Vad menar Trump med orden: “Lugnet före stormen”?

5

Under torsdagen hintade USA:s president Donald Trump om att någonting stort är på gång. “Det kanske är lugnet före stormen”, sade presidenten till medieuppbådet.

Trump hade samlat ett medieuppbåd till Vita huset under torsdagen för ett fototillfälle med medlemmar ur militären. En kryptisk Trump varnade medierna för att “det kanske är lugnet före stormen”.

“Ni vet vad det här representerar. Det kanske är lugnet före stormen… Vi har världens bästa militärfolk i det här rummet, och jag vill meddela att vi kommer ha en trevlig kväll”.

Stämningen mellan Nordkorea och USA har blivit allt hotfullare under de senaste veckorna, och båda sidor har hotat att attackera varandra. Samtidigt rapporteras det i medierna om att president Trump överväger att dra ut USA ur det så kallade Iranavtalet, som ska övervaka det iranska kärnprogrammet. Trump har varit en hård kritiker av Iran, som enligt honom sponsrar terrorism i Mellanöstern.

Text: Nya Dagbladet

Läs mer: ‘Calm before the storm’: Donald Trump set to abandon Iran nuclear deal

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
13 oktober 2017 kl 09:31

InfoWars: North Korea Is Teetering On The Edge Of A Cliff

Torbjörn C
Gäst
7 oktober 2017 kl 10:47

När jag fick denna notis i inkorgen så hoppades jag att det hade något med ‘disclosure’ att göra, men efter att ha sett klippet och läst texten ovan så insåg jag att det bara är ‘business as usual’, dvs: krig i någon form.

Det finns mycket med U.S.A jag gillar, men det är mer på ett personligt plan, exempelvis; maten(BBQ, burgare & fries mm, vi kockar älskar junkfood!), samt musiken och kock&rock-folket.
Däremot, precis som överallt annars, så har jag svårt för politiskt översitteri, överbetalda byråkrater samt vargar förklädda till lamm.

Det har alltid varit något omoget över U.S.A, jag brukar jämföra med en 14-årig pojke i puberteten som inte ännu fått kontrollen över sin bula i byxan. Han är en finnig, stingslig översittare/ mobbare som inte tar någon kritik eller visar respekt för en annan infallsvinkel än sin egen.

Man gillar att mucka gräl och tränger sig gärna före i korvkiosk-kön, skulle någon opponera sig får han en smäll på käften.
Man planerar muckande(läs: krig) i förväg så att man kan göra business på andras lidande och bekostnad.

MEN, det har inget med det amerikanska folket att göra! De är lika trötta på hyckleriet och dubbelmoralen som alla andra.
Det var därför D. Trump vann valet!

Det är fortfarande alldeles för många av den gamla stammen kvar i Vita Huset, och dessa manipulerar och bakbinder den politik som P D.Trump egentligen vill föra.
Han får ta skiten för de ‘osynligas’ beslut.

Det kommer att ske avgörande händelser i oktober, dock; tappa inte modet, det gör ont när knoppar brister…

☆Truth&Honour☆

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
7 oktober 2017 kl 00:00

Försvara amerikanska intressen är en enorm skillnad på att försvara den amerikanska republiken.

Benny
Benny
Gäst
6 oktober 2017 kl 20:38

Trump kanske “glömt” att det är USA och Saudiarabien som är störst sponsorer av terrorism i Mellanöstern! Fast fakta är aldrig något som bekymrar gangsterstyret i Washington, man bara klampar på som en elefant! Eller kanske Trump förbereder en statskupp i USA för att göra sig av med det han kallade “träsket” innan valet. Sen har ju USA:s militärer inte varit speciellt framgångsrika sedan andra världskriget, och knappt ens då, så det är svårt att begripa vad ha yrar om när han snackar om “världens bästa militärfolk” vilket ju är fullständigt nonsens ur historisk synpunkt. PS, glömde att USA:s militär faktiskt lyckades vinna mot Grenada…sorry, my mistake!

Kjell Holmsten
Gäst
6 oktober 2017 kl 13:59

Galningen ger sig på Iran? Som inte har kärnvapen men hjälp från Ryssland?! Det blir som att släpa lös satan.