Nya Dagbladet senaste pod diskuterar migrantkrisen, nya EU-lagar, salafismen mm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juli 2018
- NewsVoice redaktion
Nya Dagbladet gör NyD-Podden med gäst NewsVoice

Nya Dagbladet gör NyD-Podden med gäst NewsVoice

I det senaste avsnittet av NyD-podden medverkade nyhetschefen Alexander Almqvist-Paajanen, chefredaktör Markus Andersson samt Torbjörn Sassersson från NewsVoice. I programmet diskuterades den ökande migrantkrisen i Europa, de nya EU-lagarna, utbredningen av salafismen i Sverige samt det ryska antivirusföretaget Kaspersky Lab.

Listen to “NyD-podden #26 – Migrationskrisen i Europa, nya EU-lagar, Kaspersky och salafism i Sverige” on Spreaker.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq