MEDIATROLL. Frida Boisen som är programledare för ”Trolljägarna” på TV3 ringde upp Fabian Fjälling under förevändningen att hon vill hjälpa till med att försöka få fram sanningen om terrorattacken i New York 2001. Intresset var dock påhittat och Fjälling insåg att Trolljägarna försökte lura honom i en fälla.

Text: NewsVoice, foto ovan uppdaterat 20 mars 2019 | Frida Boisen (foto: Ylwa Yngvesson, Licens: CC BY 3.0, Wikimedia. Fabian Fjälling (Perra Winberg). Montage: NewsVoice

Frida Boisen uppgav att hon hade läst Fabian Fjällings inlägg på Facebook och hon ville därför bidra för att få fram sanningen om terrorattacken i New York 2001 (WTC 911), med anledning av att en ny utredning påstås vara på gång. 

Fabian Fjälling skrev bland annat:

“Nu har det öppnats en utredning i USA angående de tre skyskrapornas underliga kollaps den 11:e september 2001 på Manhattan. Tänk att det skulle ta 17 år innan myndigheterna skulle börja undersöka bland annat varför WTC 7 spontankollapsar (där för övrigt den beryktade Enronskandalens utredning samtidigt gick upp i rök).” – Källa

Frida Boisen ville dock veta mer om hur hon kunde tjäna pengar på att “hjälpa till”. 

Fjälling förklarar: 

“Hon var intresserad av hur mycket pengar hon kunde tjäna vilket givetvis borde göra mig misstänksam, men jag är ganska naiv och vill folk rädda Sverige mot betalning så är det helt ok för mig. Sedan blev det hembesök av Trolljägarna troligen med Boisen själv i spetsen, men tyvärr var bara min yngsta dotter hemma.” – Källa

Fjälling skriver på Facebook att Frida Boisen senare samma dag konfronterade Fjälling och då ifrågasatte varför han rekommenderar folk att vara anonyma. Fjälling svarade att själv inte har problem med att fronta media utan gärna ställer upp på intervju med henne och Robert AschbergTrolljägarna under förutsättning att han har med sig ett eget kamerateam som samtidigt spelar in TV3-intervjun. 

Fjälling drar sedan tillbaka sitt erbjudande om en transparent dubbel inspelning med hänvisning till att etablerade medier tidigare piskat upp en hatstorm mot hans familj. Han skriver att han stödjer medborgare som vill ringa och konfrontera etablissemanget tex att ställa svåra frågor till Frida Boisen och Robert Aschberg om deras metoder. 

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

38 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
23 januari 2019 kl 14:55

Nej ,tänkte väl just det.

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
22 januari 2019 kl 15:36

@ Erik G

Så om jag förstår dig rätt ang. sannolikheten för ett ras , utgår du alltså ifrån att tillverkarna använde för hög temperatur vid denna härdning ?

Erik G
Erik G
Gäst
21 januari 2019 kl 20:01

Vid härdning av metall värmer man till plommon röd färg och sedan kyler man snabbt ner metallen. Då får man ett hårt men sprött material. (Spricker lätt) vid det här laget vill man göra en annlöpning, så materialet får en segare yta. Här hettar man upp materialet till en brun aktig nyans ca 300 grader c och då har man fjäderstål. Fortsätter man till lila nyans 320 grader c får man verktygsstål. Och 2 grader till så får stålet blå nyans. Men då har
anlöpingen misslyckas och man får ett stål med de sämsta tänkbara styrka för en konstruktion.

Om det blev varmare än 330 grader (c) Celsius så hade bambu rör varit bättre.
Temperaturen kan vara lite fel då jag nu för tiden bara går efter färg när jag anlöper och utbildning var för 30 år sedan. Men de sista 2 graderna är det intressanta under en anlöpning för sedan är det bara börja om.
Jo det finns konstiga och oförklarlig saker med WTC men hade de ej rasat då hade det varit det absolut konstigaste.

Klotter eller poesi Erik G.

Erik G.
Verktygsmakare smed med 30 år erfarenhet. Mannen som talar med
metall.

Benny
Benny
Gäst
Reply to  Erik G
26 januari 2019 kl 07:30

Trams Erik G! Har ingen relevans för stålet i WTC-byggnaderna!

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
21 januari 2019 kl 14:08

Med anledning av Fjällings uppmaning att kontakta DN om denna nya utredning ( nån som har en länk där detta offentliggörs är jag tacksam ) kom jag att tänka på ett mejlutbyte jag hade för fem år sen med en av deras murvlar , Clas Svahn. En inbiten ufo-fanatiker bl.a. som haft serie om detta ämne som rullade på svt , men även avhandlar detsamma rätt flitigt i blaskan.

Jag delger er här denna konversation i avsikt att exemplifiera hur kortfattade o nollställda msm-murvlarna blir när man konfronterar dom om saker dom inte vet ett smack om. M-e-n , även för att uppmuntra andra att göra detsamma. Dom måste få veta att det finns ett kraftigt folkligt motstånd mot deras uppenbara ignorans o likgiltighet inför fakta och ju fler som går i clinch med dom , desto bättre.

Av någon anledning försvann hans sista replik från min mejlbox men jag hittade den i en sammanställning jag skickade till Kristoffer Hell ( Blueshift.nu ) strax efteråt , så jag länkar den i stället bara för ordningens skull.

Mejlen läses nerifrån o upp.

https://outlook.live.com/mail/sentitems/id/AQMkADAwATNiZmYAZC05Njg1LTcyZGQALTAwAi0wMAoARgAAA7GbYhulj4VDm55MgpLIZJIHAEnovmmBqbxDsq3lwgMtYSgAAAIBCQAAAEnovmmBqbxDsq3lwgMtYSgAAAItrgAAAA%3D%3D

Kan väl tillägga att jag ännu inte mottagit något som helst bevis på dom flygplanskrascher han påstått sig fotograferat. Nån som f.ö. har nån aning om vad KB , som han nämner , kan tänkas vara ? Karlskronabladet…? Karlstadsbladet…? Kristianstadsbla…bla…bla…?

Foto
Foto
Gäst
20 januari 2019 kl 21:24

@Karl W: Nej det finns inget i svensk lag som kräver en ”photo release”. På offentlig plats har var och en rätt att fotografera vem som helst. Däremot kan jag inte använda min bild hursomhelst. Lagen om namn och bild i reklam hindrar exempelvis att någon använder ditt ansikte utan ditt medgivande i reklamsammanhang.

Karl W
Karl W
Gäst
Reply to  Foto
21 januari 2019 kl 07:39

Jo – det gör det faktiskt. Du får fritt fotografera på allmän plats, men det finns restriktioner på vad du eller någon får göra med bilden. Åtskilliga fotografer har åkt på ordentliga skadeståndssmällar genom att använda bilder utan de avbildades samtycke. Här har du ett exempel på en sådan. https://www.sfoto.se/wp-content/uploads/2014/09/sff_avt_modellreluppdr_w2_oifyllbar.pdf

Karl W
Karl W
Gäst
Reply to  Foto
21 januari 2019 kl 08:12

Här har du ett bra dokument i frågan. Vad jag tycker är alltså att detta borde införa för media, för dom arbetar ju kommersiellt.
https://www.blf.se/wp-content/uploads/2018/05/Uppf%C3%B6randekod.GDPR_.180528.pdf
Fotografering av personer…. Lag (1978:800)…. För bild på person …..ska ett modellavtal (model release) skrivas och undertecknas

Karl W
Karl W
Gäst
20 januari 2019 kl 03:35

”Hembesök” borde förbjudas i lag. Det är inget annat än trakasserier och förföljelser, det är hemfridsbrott. När en fotograf tar bilder av en modell som genom bilden kan identifieras, då kräver lagen att modellen skriver under en ”Photo release” skriver modellen inte på får bilden inte publiceras. Vi behöver samma lag för journalistik. Någon som intervjuas måste skriva på en release, ge samtycke till intervjun, annars får den inte publiceras så personen identifieras.

Allt vi kan göra idag är att systematiskt och envist hänga ut de som mobbar och trakasserar. Teaterchefen Benny Fredriksson mobbades och förföljdes tills han valde att begå självmord. Ingen har hållits ansvarig, hela historien tycks ha mörkats av Schibsted och Bonniers.

Ska det verkligen vara så att journalister skall stå över lagen och tillåtas förfölja och mobba folk in i döden, utan påföljd. Vi behöver lagar som håller dom personligt ansvarige i allmän domstol. Nu har media och journalister ett eget separat rättsväsende där in gen någonsin fälls.

Låt oss arbeta på att få tillstånd lagändringar.

[Försök att dela upp texten i stycken. Jag har nu ordnat det. /red]

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Karl W
21 januari 2019 kl 01:55

Helt enig.

Fredrik
Fredrik
Gäst
20 januari 2019 kl 02:14

Bechir Rabani namn bör komma upp varje gång Robert Aschberg.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Fredrik
20 januari 2019 kl 21:44

Robert tror att vi glömt….. ack vad han bedrar sig!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Öystein Rönne
21 januari 2019 kl 01:53

Jag tror att Aschberg lever farligt. Individer i NMR har säkert planer för Aschberg, tror jag.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
21 januari 2019 kl 09:21

Japp.

Fredrik
Fredrik
Gäst
20 januari 2019 kl 02:10

Tur att jag inte tittar på massmedia. Tjötade med kollegor här om dagen om honom och jag blev förvånad över att så många ändå gillade honom. Slutade med att vi kolla på en vídeo om megafonerna och nu tycker vi inte längre olika om honom. Jag hoppas att vi snart kan slippa se/höra honom.

Ola KS.
Ola KS.
Gäst
19 januari 2019 kl 18:12

TV3 Trollar.

Tant Pia
Tant Pia
Gäst
19 januari 2019 kl 16:09

Om Frida vill få fram sanningen så kanske hon skulle börja med att undersöka Robert. Han tyckte inte om att Bechir Rabani ringde på hans dörr och ställde frågor. Vilken är anledningen till att han själv sållat sig till samma oseriösa journalistik? Tyckte han att det var effektiv strategi? Troll som jagar troll, eller?

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Tant Pia
20 januari 2019 kl 21:42

Precis så är det!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Tant Pia
21 januari 2019 kl 01:50

Verkligen korrekt ämne i sammanhanget, men media är tydligen inte motiverade att granska medias journalister vars intervjuare/intervuade plötligt kolar vippen. Lasse Wilhelmsson har intervjuat Rabani på ett rättvist sätt och publicerat Rabanis alster. Väl värt ett besök.

Conny LundbergD
19 januari 2019 kl 15:14

Företrädare för “sanningen” vill till varje pris försvara den “rätta sanningen” och försöker därför med alla medel förlöjliga de som ifrågasätter denna!
All heder åt de som inte låter sig användas till detta!!!
Ju fler konspirationer som vi s k konspirationsteoretiker upptäcker ju närmare kommer vi den verkliga historien och under tidens gång spricker mycket av den falska verklighet som stormakter och elitgrupper försöker tuta i allmänheten och ju farligare blir det för de som ligger bakom mycket av den tillrättalagda historien.
Sanningen kommer att göra oss fria sägs det och vem kan ha invändningar mot detta om inte de som försöker förvanska den för egna syften?

Tritonen
Tritonen
Gäst
Reply to  Conny Lundberg
19 januari 2019 kl 15:35

En parallell. Varför ska tsunamibanden vara hemliga i sjuttio (!) år?
Varför får vi inte veta vad som finns i Stasiarkiven?

Henke
Henke
Gäst
19 januari 2019 kl 15:10

Ok Pentti,

Kan du förklara varför byggnad 7, som inte blir träffad av flygplan, rasar rakt ner i sitt eget fotavtryck 20 min efter de två tvillingtornen rasat?

Mvh
Henke

Benny
Benny
Gäst
19 januari 2019 kl 13:54

Är det kontroversiellt att misstänka att det är något skumt med 9/11 idag 2019? Det står ju solklart för varje normalintelligent att skyskrapor inte bara kollapsar som WTC-tornen gör trots att det brinner. Finns ju bilder på skyskrapor som brunnit ut totalt som INTE rasar. Men globalisterna vill av någon anledning dölja vad som verkligen hände 9/11 och man kan nog med fog misstänka att spåren skulle leda till vissa personer/nation som skulle få det obehagligt! Så därför fortsatt locket på…Sen är frågan hur länge!

Pentti Kinnunen
Pentti Kinnunen
Gäst
Reply to  Benny
19 januari 2019 kl 14:16

Jag lägger mig inte i själva diskussionen, men reagerar på det du skriver om att sjyskrapor normalt inte kollapsar vid brand.

WVT 1 och 2 hade betonginklädd stålstomme. Betonginklädnaden var delvis skadad. Som du förmodligen vet blir stål mjukt vid hög upphettning. Dessutom försvann stora delar av hållfastheten i de våningar som träffades direkt av planen. Det krävdes alltså inte mycket värme för att dessa våningar inte längre orkade bära våningarna ovanför. När dessa våningar rasade ner ökades rörelseenergin successivt och raserade tillsammans med värmen våningarna under.

Det är alltså inget som helst konstigt med att dessa två torn rasade. Torn med betongstomme rasar inte på samma sätt. Däremot rasar torn med betongstomme lättare av skakningar eller kombination av skakningar och värme. Skakningen gör att betongen spricker sönder och värmen kommer då åt armeringen, vilket kan göra att stommen rasar. Riktigt kraftiga skakningar eller mycket kraftig värme kan naturligtvis också var för sig rasera en sådan stomme.

Conny LundbergD
Reply to  Pentti Kinnunen
19 januari 2019 kl 15:07

Att flygplansbränslet skulle ha spritt sig till alla våningarna och på så sätt upphettat alla stålstommar verkar konstigt t o m för mig utan några större kunskaper i ämnet!
Hur hög temperatur kan uppnås av brinnande flygplansbränsle, hur länge brann det, hur hög temperatur behövs det för att smälta ned denna stålstomme etc
Har man sett filmer om hur tornen rasat så ser det ut som om det till största delen återstår blott puder av betongen och hastigheten i nedrasningen liknar den som kan ses vid rivning genom sprängladdningar.
Den tredje skrapan träffades sedan aldrig av något flygplan utan rasade ändå på liknande sätt som de två första.
Av de som gjort oberoende undersökningar av omständigheterna vid denna katastrof, t ex “arkitekter & ingenjörer för 9/11 sanningen” har det framkommit en hel del saker som aldrig förklarats.
Se t ex ref http://911.palbergstrom.com/index.php

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
19 januari 2019 kl 16:34

Byggnaderna var byggda för att ta två smällar respektive. Och brinnande fotogen med luftunderskott i några minuter får inte stål att vekna. Och varför tippade inte tornen i så fall? Och resterna på ca 600K ton järnskrot och betong blev damm? Det borde ha blivit en flera våningar högt skrotberg, som uteblev, Ta en aluminumburk och tryck in den i en fotskrapa av stål så ser du det verkliga resultatet.

Gösta Lilja
Gösta Lilja
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
19 januari 2019 kl 18:20

Det finns gott om bilder på en kvinna som balanserar på balkar i den söndertrasade fasaden. Elden tycks ha brunnit ut och en värme som får stål att vekna verkar hon inte besväras av.
https://www.google.com/search?q=Edna+cintron+standing+in+wtc1&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=63y_-eP1cwXFdM%253A%252CzTHeBAX_nriJcM%252C_&usg=AI4_-kRmKGGqbZSCKggvzBBMcexTZ3HOzw&sa=X&ved=2ahUKEwjbhZ_SqfrfAhXH_SwKHZQmD44Q9QEwA3oECAAQCg#imgrc=ZeGcUZSm9tuazM:

Benny
Benny
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
20 januari 2019 kl 08:12

Helt omöjligt för andra skyskrapor med stålstomme har INTE kollapsat trots att det brunnit i flera dygn! Men fortsätt du att tro på sagorna som Deep State i USA torgför!

Hasse
Hasse
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
20 januari 2019 kl 17:15

Pentti Kinnunen. Och andra tvivlare, varsågod. De två tydligaste evidensen för att detta var ett inside false flag är det faktum att ingen inom det Amerikanska försvaret fick sparken. Att ett flyg flyger in i ett torn kan accepteras som olycka. Men när det andra flyget gör det, vet alla vet att det är planerat. Vilket betyder att det “tredje flyget” aldrig skulle kunna träffa Pentagon då USA har ett av världens bästa försvar, t.ex. NORAD. “NORAD stands down” Dick Cheney. Inga huvuden rullade inom det Amerikanska försvaret. Och… Gripna dansande Israeler säger senare på Israelisk TV att de var i New York för att rapportera om eventet eftersom Israel upplevde terror på daglig basis i sitt hemland.(Förhandskunskap alltså) Flera mycket suspekta saker här nedanför. Varsågod, lite tragikomisk läsning. Ingen av de svarta lådorna återfanns men man kunde finna ett pass ifrån flygkaparna. Toppen på ena tornet bryts av och är på väg att falla ut då raset börjar, men plötsligt försvinner motståndet underifrån och toppen skär som smör genom hela byggnaden. Ägaren av WTC Larry Silverstein tecknar försäkring mot terrorattentat några månader innan 9/11. Larry Silverstein hade färdig design av ett nytt WTC i april år 2000. (17 månader före 9/11) https://youtu.be/7wQXnycq1lM Fjärde planet. Ett hål i marken men inga flygplansdelar. Kvarstående balk just efter raset blir ett dammoln. (Dustification Judy Wood) George Bush såg det första flyget krasha på TV samma dag i en skola i Florida fast det visades först dagen efteråt på TV. BBC förklarar under Livesändning att en tredje byggnad har fallit. Byggnaden stod i minst 20 minuter till. Byggnaden syns stående i bakgrunden under rapporteringen. Vissa hade förhandskunskap om att byggnad WTC nummer 7 skulle falla. Byggnad 7 var knappt skadad och föll synkroniserat ner i marken i ett moln av damm medan de andra mycket svårt skadade byggnaderna närmast de två tornen fick sprängas i efterhand. Märklig bild på WTC 6 som kan tyda på dustification. Kablar finns kvar men golv, väggar och tak är borta. Vedergällning som orsakar blodbad i Irak, fast det landet inte hade något med detta att göra. Det till trots att man “visste” att Usama Bin Laden var den skyldige. CNN intervjuar Usama Bin Laden. Men USA’s säkerhetstjänst kan inte finna honom. Inga flygplansdelar vid Pentagon. Ej heller några videor fast byggnaden är högt bevakad. Hålet i Pentagon rymmer inte ett flygplan. Samt inga märken efter flygplansvingar. Men… Read more »

Gösta Lilja
Gösta Lilja
Gäst
Reply to  Pentti Kinnunen
21 januari 2019 kl 09:57

En bra artikel som bl a tar upp den okända orkanen Erin som parkerade utanför New York när tornen föll.
https://newsvoice.se/2013/03/fortsattningen-om-911-baserat-pa-dr-judy-woods-bok-where-did-the-towers-go/

Karl W
Karl W
Gäst
Reply to  Benny
20 januari 2019 kl 03:19

Mer än det. Bilderna av flygplanet som flyger in i Pentagon är förfalskade. Erfarna piloter säger helt klart, det där går inte. Jämför även kraschen av German Wings planet som flög in i ett berg med kraschen vid Pentagon. I fallet Pentagon syns inga vrakrester alls, medan det finns mängder i det andra fallet. Uppenbart förfalskat material. Vi vet att den officiella förklaringen är lögn, vi vet ännu inte sanningen, vi kan bara med sannolikhet anta.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Benny
20 januari 2019 kl 19:19
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Benny
21 januari 2019 kl 01:35

Diskussionen om WTC i denna tråd är uppenbar internettrolling med syfte att avleda upmärksamheten från ämnet, samt att associera Newsvoice med fulmedias kontrollord “Konspirationsteoretiker!”

Frågan om HUR tornen föll samman är f.ö. illusionisternas trix att avleda uppmärksamheten bort från VILKA som gynnades, d.v.s. huvudfrågan i varje brottsutredning. Corbett Report har gjort en djupare analys som verkar ytterst trovärdig, till skillnad från enorma mängder korkade klick-beten på Youtube.

Matin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Benny
21 januari 2019 kl 01:45

uppenbar internettrolling och off topic

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
19 januari 2019 kl 13:25

Stå på dig Fabian! Du är en av de absolut bästa förebilderna för vårt totalt hjärntvättade folk. Du visar också med ditt rakryggade och orädda agerande hur så många fler av sveriges medborgare borde göra.

Precis som Jan Norberg skriver i följande artikel:

https://newsvoice.se/2019/01/sag-vad-du-tycker/

Vi måste vara fler som vågar säga vad vi tycker i detta land. Det är grundbulten för en demokrati och ett fritt och sunt land!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Öystein Rönne
21 januari 2019 kl 01:16

Du måste förstå att du förmodligen har med “första statsmakten” att göra, Öystein! De ger sig på Fabians familj för att skrämma resten till lydnad. Orsaken är sannolikt att de själva inte lust att få fler granskande samtal från ett eget tänkande och undrande folk.

Medias journalister granskar svenska privatpersoner precis hur de vill och kallar dem “troll”, men ingen svensk får granska medias journalister och exponera dem som de fejknyhets-“troll” de är, för då får de påhälsning.

Så undrar de här journalisterna PÅ FULLT ALLVAR varför folk med familjer vill vara anonyma när de ringer upp och ställer frågor om de storvulna lögnaktiga alster som dessa lågpresterande journalister sprider i sin fulmedia åt intressenterna som äger dem.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
21 januari 2019 kl 07:41

Du behöver inte tvivla på att jag begriper detta. Jag har ingen avvikande uppfattning från din i denna fråga.

Svenska politiker och MSM har helt enkelt till stor del lyckats med att skrämma skiten ur den Svenska befolkningen.

Men eftersom inte alla blir skrämda så kommer de att försöka sig på fler och grövre övergrepp på den egna befolkningen.

T.o.m. lagstiftning för att stoppa det fria ordet har redan påbörjats och kommer med all att fortsätta och utvidgas.

Karl W
Karl W
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
21 januari 2019 kl 08:00

Jag kan bara lägga till att flera kinasvenskar har förföljts, hängts ut och trakasserats när dom på bloggar har påpekat faktafantasier i MSMs artiklar. Nu har vi som bor utomlands en viss fördel, för dels skyddas vi av världens starkaste privatlagstiftning, ”hembesök” är kriminaliserat. Dels är det omöjligt att hitta oss för personlig information är inte offentlig.