Undersökande journalisten Jim Marrs har avlidit 73 år gammal

4
Jim Marrs - Foto: Prison Planet
Jim Marrs – Foto: Prison Planet

Den amerikanske bästsäljande författaren och journalisten Jim Marrs avled under onsdagen. Jim Marrs var en av de främsta granskarna av händelser som JFK-mordet och 11 september-attentaten. Jim Marrs blev 73 år gammal.

Text: Nya Dagbladet (redigerad)

Jim Marrs föddes 1943 i Forth Worth, Texas, och inledde sin karriär som journalist vid lokaltidningen Fort Worth Star-Telegram. På 1980-talet blev han frilansare och ägnade mycket tid åt att granska och utreda mordet på president John F. Kennedy.

1989 författade Jim Marrs boken Crossfire, som tog upp mordet på John F. Kennedy, som kom att hamna på New York Times bästsäljarlista. Crossfire ses som boken som låg bakom Oliver Stones Oscarsbelönade film JFK från 1991.

Under de senare åren av sitt liv granskade han 11 september-attentaten, som han menade utfördes under falsk flagg av element inom de amerikanska underrättelsetjänsterna.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn C
Gäst
6 augusti 2017 kl 13:44

En otroligt vaken och engagerande person, jag har med stort intresse lyssnat på olika intervjuer med Jim Marrs under flera års tid.
Han lyckades nå 73! Bra jobbat för en man som ägnade sig åt så kontroversiella ämnen. Men, om jag minns korrekt så sade han vid ett tillfälle att han hade ‘beskydd’.

Han menade inte ifrån någon ljusskygg organisation, utan snarare från högre ‘osynliga’ krafter. Jag är personligen helt övertygad om detta då jag levt i Multiversum i hela mitt liv.

Han ville hem, det var dags nu…

-“See you on the other side Jim!”

Savalle
Savalle
Gäst
4 augusti 2017 kl 08:34

Här är ett mycket tänkvärt tal av Jim Marrs:

https://www.youtube.com/watch?v=RAGJkwPaYDs

Emil
Gäst
3 augusti 2017 kl 18:54

En stor förlust. Jag har läst flera av hans böcker. Kan rekommendera bl.a. Alien agenda, mycket intressant och läsvärd för den som är intresserad av UFO fenomen.

Savalle
Savalle
Gäst
3 augusti 2017 kl 17:27

Jim Marrs var en mycket modig man. Han vågade tala sanning även när det det var farligt att säga något. Han var en hälsoentusiast så han borde ha fått leva mycket längre. Kanske var han för modig:

https://www.youtube.com/watch?v=0EirlpZkAlA