Exempel på arbetssätt hos den djupa staten i Sverige

publicerad 3 oktober 2018
- av Jan Norberg
Margot Wallström (Socialdemokraterna)-Foto: Sten-Åke Stenberg. Licens:Redaktionell. Mostphotos.se
Jan Norberg om den djupa staten - privat foto
Jan Norberg

DEBATT. I ett visst skymundan har det nu visat sig att den sittande sosse och MP-regeringen innan valet etablerat en hotline till bla Facebook, dit man snabbt ringer för att få dem att ta bort vad Regeringen anser vara olämpligt material. Debattören Jan Norberg ger exempel på hur den djupa staten arbetar i Sverige.

Text: Jan Norberg | Bild ovan: Margot Wallström (Sveriges utrikesminister och Stefan Löfvens ställföreträdare). Wallström har inget med artikeln att göra. Foto: Sten-Åke Stenberg. Licens:Redaktionell. Mostphotos.se

Att det är Ledarsidorna.se som bland annat i artikeln "Deep State. Deep Media" nyligen grävt fram och redovisat en lång rad skandaler är ju lite pikant då Johan Westerholm benämner sig själv som sosse.

"Flam fick i går, rapporterar Nyheter Idag, sin Youtube-kanal avmonetariserad efter att ha publcierat sitt satiriska försök att polisanmäla den ondskefulla organisationen som visar sig vara Vänsterpartiet."

"Ett annat exempel är det 1 timma och 33 minuter långa lanseringsseminarium av dr Magnus Norells bok “The Return of the Caliphate” på Ledarsidorna.se". - Johan Westerholm, Ledarsidorna

Det går nu möjligen att se ett visst mönster för hur det går till att diskret tysta alternativa medier som exempelvis NewsVoice eller Nya Dagbladet. Det finns i artikeln alltför många kausala samband för att helt kunna avfärdas som konspirationer. När man läst, funderat och beslutat sig för vad man skall tro på så väger det över för att alla dessa tillfälligheter inte kan ha berott på slumpen.

Läs mer: NewsVoice slogs ut av ett botnet igen den 12 september och NewsVoice [och Nya Dagbladet] attackerades av botnet i USA [11 sep]


Låt oss därför anta att sosse- och MP-regeringen tryckt på för att aktörer som Facebook, Google, MS, Twitter, med flera ska införa regeringsstyrd censur.


Infiltrerande vänsterelement i den djupa staten

Finns det några skäl över huvudtaget att begränsa yttrande- och åsiktsfriheten om dessa rättigheter är skyddade i vår grundlag?

Regeringens sedvanliga undanflykter är ju att påståenden av politisk karaktär inte är baserade på fakta och att dessa därför skall raderas eller censureras. Har vi därmed politisk censur i Sverige numera?

Johan Westerholm pressfoto
Johan Westerholm pressfoto

"Ledarsidorna publicerade nyheten om UD-tjänstemännens politiska aktivism på arbetstid, där tjänstemännen ville ha Regeringskansliets förvaltningsavdelnings garantier att en ospecifik värdegrund på arbetsplatsen skulle övertrumfa Regeringsformen vid ett regeringsskifte. Genom intrikata formuleringar målades kommande alternativa regeringar, alla utom en S-ledd ministär, som rasistiska eller på annat sätt diskriminerande." - Johan Westerholm, Ledarsidorna

Ett annat standardargument är ju att vissa inlägg gränsar mot eller överträder viss lagstiftning, hets mot folkgrupp (HMF) eller förtal och så vidare. Därför har sosse- och MP-regeringen inför valet strösslat med pengar till olika aktörer (som Näthatsgranskaren) vars enda mål har varit att till polis och åklagare massanmäla enskilda vilka helt lagenligt givit uttryck för sin yttrande- och åsiktsfrihet.

Väl medveten om att hela den svenska rättsapparaten, inklusive polisen, åklagare, de olika domstolarna, JO, DO, med flera utgör Europas mest korrumperade instanser kan sossar och miljömuppar tryggt lita på att en bedövande majoritet av de anmälda blir fällda enligt beslut om åtal från åklagare.


Med den till 100% korrupta rättsapparaten intakt kan alla infiltrerande vänsterelement inom den djupa staten i Sverige fortsätta sin åsiktsterror oavsett vilken partikonstellation som sitter på regeringsmakten.


Deep State i USA avslöjas med dolda inspelningar – När ska vi göra samma i Sverige? - NewsVoice
James O’Keefe annonserar Deep State-utredning i USA – Project Veritas

Analogt med detta faktum slipper ju regeringen att ändra lagstiftningen. Det räcker med HMF och så vidare. Sverige har med dessa regeringsingripanden förvandlats till en veritabel nattväktarstat där vänster och PK-elementen inom den offentliga förvaltningen leder åsiktsterrorn mot oliktänkande.

Läs mer om Project Veritas färska avslöjanden i USA som visar att Social Democrats of America (SDA) infiltrerat Washingtons departement: "Deep State i USA avslöjas med dolda inspelningar – När ska vi göra samma i Sverige?"

Regering, politiska partier och stora företag med överlappande intressen

Dessutom är det behändigt för sossar och miljömuppar att kunna utöva påtryckningar mot stora privata företag för att de skall gå vänsterns och PK-regeringars ärenden genom ägna sig åt självcensur, alternativet är ju att regeringen annars tar till sin möjlighet att instifta lagar som tvingar dessa teknikgiganter att följa lag. Då blir det ju lättare för dem att själva censurera så att sossar, miljömuppar och övriga inom PK-eliten blir nöjda. Titta bara på Tyskland!

Slutligen kan man ju fråga sig varför så många ansträngningar görs för att tysta olika mediekanaler som tex NewsVoice och Nya Dagbladet?


Det finns goda skäl och tro att försöken att tysta NewsVoice och andra alternativa outlets är finansierade av regeringen eller till regeringen närstående aktörer (tex PR-bolag) vilka fått finansiering av skattebetalarnas medel. Sambanden med vad som hänt Ledarsidorna.se och NewsVoice är alldeles för uppenbara för att falla inom slumpens ramar.


Vi behöver ett ordentligt regeringsskifte där en av de absolut mest framträdande frågorna blir att säkra vår grundlagsskyddade yttrande- och åsiktsfrihet. Den har absolut inga begränsningar då den uttrycker uppfattningar och åsikter.

DDR framstår ju som ett rent kindergarten för att använda ett tyskt begrepp. I Sverige har alla vänsterextrema anledning att fira då den sovande Endymion - alltså den breda, stora och tysta svenska majoriteten - ännu inte mött sin Diana och börjat ge prov på motstånd.

Text: Jan Norberg

Relaterat