Filmen: ”Läkaren som vägrade ge upp” – Extravisning i Partille 13 mars 2018

1
990

Dr Erik EnbyANNONS. På begäran ges en extra bioföreställning i Partille Kulturum, Gamla Kronvägen 56, Partille, den 13 mars kl 19-21 med diskussion efteråt där Erik Enby medverkar. 

Denna långfilmsdokumentär handlar om dr Erik Enby och hans motiv att läsa till läkare och forska på sjukdomarnas orsaker efter att hans ungdomskärlek Gunnel fick polio. Den handlar också om rätten till sin hälsa, rätten att få forska och rätten att få behandla patienten med verksam alternativmedicin. Det är en av vår tids kanske viktigaste dokumentärer. Enby fann också en naturmetod för att hjälpa svårt kroniskt sjuka. Här ställs frågor om varför han har stoppats och av vilka.


På samma sätt som filmen har finansierats genom crowdfunding, kommer den nu att spridas av folket, genom folket och för folket.

  • Bokning av biljetter på Partille.se eller via telefon: 031-792 10 00
  • Biljettpris: 100 kr
  • Värdar: Viola Janson och Siv Wernborg, föreningen Humanism & Kunskap

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här