James O’Keefe annonserar Deep State-utredning – Project Veritas

4

James O’Keefe annonserar en utredning som utlovas bli mycket avslöjande och mycket graverande för Washington och hur individer styrs av egennyttiga intressen med hjälp av lögner, falska narrativ och fula trix.

James O’Keefe är en undersökande journalist och grundare av teamet Project Veritas som blivit känd som en spjutspets inom alternativmedia. Han är egentligen en föregångare och modell för hur journalistik ska gå till när den undersöker makten. Därför tål inte de stora och ansenliga tidningar som New York Time och Washington Post James O’Keefes arbete. Dessa tidningar är drivna av agendor bortom media medan Project Veritas arbetar med direkt sanningssökande.

O’Keefe betonar att han är inte källan utan de som talar och de som talar är individer inom Washingtons maktstruktur, individer som spelats in med dold mikrofon.

Text: NewsVoice

Källa

  • Project Veritas’ Deep State Unmasked investigation at the Gateway Eagle Council
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
MarcoRoco
MarcoRoco
Gäst
20 september 2018 kl 00:21

Panik i Washington D. C. – Trump häver sekretess i Rysslandsutredningen
Sent på måndagseftermiddagen beordrade USAs president Donald Trump att häva sekretessen på alla hemligstämplade dokument och sms kring Rysslandsutredningen. Allmänheten får nu inblick i viktiga nyckelspelares korrespondens i FBIs utredning gällande eventuell rysk inblandning i amerikanska presidentvalet 2016. https://newsgram.se/panik-i-washington-d-c-trump-haver-sekretess-i-rysslandsutredningen/

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
19 september 2018 kl 08:31

Kan det vara så att James O’Keefe är en bror till Kenneth O’Keefe som här-om-året gav många blåögda människor en obehaglig info. om att USA (Deep State) aktivt stöttar terrorister som ISIS och Al-Qaida ? https://www.youtube.com/watch?v=j0KfAqu1KOM

Torbjörn Sassersson red.
Admin
18 september 2018 kl 22:44

Unmasking the Deep State: Department of State Employee: “Resist Everything…I Have Nothing to Lose”

Conny LundbergD
18 september 2018 kl 20:52

Detta lär bli mycket intressant att ta del av!