“Totte är uppenbart ingen Bechir Rabani” – Ulf Bittner är arg på NewsVoice

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 mars 2019
- NewsVoice redaktion
Ulf Bittner - Foto: Arbetsgruppen AMBU
Ulf Bittner - Foto: Arbetsgruppen AMBU
Ulf Bittner – Foto: Arbetsgruppen AMBU

DEBATT. “Förhoppningsvis lär sig även Torbjörn Sassersson och NewsVoice något om vad som är av mycket stort allmänt intresse!” Det skriver Ulf Bittner i ett grupp-mail förbannad över att NewsVoice inte hunnit publicera något ur Sverige Granskas-serien, Bittners svar på Granskning Sverige.

Text: Ulf Bittner

Varför gör Sassersson som övriga MSM och inte släpper fram något alls ur Sverige Granskas-serien, inkluderat då såklart inspelningen/samtalet av igår? Kan vi i allmänheten anse att Torbjörn Sassersson och NewsVoice har blivit mer och mer som övrig MSM, som ”jagar” klickare och endast delger selekterat flöde som släpps fram utifrån eget intresse?

Uppenbart är att vi i Sverige har sådana enorma interna problem som bör belysas och släppas fram. NewsVoice kunde varit rätta platsen till ett enormt diskussionsforum, men blev det aldrig.

Pratade med en god vän igår som frågade om jag visste varför Sassersson inte släpper fram om det på NewsVoice, och svaret blev enkelt att jag personligen inte alls går in alls längre på MSM NewsVoice, men goda vänner läser och delger om vad som där sker.

Sassersson visade redan tidigt rädsla för att bedriva riktig och opartisk journalistik, och släppa fram viktiga ämnen, som tex artikeln om amalgam/kvicksilver, som jag personligt fick tjafsa med Torbjörn ”Totte” Sassersson om 1 år, fast han redan självt kommunicerat nästan direkt artikeln anlände NewsVoice, att den skulle publiceras.

Överväger nu att sprida den kunskapen ovan er i en begränsad krets delgivits om ytterligare så var och en självt kan bedöma som läsare av NewsVoice om varför selekteringen ökat, så var inte det initialt, så något har hänt.

NewsVoice blev och blir aldrig som Newsmill var, tyvärr, för där var det riktigt högt i tak och där selekterades inte. Och noteras bör att Totte är uppenbart ingen Bechir Rabani.

Sverige Granskas

Totte får mer eller mindre dagligen del av massutskicken, kan vara bra att veta. Men inte en stavelse om vansinnet som där delges, så han läser uppenbart inte dem, vilket är hans ensak.

Vore intressant att göra en intervju/samtal med Totte om NewsVoice utvecklingen i Sverige Granskas-serien. Totte får del av denna kommunicering så han kan höra av sig om intresse och civilkuraget/modet finns.

Text: Ulf Bittner

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq