Dokumentären Cancer och mikrober – Trailer

2
1363

Trailern för kommande film ”Cancer och mikrober”. Filmen – som handlar om cancer och det faktum att man i blodet hos cancersjuka upptäckt mikrober – släpps under våren-sommaren 2017.

Vi kan redan nu avslöja delar av innehållet och huvudrollsinnehavarna. Självklart är Sveriges främste expert på området Erik Enby med som huvudperson, men ämnet beskrivs även från andra perspektiv, från människor runt omkring i världen.

Läs mer om filmen och hur du kan stödja filmprojektet

Text, foto och video: Anna Böhlmark

Cancer och mikrober
Cancer och mikrober

  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Erik Enby borde ha fått Nobelpriset. Men han kommer nog inte ens in på Hjältegalan. Men från mig får du Erik stor respekt.

  2. Vetenskapliga partiet stöder Erik Enby, även om läkemedelsindustri-lobbyn på VoF sannolikt inte kommer göra det, eftersom upptäkterna går stick i stäv med deras egna intressen av att lindra symptom med medikamenter som de säljer, men att definitivt inte bota grundorsakerna.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här