Kanalpapegojorna i USA:s mäktigaste mediabolag läser duktigt från manus

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 april 2018
- NewsVoice redaktion
TV-papegojorna

NOTERAT. Ett av USA:s mäktigaste mediabolag Sinclair Broadcast Group skickar ut färdiga manus för vad TV-kanalerna ska säga i direktsändning för att bekämpa fake news medan de samtidigt utger sig för att själva stå fria från problemet.

“Sinclair Broadcast Group is a publicly traded American telecommunications company that is controlled by the family of company founder Julian Sinclair Smith”. – Wikipedia

Revenue increase: $2.73 billion USD (2016)
Net income increase: $245.3 million USD (2016)
Total assets increase: $5.96 billion USD (2016)
Total equity increase: $557.9 million USD (2016)
Owner: Smith family
Number of employees: 8,400 (2016)

Källa: Annual Report 2016


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • @ Johnny

  Har du ordning på årtalen , det började ju 1914 och slutade -18. I såna fall var det ju inte mycket till indoktrinering ? Tvivlar inte det minsta på att du har rätt i sak , men det är bra att reda ut detaljerna.

 • JP Morgan (80% Rotschield) köpte 1917 de 25 största tidningarna i USA för att hjärntvätta folket att deltaga i WW1. Det är intressant att notera att många mediaägare är av judisk börd.

 • Kan det visas tydligare
  – Att folket systematiskt matas med lögner för att programmera in en falsk verklighetsuppfattning i deras hjärnor.
  – Att löneslaveri (det som i dagligt tal kallas för att ha en anställning) är en form av prostitution.

 • leif bengtsson AP, UPI, m.fl.
  Gissar att det började med att Rockefeller’s genom vasaller köpte upp nyhetsbyråer för att “filtrera bort” nyheter om altenativ medicin som ett komplement till sitt lycjade stöd för “skolmedicinen” på de flesta av USAs universitet, osv.
  Alltså genomsyras “allt” i USA av liknande manipulering, och här är vi iaf inte långt efter vad det verkar idag.

 • Sedan har vi ju Hollowood som tydligen är scriptat av CIA, FBI och DOD.
  Vill man göra en film om krig behöver man soldater och utrustning. Det får man av DOD (Dept of Defense), efter att ha skrivit på kontrak att DOD granskar, tar bort och lägger till som dom vill. En del filmer “Tog slut” där men de som blev kvar beskriver med minimala undantag alltid den amerikanska militären som frihetens och demokratins hjältar, som vi vet. Hur exakt CIA och FBI påverkar genom sina ELA-kontakter (Entertainment Liasion Office) är jag inte riktigt säker på, men det verkar som om flera filmer aldrig gjorts pga dem. Boken “National Security Cinema” beskriver hur man bedriver propagandan, framförallt genom “bortklippning”, alltså censur mitt i demokratins förlovade land.
  Vad är inte scriptat O.T.?
  Här räcker det med att vi har NATO- armen “Stratcom” där “Strategic Communication” delen knappast kan vara något annat än en Orwellisk omskrivning av propaganda.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *