James O’Keefe annonserar Deep State-utredning – Project Veritas

publicerad 18 september 2018
- av NewsVoice
James O'Keefe (15 sep 2018). Foto: Project Veritas

James O’Keefe annonserar en utredning som utlovas bli mycket avslöjande och mycket graverande för Washington och hur individer styrs av egennyttiga intressen med hjälp av lögner, falska narrativ och fula trix.

James O’Keefe är en undersökande journalist och grundare av teamet Project Veritas som blivit känd som en spjutspets inom alternativmedia. Han är egentligen en föregångare och modell för hur journalistik ska gå till när den undersöker makten. Därför tål inte de stora och ansenliga tidningar som New York Time och Washington Post James O’Keefes arbete. Dessa tidningar är drivna av agendor bortom media medan Project Veritas arbetar med direkt sanningssökande.

O’Keefe betonar att han är inte källan utan de som talar och de som talar är individer inom Washingtons maktstruktur, individer som spelats in med dold mikrofon.

Källa

  • Project Veritas’ Deep State Unmasked investigation at the Gateway Eagle Council


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Panik i Washington D. C. – Trump häver sekretess i Rysslandsutredningen
    Sent på måndagseftermiddagen beordrade USAs president Donald Trump att häva sekretessen på alla hemligstämplade dokument och sms kring Rysslandsutredningen. Allmänheten får nu inblick i viktiga nyckelspelares korrespondens i FBIs utredning gällande eventuell rysk inblandning i amerikanska presidentvalet 2016. https://newsgram.se/panik-i-washington-d-c-trump-haver-sekretess-i-rysslandsutredningen/

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *