40,000 mässlingsfall per år på 1950-talet gav ingen panik

publicerad 7 januari 2018
- av NewsVoice
Dan Persson - Pressfoto
Dan Persson - Pressfoto
Dan Persson - Pressfoto

"Jag undrar i mitt stilla sinne hur det kunde komma sig att det 2 år på 50-talet kunde toppa med över 40,000 mässlingsfall per år utan att det klassades som en katastrof och panik utbröt? Är det verkligen så enkelt för SVT och SR att dupera det svenska folket?"

Den frågan ställer sig Dan Persson som grundade Bada Hälsocenter och är utbildad vid Medical Institute of Ukraian Assciation of Folk Medicin i Kiev, Ukraina.

Alla vi som levde då såg det som en vanlig barnsjukdom som höjde det livsviktiga immunförsvaret hos barnen.

Själv fick jag mässlingen i slutet sav 40-talet och då var det fler barn som samtidigt i det lilla samhället som jag bodde i som fick mässlingen än de nu rapporterade 15 fallen i hela Sverige.

Alla, både vuxna och barn, betraktade mässlingen som helt naturlig och såg ingen anledning att gå upp i ett paniskt tillstånd.

Kära vaccinälskare, för att gå in i framtiden måste man förstå historien och då kan ni lugna ner er.

Med mässlingen och, för den delen, alla smittsamma sjukdomar är det inte svårare än att stanna hemma och inte gå ut och smitta andra. Ni kan också vara lugna.


Det är ingen av oss som för står sjukdomars immunitetsförstärkande som vill tvinga er att inte ta vacciner. Ni har rättigheten att spruta er fulla med vacciner och ni får själva utstå de negativa verkningarna av ert val.


När det gäller era barn är det en annan sak. Inget barn ber om en spruta vaccin. De är helt enkelt naturligt skeptiska till sprutor. Det val ni gör att tvinga i dem vacciner kommer att lagras i er karma och det finns ingen som undgår att avtjäna den.
Så tänk er noga för innan ni tvingar vaccinationer på era barn.

Läs noga på, och lyssna till de människor som vågar säga sanningen istället för att upprepa vad korrumperade reportrar hysteriskt slungar ut i sin strävan att gynna en oändligt girig och sjuk läkemedelsindustri.


Tänk gärna efter hur det kan komma sig att under 40-, 50-, och 60-talen kunde det var både 20,000–30,000 och upp till över 40,000 mässlingsfall årligen utan att någon blev hysterisk.


Jämför detta med de 15 konstaterade fallen 2018 med krav på tvångsvaccinering av all vårdpersonal och i förlängningen tvångsvaccinering av hela det svenska folket. Det svar du då kommer fram tillkommer dina barn att tacka dig för i framtiden.

Text: Dan Persson