Södra Teatern – #tystnadtagning: 100-tals kvinnliga skådespelare vittnar om sexövergrepp

7

 

Expressen: “Över 700 kvinnliga skådespelare har hittills skrivit under uppropet #tystnadtagning i protest mot sexuella övergrepp inom branschen. På söndagskvällen kliver hundratals kvinnor upp på scener runtom i landet för att läsa upp de anonyma vittnesmålen.”

Läs mer i Expressen

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
24 november 2017 kl 12:54

Nu är det plötsligt Live-TV från Expressen i anslutning till den här artikeln, istället för det ursprungliga video-inslaget om Metoo.

per
per
Gäst
22 november 2017 kl 21:44

Erik 22 Nov, 2017 at 19:49

Måste du fläka ut antydningar om dina erotiska preferenser och förehavanden här på NewsVoice, Erik? “Dessa är av tämligen av privat natur, och frågorna lämpar sig bättre för en kontaktannons”.
(https://newsvoice.se/2016/11/15/neo-marxism-inflytande-maste-avvecklas/#comments)

Erik
22 november 2017 kl 19:49

Är jag rätt så säker på att makt parat med porr gör något med män. För makt är inget annat än gränslös tillvaro. Ju mer makt ju mer gränslös tillvaro. Tror att det handlar om ett snedvridet kicksökande. Att kunna realisera en fantasi i verkligheten ger naturligtvis en större kick än när fantasier stannar vid just fantasier. Tror att dessa maktens män egentligen bara längtar efter kicken som finns i lekens hängivelse – att släppa loss. Någonstans på vägen förlorade dem kontakten med verkligheten.

När människan inträder i en miljö där det är högt i tak med en tillåtande atmosfär så trivs hon som allra bäst.
Men det finns ett aber här. Leka kan man bara göra när man litar på varandra; och då kan man omvänt gå hur långt som helst i leken. Antigen litar man på sin lekkamrat eller inte. Det finns inget mellan 0 – 100.

Det är också vad dem själva säger till sitt försvar när de ertappas: “Ville bara ha lite kul. Skoja lite på skämt”. Men inte kan man lite på någon som har makt att göra vad de vill med en. Leken förutsätter att man är jämlik. Det makten män omvänt förlorar med just makten är jämlikheten – och då även möjligheten att släppa loss med sin jämlika lekkamrat.

Göran Erlandsson
Gäst
22 november 2017 kl 18:01

Kan inte upphöra med att förvånas över hur många så kallde män det finn som är sådana praktsvin till rötägg som de verkar vara.

Erik
21 november 2017 kl 14:09

Och Per Larsen, på kuppen har vi även rensat ut en del rötägg, som med all säkerhet är offer för den skadlig pornografin.
Vad vi alla kan göra är att Join in NoFap.

Per Larsen
Per Larsen
Gäst
21 november 2017 kl 11:46

Det går bättre för gammalmedias “#Meeto”-kampanj nu när “Paradisläckan” misslyckades och slutade med att allmänheten hånade medier och den politiska makten. Hotet att få den stundande valkampen inklämd i en #vadfanfårjag fråga har avvärjt genom en storsatsning på #tystnadtagning och just nu letas det med ljus och lykta efter fler grupper som kan exploateras i media. Berättelser av typen “Fifty Shades of Grey” är en riktig storsäljare, de slukas med hull och hår av den moraliska majoriteten. I förpackningen media levererar sina skrönor i #tystnadtagning, naturligtvis “based on a true story”, slipper de engagerade att bli beskyllda för att konsumera tantsnusk som var fallet i “Fifty Shades of Grey” och ett oändligt antal andra tveksamma publikationer riktade till den konsumentgruppen.
Media har gjort en erövring här, fått en stor framgång. Läsare, tittare och besökare ökar för gammelmedia och med det reklamintäkterna.

Kaniners
Kaniners
Gäst
19 november 2017 kl 23:07

Två män kommenterar detta. Känns märkligt……