Ben Swann annonserar sin come back 30 januari 2018

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 januari 2018
- NewsVoice redaktion
Ben Swann is back on January 30, 2018
Ben Swann is back on January 30, 2018
Ben Swann is back on January 30, 2018

Den undersökande journalisten Ben Swann meddelade för bara en timme sedan sin come back med Truth in Media, som ska finansieras av tittarna och kryptovalutan Dash. Nästa framträdande sker den 30 januari 2018.

Ben Swann berättar att många undrade varför han försvann och hur läget är. Swann meddelar att allt är mer än ok och han lovar att berätta mer om vad som han har i görningen. Vi inom alternativmedia är självklart glada att se att Swann återupptar sitt arbete för mediernas ursprungliga syfte, att granska makten.

Se hans presentationsvideo

Mer om Ben Swann i NewsVoice

Text: Torbjörn Sassersson, red, NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Ben Swann