Patreon kan ta ned dina videos – Luke Rudkowski varnar

1

Youtube-alternativet Patreon är inte att lita på. Det varnar allt fler oberoende mediekanaler. Luke Rudkowski bakom rörelsen We Are Change är en av de senaste medieprofilerna som i ett ordsvall ondgör sig över att en rad röster blivit tystade på Patreon. Medborgarjournalisten Tim Pool är ett annat namn. 

NewsVoice har tidigare rekommenderat oberoende medier att lägga upp sina videos på Patreon som ett reservalternativ till Youtube. Nu verkar det inte vara ett säkert drag i en medievärld där etablissemangskritiska röster släcks ner i snabb takt i både Väst och Öst.

Trendanalytikern Gerald Celente varnar att nedstängningsbeteendet under 2019 kommer att bli än värre.

“Governments across the globe, regardless of what political doctrine they profess, in collusion with social media giants, will accelerate the Censorship 2019 trend.” – Trend Alert, 20 dec 2018

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Luke Rudkowski förklarar nedan vem han är och vad han står för.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Matin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
29 december 2018 kl 17:52

Enbart plattformar som befinner sig i länder som går i en mer demokratisk riktning kommer förmodligen kunna utgöra ett skydd för folkets rätt att få höra alla olika sidor av olika saker.

Jag skulle tippa på att det kommer vara länder där folkets demokrati är stark som kommer gå i täten för att skydda demokratin och yttrandefriheten. Typ Island eller Schweiz.

Vill folket inte censureras godtyckligt av bankkmaffians fulmedier och fulpolitiker och fuljurister, så måste de rösta för de valsamverkande nya partier som har en chans att ge oss demokrati och yttrandefrihet på riktigt.

Var är de valsamverkande partierna som vill ge folket realistiska alternativ med chans att få mandat? Jag vill att ni rycker upp er! Allihop!