Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Premiär ikväll för DN:s webb-serie Mysteriejakten med Clas Svahn

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 april 2019
- NewsVoice redaktion
Clas Svahn och Emma Martinez Arpstrand. Foto: DN.se. Montage: NewsVoice.se
Clas Svahn och Emma Martinez Arpstrand. Foto: DN.se. Montage: NewsVoice.se
Clas Svahn och Emma Martinez Arpstrand. Foton: DN.se. Montage: NewsVoice.se

NOTERAT. DN startar ikväll webb-serien Mysteriejakten med Clas Svahn och Emma Martinez Arpstrand. Programledarna ska gå igenom ett antal oförklarliga fenomen genom historien och de de börjar med cloud seeding, spöken och oförklarliga flygande fenomen (UAP). Programledarna ska även ta intryck av vad tittarna anser och är intresserade av, lovar DN.

Syftet med serien är främst att söka naturliga förklaringar, men när inga kan hittas förkastar inte Clas Svahn det som inte kan förklaras. Dessa fenomen får förbli oförklarliga och det är ett journalistiskt grepp som eventuellt kan göra serien framgångsrik, men alla som har färdiga uppfattningar och anser att de har bevis för dessa kommer förmodligen att bli besvikna.

Avsnitt som publicerats ikväll:

Text och kommentar: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq