Chris Cornell – Black Hole Sun

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 augusti 2017
- NewsVoice redaktion
Chris Cornell - Foto: Spotify

“Black Hole Sun” är skriven av sångaren Chris Cornell från det amerikanska bandet Soundgarden, utgiven på singel i maj 1994. “Black Hole Sun”, är den tredje singeln från bandets fjärde studioalbum, Superunknown, utgivet 1994.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • https://www.youtube.com/watch?v=btAYzE8oO9o
  “Chris Cornell and Chester Bennington where connecting the dots to expose PizzaGate! To much weirdness with the reports of their deaths that raises a lot of concern.

  Chester and Chris was hot on the trail exposing the Hollywood elite pedophile ring and both had access to a black book that had really High profile individuals in it linking them to the Pizzagate cases.

  Family and friends are both questioning the bizarre deaths that happend weeks apart from each other.

  Linkin Park uses the symbol of a triangle inside of a triangle as a hidden message to the pedophile rings. It is the same symbol the FBI has in their database for being know for pedophilia use. These are not coincidences.

  The mainstream media is trying to stomp this case out and keeps trying to set a narrative for everyone to believe they both committed suicide. We know better but would like to give everyone a chance to evaluate these facts with a open mind.

  The rabbit hole goes a lot deeper than this. We need to keep looking for more links to all of this until we can finally learn the whole truth.”

  https://www.youtube.com/watch?v=btAYzE8oO9o

 • Den låten har en dubbel effekt. Samtidigt som den matar på misantropin, som vi verkligen behöver mindre av för att kunna rädda flera själar från Mammons och Satans grepp, så varnar detta fantastiska multimedia verk om att människor som väljer en väg utan andlighet, skriver sjölva under sin egen undergång. Att kollektiva bestraffningar från ovan skulle börja om livet på jorden på nytt likt det stora flodet och Noas ark är en närmast Biblisk profetia i modern form.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *