVXiAE

  Mike Adams förbereder det amerikanska folket på att de kommer behöva acceptera martial law, det vill säga militärt maktövertagande, i USA:

  https://www.youtube.com/watch?v=kJ_F0PYrp8k

  Jag har för det mesta trott att Mike Adams står på de godas sida, även om där ibland har funnits ett uns av tvivel. Nu börjar jag undra om han trots allt inte är en ulv i fårakläder.

  Visst har det demokratiska styret i USA under Obama varit en katastrof och visst är många demokrater hjärntvättade, men är inte risken stor att de här grabbarna med sin hat-retorik bara gör saken värre?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *