Ben Swann: Tillgångsbrist inom barnsexhandeln gör övergreppen extrema

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 mars 2018
- Torbjörn Sassersson
Ben Swann rapporterar om barnsexhandeln 27 mars 2018 Foto: TruthinMedia.com

Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfieMedia är urusla på att granska barnsexhandeln i världen och när MSM gör det fokuseras enbart på tillgångssidan och hur barn säljs, men nästan inget sägs om köparsidan, säger Ben Swann i sin senaste Reality Check. Efterfrågan på köparsidan är omättlig och därför blir utnyttjandet av de barn som finns på marknaden extrem.

Det finns dokumentation och beräkningar på hur omfattande barnsexhandeln är i världen. Siffrorna chockerar och efterfrågan finns i alla samhällsklasser, från arbetarklass till elit. Alla nivåer av samhället lider av organiserad pedofili.

Sverige har idag sannolikt en stor tillgång till barn på denna marknad i och med flyktingsströmmarna och problemet med ensamkommande barn som “försvinner”. Sverige är ett av de europeiska länder som tagit emot mest flyktingar och sexpredatorerna utnyttjar situationen. Det är inte otänkbart att Sverige kan attrahera kunder från kringliggande nordiska länder och resten av Europa. (red anm).

Ben Swann tar upp dokumentären “I am Jane Doe” från 2017 om barnsexhandeln i USA som ger oss nya fakta om pedofilnätverkens verksamhet. Det vanliga förfarandet är att barnen säljs via sajter på nätet som tex Backpage.com. Enligt en studie från 2016 utförd av “Center for Court Innovation” säljs mellan 8900-10500 barn i USA varje år. Medelåldern på dessa barn är 15 år. I genomsnitt sexutnyttjas varje barn 5,4 gånger per dag, alltså 5,4 samlag per dag.

Swann uppger precis som vissa medier tidigare rapporterat om att sexköparna finns inom alla yrkeskategorier och på elitnivå utgörs dessa av: domare, advokater, storföretagsledare och politiker. Reality Check nämner reportaget från 2015 från 60 Minutes Australia som undersökt pedofilringarna på elitnivå i England. Du kan se hela dokumentären nedan.

ArcanumSkolan 2024

Ben Swann kritiserar CNN för sitt bristande engagemang i frågan. CNN kan lägga ned 100-tals timmar på selekterade nyhetsfall, men ignorerar barnsexhandeln som genererat betydligt större lidanden.

NewsVoice kommentar

NewsVoice har information om sexköpshandeln på elitnivå i Sverige, var handel och aktiviteter pågår i bland annat Stockholm. Det kan sättas i samband med de granskningar vi genomför av makten i Sverige, samma maktsfärer som Stieg Larsson från Expo baserade sina böcker på.

De svenska mediehusen måste börja gräva i detta träsk av pedofili och barnsexköpsringar i Sverige, annars måste medborgarjournaistiska initiativ göra det arbetet. I USA har till och med amerikanska krigsveteraner sedan en tid gått samman för att rensa i barnsexhandeln som tex organisationen “Veterans For Child Rescue” (V4CR) som NewsVoice tidigare skrivit om.

Stöd NewsVoice arbete genom en donation.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källa

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Tack för den ytterst skrämmande informationen. Unicef talar med kluven tunga … Vi ska alltså inte hysa någon som helst tilltro till det de säger sig värna om.

  Det framgår helt klart att deltagarna valt att attribuera sina kläder åt satanisk symbolism. Vad som gör det än mer anstötligt är att man favoriserat kadaver som bordsdekorationer, vilket inkluderar dockor med avslitna lemmar…. Vill man äta upp sönderslitna småbarn mot barn??? Vem ska rädda världens barn från Unicef och deras perverterade anhängare från symboliskt (och dessvärre högst sannolikt även praktiskt) våld mot barn???

  “The party featured mock cadavers on the dinner table /…/ lots of dismembered babies….”

  Enligt barnkonventionen som Unesco säger sig vilja “kämpa” för sägs att “Alla barn har rätt att uttrycka sin mening och få den respekterad”. På vilket vis respekteras spädbarn på de här makabra Unesco-festerna?

 • Eyes Wide Shut-fest för att rädda barn, hur bra är den kombinationen? Inte så lyckad om jag vore tillfrågad PR-konsult, men det struntade man i när det gäller denna fund raising…

  The Activist Post (October 30, 2018): Inside UNICEF’s Bizarre 2018 Masquerade Ball

  “A look at the creepy symbolism surrounding UNICEF’s yearly masquerade ball attended by affluent celebrities and socialites.”

  https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/inside-unicefs-bizarre-2018-masquerade-ball/

 • Lästips: USA Today ( April 7, 2018): Feds charge Backpage founder after human-trafficking investigation

  http://backpage.com/ [FBI stängde sajten 6 april 2018]

  “Michael Lacey, 69, of Sedona, Ariz., who helped build a nationwide media empire out of the Phoenix New Times, was charged Friday as part a 93-count indictment that remained sealed late Friday, according to Lacey’s lawyer, Larry Kazan.

  Lacey also co-founded the online classified advertising site Backpage, and authorities had spent months probing whether the website served as a willing participant in the online sale of sex, including with underage girls.”

  https://www.usatoday.com/story/news/nation-now/2018/04/07/backpage-prostitution-charges/495701002/

 • “Kinsey had a Ph.D. in zoology from Harvard and was an entomologist by training; but it was only in 1938, after the retirement of his university’s sexually-conservative president, that he first “sensed an opportunity to use sex education to advance his private war against traditional morality.”

  Kinsey-Sex And The Rockefeller Foundation: http://www.swans.com/library/art19/barker139.html

 • Den strukturella grunden för liberaliserad fri sexualitet lades av Rockefeller som finansierade Alfred Kinseys forskning om pedofili, homosex, onani m m. Kinsey reste land och rike runt för att påverka/liberalisera politikers inställning till sexualitet mellan män, kvinnor, barn och djur.

  Den empiriska forskningen rörande barns sexualitet baserade sig på pedofilers erfarenheter och reproducerade kliniska försök med småbarn och t o m helt nyfödda babysar. Alfred Kinsey och hans likar/finansiärer ville verka för en ny sexualitet med Markis De Sade som ledstjärna.

  Med Kinsey:s “forskning” som grund skrevs 1955 en ny lag = Pedo Code: “The Ali Model Penal Code (MPC) That Removes Protections for Women and Children.” (15.20 min in på filmen The Kinsey Syndrom). Lagen har bl a kommit att innebära strafflättnader med hänvisning till Kinsey:s forskning om hur barn njuter av pedofilers handlingar.

  Med tanke på de strafflättnader som tillämpas rättsligt i vårt land rörande sexuella (o)gärningar av olika slag är det inte särskilt långsökt att förmoda att även svensk lagstiftning implicit följer Kinsey:s forskning som legaliserar Markis de Sades syn på njutning.

  The Kinsey Syndrome: https://www.youtube.com/watch?v=j9ztmp1yDq8

  Secret history: Kinseys phaedophiles: https://www.youtube.com/watch?v=UVC-1d5ib50

 • Globaliseringen för också med sig indoktrinering av barn, i allt yngre åldrar, till “goda” sexkonsumenter; transgenderism, homosex och pedofili. Sex när som helst, hur som helst och med vem som helst.

  För några månader sedan meddelades t ex föjande:
  “France is preparing legislation that will allow reducing the age of sexual consent to 13 years. Perverts, ultra-liberals, and Islamists rub their hands and continue pushing it forward.

  French children are going to be deprived of childhood and can be traumatized from young years and for the rest of their lives. To do this, their “sex education” will be taught by pedophiles and migrants, who are mainly from Muslim countries, where children’s marriages are usually practiced. This example clearly shows both interests match each other: the interests of the gender supporters who are obsessed with “modern European values” and those who stick to the wildest customs and medieval traditions in Europe.

  Only efforts of some perverts and pedophiles will clearly not be enough. The whole system is working on the child sexual abuse in the West now. In many German kindergartens, special rooms have been created where children of both sexes can privately study each other’s genital organs. In schools in France and in a number of other Western European countries, there are lessons which explain children -often without the awareness of their parents – the values of LGBT people, suggest thinking about their gender and orientation. Young French people aged 5 to 7 years old are offered to read the book “Dad wears a dress,” movies about girls who want to become boys, like “Tomboy,” and vice versa.”

  http://katehon.com/article/france-ready-let-migrants-and-pedophiles-teach-children-sex-education

 • ”… globaliseringen av information gör människor medvetna om vad de har – och inte har. Problem och förtryck är omöjliga att dölja, och de nya kraftfulla verktygen för information ger oss fler möjligheter än någonsin att reagera och agera.”
  / Anna Lindh

  ”… världen har fler demokratier än någonsin, och mänskliga rättigheter befinner sig högt på nästan alla länders dagordning. Ändå, är korruption och förtryck alldeles för vanliga hot mot det demokratiska samhället. Och vi har sett en dramatisk ökning, de senaste 10 -15 åren, av etniska konflikter och humanitära kriser med brott mot mänskliga rättigheter som viktiga delar., men också mer av korruption. Mänskliga rättigheter prisas mer än någonsin – och kränks mer än någonsin.”
  /Anna Lindh

  För alla barn som läser detta och utsätts för våldtäkt så vill jag bara rekommendera att ni kontaktar någon vuxen person utanför er egen bekantskapskrets, helst en äldre kvinna, och med hennes hjälp skaffar bevis, ex. en gömd kamera, mot pedofilerna som våldtar er. Bevis är mycket viktigt för att komma till rätta med sådant här.

 • MSMrollen kan väl preliminärt delas in i 3 avdelningar.
  Att avleda uppmärksamheten ifrån allt som kan störa eliten och deras vapendragare till låtsasnyheter(1)
  Att ignorera eller fördröja “besvärliga” nyheter i väntan på “klargöranden” från elitens agenter, eller direkt slakta som konspirationsteorier(2) (Skriv aldrig om Corey Feldmans insamling!)
  Att överdriva allt som kan gynna eliten och skada dess konkurrenter (3)
  Att förringa till synes positiva nyheter om elitens konkurrenter och om möjligt även tillskriva baktankar.
  (Ryssland vägrar GMO och glyfosat för att skada USA, inte för att de anser GMO etc. otillräckligt tetstat)

 • Samtidigt talas det också tyst om de länder där barnsexhandeln försiggår helt öppet. I länder som Japan, SaudiArabien, Thailand, Laos, Filippinerna, Kambodja är prostitution och porrindustrin gigantisk för att inte tala om sexslavhandel fokuserad på barn. Länder som tar emot många flyktingar – Grekland, Italien, Tyskland och Sverige försvinner tusentals barn till barnprostitution utan att polisiära myndigheter lägger ner tillräckligt med kraft för att befria dessa barn. I länder som Rumänien, Bulgarien, Montenegro, Estland luras kidnappas tusentals barn till sexhandel. Det är fruktansvärda siffror och inget görs för människohandel ger miljard dollar vinster årligen. Organisationer som sägs hjälpa dessa fruktansvärt utsatta barn är själva många gånger en del i denna handel. Fråga er varför ex. FN tystar ner eller gömmer undan den handel som försiggår inom FN:s olika organisationer. Problemen är gigantiska men inget görs och mycket av denna handel pågår där fattigdomen är som störst. Sverige är ett av de länder som talar men handlar inte för att rädda dessa flickor undan från denna fruktansvärda människohandel. Regimen i Sverige skickar hellre vapen för miljarder till dessa länder och detta har pågått helt öppet under decennier utan att valboskapen någonsin ställt krav på partier eller politiker att stoppa denna människohandel, i stället har all handel länder emellan uppmuntrats – Rättsrötan och Korruptionen är avgrundsdjup i detta land. Och vi får den politik och politiker vi förtjänar.

 • Fängelse och stora böter borde vara rutinstraff vid dylika händelser! Då skall det inte spela någon roll eller status man har i samhället! – Ingen misskund kan vara tillåten ens om man är miljardär eller framstående på något sätt! Finns bevis skall de utredas, dömas och avsättas – precis som andra kriminella!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *