“Sverige” skickade öppet brev till Trump för att rädda Sverige

publicerad 10 mars 2017
- av NewsVoice
Open letter to Trump - March,   2017
Open letter to Trump – March, 2017

NOTERAT. NewsVoice har noterat att ett öppet brev skickats till USA:s president Donald J. Trump undertecknat av “Moder Svea”. Brevet som publicerades första gången i Nya Dagbladet (ND) handlar om att få uppmärksamhet från Trump och hans administration om den allvarliga situationen i Sverige. ND är inte upphovet till brevet som fått god spridning i USA, uppger ND.

Brevet bygger på att Trump tidigare uppmärksammat situationen kring flyktingproblematiken i Sverige, vilket han nyligen gjorde under ett tal i USA.

“Dear President Trump, On behalf of the Swedish peoples’ media, we thank you for speaking the truth in regards to the existential crisis of our country. Though your comments were brief, you, nonetheless, spoke more truthfully than our own establishment leaders have in decades.”

Brevets författare tackar alla hederliga internationella medier som rapporterat om den svenska krisen, inte bara gällande flyktingar utan även hur de etablerade svenska agendasättande medierna inte gör det jobb som de borde göra.

“The truth is that the Swedish establishment in politics, affairs and media are now, through articles in English, attempting to deceive not only the indigenous Swedish population but the entire world.”

Sverige beskrivs som ett brutet land som inte längre är vad de brukade vara. Frågan man kan ställa sig är å andra sidan om Sverige någonsin varit så bra som vi trodde. Har vi alltför länge ridit på redan förbrukade meriter?

Texten till och med hyllar Trump och ber i en mening om att Trump aktivt ska hjälpa Sverige mot en “Third World Invasion” skapad av USA:s tidigare administrationer, men samtidigt vill inte textförfattaren insmickrande ålägga Trump något ansvar alls trots att övergreppen som skapar flyktingströmmarna alltjämt pågår i Mellanöstern och Afrika.

Textförfattaren uppmanar USA:s president att fängsla George Soros och ta hand om globalisterna.

“President Trump, hence, we reach out to you, sir, to ask that you please not only mention our country as a cautionary tale for your own people but that you also please help us help ourselves.”

We do not hold your country responsible but acknowledge that the United States is also infiltrated and taken over by globalist fifth-columnists.”

Frågan är vad Trump kan göra åt problemen som Sverige och Europa har om det inte krävs omedelbara stopp för USA:s, Frankrikes och andra länders krigföring i Mellanöstern och Afrika.

Läs hela det öppna brevet på Nya Dagbladet

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Om inte UZA hade planen att avsätta alla ledare i Mellanöstern genom att bomba dom tillbaka till medeltiden, så hade vi inte haft de problem vi har med flyktingar idag. UZA är en massmördarregim som inte vet vad mänskliga rättigheter är för något. Den amerikanska makteliten bryr sig inte om människor över huvud taget…noll. Allt man kan hoppas på är att Trump ändrar på dessa massmord och att krigen de för minskar eller upphör.

  • martin gustafsson.
    har du inte följt med rapportering från natos slakt i irak och syrien.
    googla och läs om hur många miljoner som dödats.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *