Ben Swann och Truth in Media tystades – Nu är de tillbaka

9

Ben Swann berättar i denna video om sin comeback och han avslöjar att han blev tystad för ett år sedan. Han var tvungen att lägga ner sin undersökande kanal Truth in Media och stänga av alla sina sociala konton. Han lovar att berätta mer om det längre fram.

Swann citerar den forntida kinesiska krigsstrategen Sun Tzu att låta dina planer vara lika mörka och openetrerbara som natten, men när du sedan agerar, slå ned som blixten.

Dash

Truth in Media slår nu ned och det är tack vare kryptovalutan Dash Digital Cash, säger Swann. Han har i bakgrunden inlett ett samarbete med Dash, vilket gjort att finansieringen av nystarten av kanalen blivit möjlig. Swann anser att Dash Digital Cash är den mest teknologiskt överlägsna kryptovalutan som finns. Den är dessutom helt decentraliserad och autonom. Den är enkelt att använda, transaktioner går blixtsnabbt peer-to-peer. Dash är inte heller ett företag utan ett community.

Dagens alternativa medier är framtidens oberoende medier

Ben Swann fortsätter med att ge en snyting till det korporativa vänster-högermedia-paradigmet som han kallar fake. Istället tror han att kryptovalutor som Dash kan ge alternativa medier en skjuts framåt och säkra upp deras existens.

“I believe that corporations and politicians and special interests groups they have gamed so many systems. They have gamed the financial industry, the healthcare industry, the political systems in America and, yes, they have also corrupted our media. I believe humanity is greater than politics…”

Text: Torbjörn Sassersson

Källa: Truth in Media

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Michael
Gäst
1 februari 2018 kl 15:00
Michael
Gäst
1 februari 2018 kl 08:08

Jo, kryptovalutor liknar pyramidspel. Dessutom så är det felaktigt att tro att kryptovalutorna kommer kunna gå förbi banksystemet – tvärtom – ju fler kryptovalutor desto fler penningväxlingar och desto fler transaktioner måste ske genom banksystemet.
https://parasitstopp.wordpress.com/2018/02/01/skulle-jesus-kastat-ut-kryptovalutorna-och-bankerna-ur-templet/

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
31 januari 2018 kl 19:50

Jag är alltid skeptisk till allt som påminner om pyramidspel och kryptovalutor påminner exakt om pyramidspel.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
31 januari 2018 kl 13:06
Janna
Janna
Gäst
31 januari 2018 kl 12:17

@Torbjörn: Jag menar att det är i upp till bevis i den nya rollen. Så att det inte bara blir betald journalistik i enda syfte att marknadsföra en kryptovaluta, vilket är lite av det intrycket jag får när jag tittar på videon.

Henning Witte hade ju tydligen dragit igång något MLM-verksamhet inom kryptovaluta. Di kan ju höra med honom om tips inför Newsvoice satsning 😉

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
31 januari 2018 kl 10:49

Alla digitala valutor kraschar den dag Bankerna bestämmer så. Finns inga säkra valutor när de inbillade ekonomerna är inblandade. Det som kan fungera är om Riksbanken inför en E-valuta, men det skulle ta död på deras herrar.
https://parasitstopp.wordpress.com/2017/09/21/riksbankens-forslag-om-inforandet-av-e-kronan-skulle-doda-bankerna-genom-digitala-bankrusningar/

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
31 januari 2018 kl 10:07

Underbart Torbjörn!

Janna
Janna
Gäst
31 januari 2018 kl 09:58

Swann som frontfigur i PR-kampanj för företaget bakom Dash Digital Cash…

Återstår att se om han även lyckas leverera någon jounalistik av värde. Upp till bevis.