Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Stieg Larsson – Mannen som lekte med elden – Trailer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 september 2018
- NewsVoice redaktion

En dokumentär om författaren Stieg Larsson som skrev Millennium-böckerna och om hans arbete med att kartlägga högerextremismen i Sverige. Filmen har premiär den 28 september 2018.

“Mannen som lekte med elden är en gripande berättelse om Stieg Larsson, som kämpade hårt för det han trodde på och som genom Millennium-böckerna lyckades nå ut med sitt budskap till en bred publik.

Genom intervjuer, unikt arkivmaterial, dokumentära skildringar och re-enactments-inspelningar blir filmen ett spännande och fascinerande porträtt av en man som vigde sitt liv åt att kartlägga de högerextrema grupperna.” – Bio Rio

Regissör: Henrik Georgsson
Manus: Olof Berglind och Nathan Grossman
Skådespelare: Emil Almén (som Stieg), Johan Eriksson, Jan Simonsson
Distributör: SF Studios
Längd: 1:35


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq