Astronauten Starman i en Tesla Roadster sköts upp i rymden av SpaceX

54
1263

NewsVoice skrev redan den 2:a december 2017 om att Elon Musk som är SpaceX:s VD planerade att skjuta upp en Tesla Roadster under den första testflygningen av en Falcon Heavy raket. Nu är det historia. Uppskjutningen lyckades. Teslan är ute i rymden med en astronautdocka ”Starman” vid ratten. Tanken är att Starman ska nå Mars.

Den stora frågan är om Teslan, försedd med flera kameror som sänder video till Jorden, kommer att klara den fem timmar långa färden genom Van Allen-bältet, ett område med stark strålning, fyllt av laddade partiklar. Nästa fas är att nå en elliptisk omloppsbana på samma avstånd från solen som planeten Mars.

Live feed från Teslan

Elon Musk kommenterar uppskjutningen

 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

54 KOMMENTARER

 1. [Sylthammar]

  Det största hoaxet – elefanten i rummet – är ju lätt att se – då det pågått i många hundra år. Det som är största hoax, är samtidigt då det hoax där de dåliga krafterna lägger in mest energi för vilseledning – för att det är grunden i hela illusionen som skapat den sovande mänskligheten. Vad vårt plan är… och då ihop med det andra som det handlar om för att hålla folket i ett mörker är Big Bang, evolutionsteori och ”vetenskap” – NASA som har Musk mm… är då den ”byrå” som ansvarar för att skapa denna föreställning.

  Under många år har Holy Wood konstant talat om hur det förhåller sig – men folk har oftast ännu inte sett det, för de förstod aldrig vad de skulle ”spana efter”plain sight”. De är lurade, och så lurade så fast det hela är i ”plain sight”, vänder det varv till ”nedåt” och för ut sitt gooogle-napp om ”psyop”. Det är likställt med förnekelse.

  Flat-Earther who saw SpaceX launch brands it an elaborate hoax
  http://metro.co.uk/2018/02/09/flat-earther-saw-spacex-launch-brands-elaborate-hoax-7301195/?ito=cbshare

  Har ni sett den gamla buddistkartan på den flata jorden, och hur det finns mer lan borto, varmed det också handlar om ”andra dimensioner/plan”.
  https://www.youtube.com/watch?v=RgY3jNjsB4s

  Byrd är också med däri. Man kan tex efter min 39 se att han för med fingret runt ett vitt askfats upphöjda kant… den upphöjda isvallen löper runt hela Antarktis, så han hintar.

  Kennedy hade karta i sitt arbetsrum på väggen på flata jorden. Många hade det, för förr visste alla hur det förhöll sig.
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/41/d2/a8/41d2a8c3df48458265adc3ce5b22572d.jpg

  FN har den flata jorden i sin ”logga”, och de flesta av organsiationer och annat har det.

  Efter vad Byrd då också kunde verifiera, med en dome, kanske, så fick de skapa NASA och Antarktisfördrag. Nu är det militariserat, och man kan bara få guidade turer om man betalar sexsiffriga belopp.

  Bakom eliten så finns det aliens, dåliga krafter, det är de som styr US and A-liens. Trump vet detta, och han vet att detta är ett plan.

 2. [Sylthammar]

  Vi kan ha lite roligt också… när eliten kör sina sjuka drag… Någon beskrev denna fakeshow som ett litmus-test de för ut, de gör ofta så (hela tiden), har olika drag och steg för att veta hur allmänheten bryr sig, hur de ser igenom eller inte, vilka låter sig bedragas, vilka protesterar, vilka media står var, hur ser åskådarläktaren ut?

  Det är då ett steg de behöver för att mer kunna säkra planerade kommande falsarier mot mänskligheten. Det som de behöver för ”the final hoax”. De behöver veta hur regin får för effekter, vara alla står, vad för ”trossystem” folk har. Vilka magiska trick faller vi för eller inte? Går vi med vidare in i deras skådespel eller inte – så nu kör de bara en löjligt grov en, och ser hur det faller ut – vilka stod upp mot det, och vilka stödjer deras föreställning – detta vill de veta, för det är den ”grogrund” de måste ha insikt om för att veta hur de går vidare.

  Inte konstigt man ser Disney ihop med Werner Von Braun:
  https://neitshade5.files.wordpress.com/2013/10/walt_disney_and_dr-_wernher_von_braun_-_gpn-2000-000060.jpg >>>> haha…

  http://s843.photobucket.com/user/loaloauk/media/Universal%20Singapore/Disney%20and%20more/disneymoonblue.jpg.html?t=1287288162

  Dr. Carol Rosin was an industry executive when she first met Dr. Wernher von Braun in February 1974. At this time, before his death in 1977, von Braun confided to Dr. Rosin NASA’s hidden agenda.

  Inviting her into his office, Von Braun stunned Dr. Rosin by explaining that it was all leading to planetary control under an oppressive One World Government.

  According to Dr. Rosin, von Braun then gave her one supreme assignment: He said a secretive trans-national power, already in existence, would move to permanently take control of this planet thru a hoaxed alien invasion from outer space.

  […]

  More importantly, von Braun told Rosin that we already had the technology to build anti gravity vehicles and entire transportation systems which did not require so-called ’fossil’ fuels. Instead, they used ”beams” of energy, eliminating all pollution.

  […]

  Another possibility is that such space-based weapons will be part of the ”smoke and mirrors” light show designed for use in ”Project Blue Beam” with its false, projected presentation of an alien invasion.

  According to Dr. Steven Greer, the head of the ”Disclosure Project,” ”….the prospect that a shadowy, para-governmental and transnational entity exists…

  —–

  Så det roliga:
  Flat Earth Laughs at Science & Space | Funniest Compilation Video (2018)
  https://www.youtube.com/watch?v=aTIonofY29E

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här