Klarar du att gå ut och lämna mobiltelefonen hemma en hel dag?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 juli 2018
- NewsVoice redaktion

Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • svar: Ja! Har aldrig en skärmfån med ut. En sådan sitter som modem till datorn. Fånen är hoptejpad efter eget batteribyte för 120:-sek. Ful som stryk, men funkar.
  På längre tur eller slikt har jag en gammal Nokia med synlig S/V text och “obetalt” kontantkort. 112 funkar gratis. Detta funkar hur bra som helst och man ser blommor, hör fåglar och framför allt hör tystnaden. Har ingen TV heller. Rekommenderar att “ha” så lite skärmtid som möjligt och ens förmåga att observera kommer åter enligt de ursprungliga postulaten.

 • Jag har en kompis som fredag kväll kl 17:00 stänger av telefon och startar den söndag kl 19:00 och så här har han alltid gjort. Det här har jag set på med avund i flera år. Så nu för ca 6 månader sedan har även jag följt hans fotspår. Visst finns det undantag när det finns planer där kontakt med andra är ett måste men oftast stängs den av.
  Min kära mor kan vara smått irriterad då hon försökt nå mig hela helgen, men även det är en viss njutning.

  Att vara med familjen blir mer att man är med sin familj än att ens familj finns i ens område.

  OCH VAD MYCKET MED TID MAN HAR HELGEN BLIR JÄTTE LÅÅÅNG.
  Prova vet jag!!. jag kanske har fel. Börja med en dag eller så kör ni på en vecka direkt.

  Klotter eller poesi. Erik G

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *