“Sverige” skickade öppet brev till Trump för att rädda Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 mars 2017
- NewsVoice redaktion
Open letter to Trump - March,   2017
Open letter to Trump – March, 2017

NOTERAT. NewsVoice har noterat att ett öppet brev skickats till USA:s president Donald J. Trump undertecknat av “Moder Svea”. Brevet som publicerades första gången i Nya Dagbladet (ND) handlar om att få uppmärksamhet från Trump och hans administration om den allvarliga situationen i Sverige. ND är inte upphovet till brevet som fått god spridning i USA, uppger ND.

Brevet bygger på att Trump tidigare uppmärksammat situationen kring flyktingproblematiken i Sverige, vilket han nyligen gjorde under ett tal i USA.

“Dear President Trump, On behalf of the Swedish peoples’ media, we thank you for speaking the truth in regards to the existential crisis of our country. Though your comments were brief, you, nonetheless, spoke more truthfully than our own establishment leaders have in decades.”

Brevets författare tackar alla hederliga internationella medier som rapporterat om den svenska krisen, inte bara gällande flyktingar utan även hur de etablerade svenska agendasättande medierna inte gör det jobb som de borde göra.

“The truth is that the Swedish establishment in politics, affairs and media are now, through articles in English, attempting to deceive not only the indigenous Swedish population but the entire world.”

Sverige beskrivs som ett brutet land som inte längre är vad de brukade vara. Frågan man kan ställa sig är å andra sidan om Sverige någonsin varit så bra som vi trodde. Har vi alltför länge ridit på redan förbrukade meriter?

Texten till och med hyllar Trump och ber i en mening om att Trump aktivt ska hjälpa Sverige mot en “Third World Invasion” skapad av USA:s tidigare administrationer, men samtidigt vill inte textförfattaren insmickrande ålägga Trump något ansvar alls trots att övergreppen som skapar flyktingströmmarna alltjämt pågår i Mellanöstern och Afrika.

Textförfattaren uppmanar USA:s president att fängsla George Soros och ta hand om globalisterna.

“President Trump, hence, we reach out to you, sir, to ask that you please not only mention our country as a cautionary tale for your own people but that you also please help us help ourselves.”

We do not hold your country responsible but acknowledge that the United States is also infiltrated and taken over by globalist fifth-columnists.”

Frågan är vad Trump kan göra åt problemen som Sverige och Europa har om det inte krävs omedelbara stopp för USA:s, Frankrikes och andra länders krigföring i Mellanöstern och Afrika.

Läs hela det öppna brevet på Nya Dagbladet

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq