Filmen: “Läkaren som vägrade ge upp” – Extravisning i Partille 13 mars 2018

1

Dr Erik EnbyANNONS. På begäran ges en extra bioföreställning i Partille Kulturum, Gamla Kronvägen 56, Partille, den 13 mars kl 19-21 med diskussion efteråt där Erik Enby medverkar. 

Denna långfilmsdokumentär handlar om dr Erik Enby och hans motiv att läsa till läkare och forska på sjukdomarnas orsaker efter att hans ungdomskärlek Gunnel fick polio. Den handlar också om rätten till sin hälsa, rätten att få forska och rätten att få behandla patienten med verksam alternativmedicin. Det är en av vår tids kanske viktigaste dokumentärer. Enby fann också en naturmetod för att hjälpa svårt kroniskt sjuka. Här ställs frågor om varför han har stoppats och av vilka.

På samma sätt som filmen har finansierats genom crowdfunding, kommer den nu att spridas av folket, genom folket och för folket.

  • Bokning av biljetter på Partille.se eller via telefon: 031-792 10 00
  • Biljettpris: 100 kr
  • Värdar: Viola Janson och Siv Wernborg, föreningen Humanism & Kunskap
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Leif Lundberg
Gäst
13 mars 2018 kl 17:07

Det går även att “droppa in” utan föranmälan och i skrivande stund finns det gott om plats då biografen är stor. Det kostar endast 100 kronor och det går bra att betala kontant i entrén (gärna jämna pengar) … http://www.kostdemokrati.se/snabbanyheter/2018/01/24/snabba-nyheter-ett-urval-januarifebruari-2018/#comment-274