Dokumentären Cancer och mikrober – Trailer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 maj 2017
- NewsVoice redaktion
Cancer och mikrober

Trailern för kommande film ”Cancer och mikrober”. Filmen – som handlar om cancer och det faktum att man i blodet hos cancersjuka upptäckt mikrober – släpps under våren-sommaren 2017.

Vi kan redan nu avslöja delar av innehållet och huvudrollsinnehavarna. Självklart är Sveriges främste expert på området Erik Enby med som huvudperson, men ämnet beskrivs även från andra perspektiv, från människor runt omkring i världen.

Läs mer om filmen och hur du kan stödja filmprojektet

Text, foto och video: Anna Böhlmark

Cancer och mikrober
Cancer och mikrober


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Vetenskapliga partiet stöder Erik Enby, även om läkemedelsindustri-lobbyn på VoF sannolikt inte kommer göra det, eftersom upptäkterna går stick i stäv med deras egna intressen av att lindra symptom med medikamenter som de säljer, men att definitivt inte bota grundorsakerna.

  • Erik Enby borde ha fått Nobelpriset. Men han kommer nog inte ens in på Hjältegalan. Men från mig får du Erik stor respekt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *